Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avreath

Soeon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

by Reni? Wytłumacz mi o co tu chodzi.

Grafikę robił mój , grafik chcesz dowodów zapraszam na ts3 .

Śmieszysz .. Po raz (3)? Dajecie prezkę z czyimś SS-ami nawet opis żeście podjebali....

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszysz .. Po raz (3)? Dajecie prezkę z czyimś SS-ami nawet opis żeście podjebali....

Udowodnij mi to bo tę chwile masz zwyczajny ból dupy .

Kończe z tobą rozmowę bo nic nie wnosisz do tematu tym swoim postem.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Pokażę ci co jest skopiowane, usuniesz i nie zamkną tematu.

Wolę poczekać aż jakiś MOD zobaczy i zamknie temat.

Gdybyś poprosił ładnie to bym ci pokazał ale jak rzucasz brudy to możesz liczyć co najwyżej na "prezenty na starcie"..

Czekamy aż mod zamknie temat.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Gdybyś poprosił ładnie to bym ci pokazał ale jak rzucasz brudy to możesz liczyć co najwyżej na "prezenty na starcie"..

Ohooho , leci raport:)

Tak się boje twoich ''Prezentów na starcie'' Że nie moge się ich doczekać :)

Dowodów jak nie ma tak nie ma .

Wniosek? Zwykł ból dupy o prezke i o serwer.

Opublikowano

czy ty grozisz nam??? bo chyba dobrze zrozumialem a brudow szukaj w swoich kartonach a oto prezent na halloween

2f0mfd.jpg

xbjr.png

Opublikowano

@Up. Wstawiasz tego ss'a każdemu. Nic nie potrafisz nawet server z gotowców Ci nie wyszedł. Straszysz wszystkich by wbili na ts (ROZMOWĘ Z DEBILEM). Byłem na TS'ie i co tam się działo. Soen wyzywał każdego ale to każdego kto wbił. Nawet jego grafik Meesen czy jak mu tam to potwierdzi. Soen, kajetan itd. możecie lepiej zamknąć to gówno bo to już 3 prezka, którą wszyscy hejtują. Wniosek : To z wami jest problem, nie z Nami.

@Nauczcie się pierw składni zdania, a dopiero potem piszcie.

PS:Jeżeli Zodi dał Wam pozwolenie, niech tu wbije i napisze. Bo na GG pisał, że sam to zgłosił moderatorowi..

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

czy ty grozisz nam??? bo chyba dobrze zrozumialem a brudow szukaj w swoich kartonach a oto prezent na halloween

2f0mfd.jpg

Patrząc po tym jak prezentujesz się na MPC na pewno nie zagram ;]

\

Opublikowano

No to nefret zaszalales , znowu nowy nick znowu kradziona prezentacja ;) Poczekamy jak wbije Zodi czy niby ci pozwolil na uzywanie grafiki ;) Juz i tak malo kto zagra po tej akcji

Opublikowano

@Up. Wstawiasz tego ss'a każdemu. Nic nie potrafisz nawet server z gotowców Ci nie wyszedł. Straszysz wszystkich by wbili na ts (ROZMOWĘ Z DEBILEM). Byłem na TS'ie i co tam się działo. Soen wyzywał każdego ale to każdego kto wbił. Nawet jego grafik Meesen czy jak mu tam to potwierdzi. Soen, kajetan itd. możecie lepiej zamknąć to gówno bo to już 3 prezka, którą wszyscy hejtują. Wniosek : To z wami jest problem, nie z Nami.

PS:Jeżeli Zodi dał Wam pozwolenie, niech tu wbije i napisze. Bo na GG pisał, że sam to zgłosił moderatorowi..

byl u nas na ts jak rozmawaialismy to dal nam 100% pozwolenie poniewaz juz tych miast nie uzywa i powiedzial zeby sie nie marnowaly:) mowisz ze kajetan potwierdzi to klaniam sie nisko i pozdrawiam

[HA]Kajetan

No to nefret zaszalales , znowu nowy nick znowu kradziona prezentacja ;) Poczekamy jak wbije Zodi czy niby ci pozwolil na uzywanie grafiki ;) Juz i tak malo kto zagra po tej akcji

ehh spojz ze nefret to wgl inna osoba niz soeon modkowie moga sprawdzic kilka postow temu pisal i porownac z ip soeona

bo widze wielkie spiny macie w wczesniejszej prezce bylo ze u nas w teamie jest santriel -.-

Pozdrawiam [HA]Kajetan

xbjr.png

Opublikowano

@Kajetan. Nie napisałem, że ty potwierdzisz tylko wasz grafik. Po 2. Zamknij już ten przerośnięty pysk i przyznaj, że nic nie potrafisz. Bo sklejanie Plików terenzo i derina nowa sprawa..

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

po 1 pyszczek to moze i ty masz szczeniaczku:)

po 2 pliki derina chyba sobie kpisz pokaz mi gdzie niby tu sa pliki derina lub terenza^^

Pozdrawiam Serdecznie spinaczu^^

@edit i nie mow ze soeon wyzywal kogos to chyba nasza sprawa jak ze soba rozmawiamy Ciebie nie powinno to interesowac

xbjr.png

Specjalista
Opublikowano

Z tym więzieniem spotykam się 2 raz :P,jeszcze kiedyś był na jakimś serwerze lecz nie pamiętam na jakim.

Tak do nowości to ładnie,ciekawi mnie ten system walk,jak to się będzie prezentować w grze.

Szkoda że tak późno start zróbcie dzisiaj lub jutro :)

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Z tym więzieniem spotykam się 2 raz :P,jeszcze kiedyś był na jakimś serwerze lecz nie pamiętam na jakim.

Tak do nowości to ładnie,ciekawi mnie ten system walk,jak to się będzie prezentować w grze.

Szkoda że tak późno start zróbcie dzisiaj lub jutro :)

Pozdrawiam.

Lepiej większość dopracować niż wystartować z milionami bugów :) oczywiście mam nadzieje że bedzie ich jak namniej lub wcale

Shirek jacy wszyscy hejtują ? jesteś jedyną osobą która ma problem to sie nazywa zazdrość kolego napisałem ci już coś przestań pisać i nie zniechęcaj graczy bo to ty masz problem o jakieś plagiaty plików które nie są twoje a sie tym bardzo mocno interesujesz prosiłbym cie o pokazanie że nie jestes rozwydrzonym dzieciakiem metina tylko potrafisz pokazać się ze strony dorosłej osoby :)

25882742851494339906.jpg

Opublikowano

@Nie będę Hejtował pod jednym warunkiem.

Nie będziecie mnie wyzywać i chociaż zaprosicie tu zodiego by potwierdził, że dał wam zezwolenie na mapy.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

No to nefret zaszalales , znowu nowy nick znowu kradziona prezentacja ;) Poczekamy jak wbije Zodi czy niby ci pozwolil na uzywanie gi trafiki ;) Juz i tak malo kto zagra po tej akcji

Neferet. ? Zadnego nefreta w teamie nie ma.

Co do Hejtów zapraszam na beta testy .

@up shirek nie ma sprawy

Start serwera 2/3 Listopada. Czyli jutro lub pojutrze.

Opublikowano

Ten serwer ma zgodę na używanie naszych miast, oczywiście z podpisem ;)

Pozdrawiamy

Team LiteGame

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Ten serwer ma zgodę na używanie naszych miast, oczywiście z podpisem ;)

Pozdrawiamy

Team LiteGame

Myśle , że juz nie powinno być problemu z tym czy mamy pozwolenie na używanie miast.

POLECAM SERWER....

Dziękuje.

Opublikowano

Ja również polecam serwer.

Miła administracja, bez problemu da się pogadać na ts.

Już nie mogę się doczekać startu.

Opublikowano

Serwer ma wiele nowości i jak znajdę czas to zagram

Jest nieskończona pelerynka? i skrzynie ucznia?

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Serwer ma wiele nowości i jak znajdę czas to zagram

Jest nieskończona pelerynka? i skrzynie ucznia?

Tak jest nieskończona pelerynka , skrzynie ucznia postanowiliśmy usunąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...