Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja strona

PanGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc oto strona jaka bedzie pod moj server castlemod

jak wam sie podoba?

25uoe94.png

oczywiscie bez tych napiso panglod

CO zmienic

Co dodac

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Logo fajne ale nic poza tym.

Kolorystyka - aż o płacz się prosi.

Ogólnie nic tam nie ma, mogłeś chociaż dać jakiś tekst żeby sprawdzić jak to będzie wyglądało.

No i oczywiście odradzam stosowanie minecraftowej czcionki, na stronach wygląda to jednym słowem brzydko.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Co dodać?
- nową stronę

Co usunąć?

- wszystko, no może logo zostaw...

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Zrób czystą estetyczną stronę główną, porób zakładki do odpowiednich działów, tak, by człowiek ogladający stronę, mógł wybrać i przenieść się do strony na którą chcę wejść. Staraj się to robić estetycznie i nie rób strony w 10 kolorach.

A STFU :C

Opublikowano

@UP Powiem Ci tak, może troszeczkę źle to określiłeś

Ja bym wrzucał tutaj swoje pierwsze projekty do krytycznych oceń które później konstruują w dalszych etapach, natomiast najpierw nie wrzuciłbym pierwszej lepszej pracy, starałbym się zrobić jak najlepszą na tyle, na ile mnie stać. Jeżeli więcej nie potrafię na takim etapie moje zdolności się kończą, wrzuciłbym to tutaj do oceny. :]

A STFU :C

Opublikowano

@UP Powiem Ci tak, może troszeczkę źle to określiłeś

Ja bym wrzucał tutaj swoje pierwsze projekty do krytycznych oceń które później konstruują w dalszych etapach, natomiast najpierw nie wrzuciłbym pierwszej lepszej pracy, starałbym się zrobić jak najlepszą na tyle, na ile mnie stać. Jeżeli więcej nie potrafię na takim etapie moje zdolności się kończą, wrzuciłbym to tutaj do oceny. :]

Mówiąc krócej: Tutaj należy wrzucać każde gówno by oceniający musieli cierpieć oglądając te sraczki , co pozwoli nam zobaczyć jacy jesteśmy do dupy i spróbować za kilka dni wrzucając mniejsze gówno od poprzedniego tak?

@edit

Może mnie trochę poniosło, ale taka prawda :ninja:

• 5 tygodni później...
  •  carbonx zmienił(a) tytuł na Moja strona
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Brak dema, niespełnione warunki regulaminu.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...