Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GŁOSOWANIE] Jak widzą Cie inni na MPCforum?

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim zarąbiście ujął się jako dziobaka, na moje arcydzieło (:P) nikt nie głosuje xD

Opublikowano

Głos oddaję na Wredną, jej praca bardzo wyróżnia się spośród pozostałych.

Dodam jednak, że miałem mały dylemat pomiędzy Wredną a Miszczem.

Opublikowano

Dylemat między pracą Atacamy, a Wrednej.
Atacama - całkiem ciekawy pomysł i wykonanie, ale czegoś brakuje ^^
Wredna - twoja praca bliżej prawdziwego rysunku przez co mnie bardziej przekonuje :)

Tak więc Wrenda

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

DZIOBAK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GŁOS NA JAKIMA

Głosuję na jakima08, ponieważ jego dziobak jest pięknie i starannie narysowany, tak właśnie go wszyscy widzą. Pięknie wykorzystane światło i dobrane kolory sprawiają, że aż mi miło się na to spogląda.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja w ogóle się zastanawiam dlaczego organizatorzy konkursu biorą w nim udział. xD Troszkę to głupie, ale nie ważne.

Głosuję na Endymiona, bo idealnie odzwierciedlił swój żywot na MPC, a bagieta Makin wyszedł epicko. :3

Opublikowano

Ja w ogóle się zastanawiam dlaczego organizatorzy konkursu biorą w nim udział. xD Troszkę to głupie, ale nie ważne.

Głosuję na Endymiona, bo idealnie odzwierciedlił swój żywot na MPC, a bagieta Makin wyszedł epicko. :3

Ziomek, ty myślenie zostaw innym :)

Głos na maxisst

NE8h1XT.png

Opublikowano

Mój głos wędruje na konto Miszcza. Może ciężko w to uwierzyć, ale właśnie tak sobie go wyobrażałam (nawet zastosowane kolory pasują), a o to właśnie chodzi w konkursie. Niech wygra prostota.

#don't care

Opublikowano

miszczu, bo ma małego

A tak serio to pasuje do niego, a myślę, że o to chodzi w tym konkursie.

Opublikowano

7. Atacama

Bardzo mi się podoba kolorystyka fajny pomysł z tymi tablicami i napisami na prawdę dobra robota także ten kotek taki potargany ale fajny.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Atacama!!! Zajebisty człowiek z naprawdę dużym talentem. Jego praca najbardziej przypadła mi do gustu, ponieważ faktycznie dużo ludzi tak go postrzega. :)

Niezła zdobycz dla MPC GT. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Atacama, ładnie wykonana postać, rysy twarzy oraz napis. Ogólnie ta praca, przypadła mi do gustu najbardziej <3

Opublikowano

Praca Julietty została usunięta z powodu przeoczenia (została dodana po ustalonym terminie). Osoby, które na nią zagłosowały mogą ponownie oddać swój głos poprzez edycję postu.

hahha beka

NE8h1XT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...