Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe RP [Legal]

LegendsKruczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OH, widze ze sami ogarnieci tutaj, da sie zgarnac 1600 pkt z samych gier do tego mozna zyskac pkt z dodania motta, aktywani z fb i telefonu i jakis pierdol + pytania (na ktore dostalem blokade max 10 odpowiedzi) ;o chociaz w kazdym sie rozpisywalem - obecnie mam 1230 pkt zobaczymy co z tym bedzie.

Opublikowano

uzbieranie 2k punktow zajelo mi ~2dni. kod PSC przyszedl mi po ~2-3h od wybrania nagrody. wszystko ladnie dziala. pierwsza taka strona w mojej karierze, ktora okazala sie wyplacalna. polecam.

Opublikowano

prawie wszystkie gierki (oprocz Allods-nie chcialo mi sie sciagac 6gb;p), raz dodalem zdjecia, odpowiedzialem na pare pytan, zaliczylem z 2 albo 3 sponsorpaye i bylo 2k

Opublikowano

ale oczywiście gry z punktami tylko ? a jak zadać pytanie ?? bo szukam a nw jak

tak, za te bez punktow nie dostaniesz punktow :D w MPCym panelu masz 'liste gier', klikasz i wyierasz sobie do jakiej gierki chcesz dodac pytanie albo odpowiedziec, wybierasz 'pytania i odpowiedzi' po prawej stronie i albo dodajesz nowe albo odpowiadasz na instniejace ;)

a te ankiety z podawaniem numeru telefonu?

to sa sponsorpaye. tak, jak napisalem zaliczylem z 2 lub 3, bo tyle brakowalo mi punktow, a nie chcialo mi sie czekac.

rada: kupcie sobie jakis starter za 5zl na takie rzeczy, w wielu gierkach itd. sa akcje sponsorpay a zre to sporo kasy. na starterze, nawet jak skonczy wam sie kasa - caly czas bedziecie mogli rejestrowac sie na te akcje, po prostu nie bedzie wam pobieralo kasy ;) ja sie bawie na starterze heyah, na ktorym od paru miesiecy nie ma kasy. przychodzily smsy, ze dezaktywuje numer itd., a tu nadal dziala :D

Opublikowano

1700 points ,głównie gry i odpowiedzi..

FAKE , po 1600 idzie ,nie powiem jak co..

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

1700 points ,głównie gry i odpowiedzi..

FAKE , po 1600 idzie ,nie powiem jak co..

fake, dlatego ze nie umiesz nabic punktow? nie pasuje - kupuj rp, a nie placzesz, bo sobie nie radzisz <_<

Opublikowano

Mógłbyś trochę opisać co trzeba robić. No ale ok. :)

Ja tam nie skorzystam bo nie chce mi się bawić w klikanie/odpowiadanie, tym bardziej że z tego co czytam wynika że długo trwa nabicie tych 2k. :)

Opublikowano

Mógłbyś trochę opisać co trzeba robić. No ale ok. :)

Ja tam nie skorzystam bo nie chce mi się bawić w klikanie/odpowiadanie, tym bardziej że z tego co czytam wynika że długo trwa nabicie tych 2k. :)

A co ty myślałeś, że za darmo dostaniesz RP'ki? Przecież kody na RP nie rosną na drzewie - trzeba się troche poświęcić, żeby otrzymać zapłatę. To jest zrozumiałe.

Wg mnie to działa, troszkę poszperałem, popytałem i jak narazie nie mam żadnych przeciwskazań

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

dla mnie ściema

wykonałem wszystkie gry za 50pkt, czyli tutoriale i nie dostałem żadnych pkt.

napisałem dodatkowo do nich, i żadnej odpowiedzi w sprawie pkt.

żenada

Opublikowano

Po ilu dniach dostaliście kod ?

po ~2h od wybrania nagrody, ale tam jest napisane, ze do 48h chyba Ci wysla smsem kod.

wiecej sie nie wypowiadam w tym temacie, bo widze, ze jak zawsze sami najmadrzejsi sie zbieraja, ktorzy nie maja pojecia na dany temat. dowod juz dalem, powinno wam wystarczyc. jesli nadal uwazacie, ze to fejk to nie korzystajcie - lepiej kupic RP za hajs waszych rodzicow, nie?;]

jesli ktos normalny ma pytanie - walcie na PW. pozdro

Opublikowano

uuu ale się skubani wycwanili. Miałęm taki plan:

Wbijać referale ze zmianą IP np CyberGhostem

Grać jedną gre i dostać 300-400pkt.. i tak w koło

i wiecie co...

jeśli zarejestrujemy się z referala to nie ma możliwości testowania gier.....

Skurczybyki :(

Ide w takim razie jutro kupić starter za 5 zł i będę wypełniał ankiety

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Ile czasu czekaliście na dodanie pkt za SponsorPay? Bo kilka godzin temu aktywowałem z 10 prenumerat i nic :(

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

dalej nic.. mam 865 pkt. za testowanie Allods online i setters online od ponad doby nie dostałem pktów.. do tego subskrybowałem z fakeowego numeru 15 prenumerat po 300pkt
(na te chwile nie mogę kolejnych prenumerat zamawiać bo mam jakiś errror i podejrzewam, że prawdopodobnie zablokowali ten numer z powodu braku środków).. powinienem miec juz grubo ponad 2000pkt i nadal ich nie dostałem. Czarno to widze, gdy upłynie 48 godzin postaram się wyśłać do nich maila. Z tego co widziałem po numerze NIP i KRS firma z o o została niedawno założona przed dwóch młodych ludzi. Pomysł mieli dobry, raczej wszystko jest legalne.. Zobaczymy.. =]

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...