Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w wieku 13 lat

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak : narazie mam 12 lat, w czerwcu 13. Chciałbym zarobić trochę pieniędzy przez zimę oraz część wakacji. Myślę głównie nad Rmt. Drugą myślą jest licytacja na serwisie za10groszy.pl i sprzedawanie na allegro. Ma ktoś jakieś inne pomysły? Mieszkam na wsi.

21515.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mieszkasz na wsi? Idź do rolnika na pewno zarobisz u niego szybciej niż w necie :3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Złoto w grach internetowych w jakie ja gram często chodzi 1zł/1milion złota, czyli nie tak trudny pieniądz do zarobienia. Szukam głownie roboty przez internet, z simsona + quad będę miał te 3k. Chce dozbierać do 5k na moto , a za 1000m zarobię ten 1000 zł w kilka miesięcy, zatem może coś uciągnę. Jakieś inne inicjatywy ?

21515.jpg

Opublikowano

w wieku 12 lat powinieneś się uczyć a nie myśleć o zarabianiu w necie ew rodzicom pomagać.. biznesmen się znalazł :)

Opublikowano

w necie gówno zarobisz, musiałbyś wydać i się męczyć a i tak byś wygrał grosze ;]]]]] lepiej ulotki poroznosic czy cos, w tydzien zarobisz więcej niz w 2 miesiace przez neta

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Ja na allegro sprzedaje :>

W ciągu miesiąca już 800zł mam :DD

Jeszcze pójdzie PS2, narty, lodówka i dodatkowe 450/500zł :D

Znajdź jakieś rzeczy których nie używasz i sprzedawaj.

graphic.png

Opublikowano

Nie zabijajcie marzeń chłopaka. ;)

Ja mam 14lat i zarobek przez internet to dla mnie nie problem. ;)

Naucz się języka/języków programowania i świat się na Ciebie otworzy.

Ja znam PHP, MYSQL, HTML i CSS + uczę síę JS, więc na tworzeniu stron mogę spokojnie zarobić. Jeżeli masz gg, to napisz: 37681318. Mogę Cię pouczyć i pomóc Ci w założeniu konta internetowego, np. PayPal (W razie czego konto może być na rodziców).

Pozdrawiam

Opublikowano

w necie gówno zarobisz, musiałbyś wydać i się męczyć a i tak byś wygrał grosze ;]]]]] lepiej ulotki poroznosic czy cos, w tydzien zarobisz więcej niz w 2 miesiace przez neta

Gówno zarobi, bo ty nic nie zarobiłeś?

Ppa z ofertami do wypełnienia, linki rozsyłasz na zagranicznych forach. Ewentualnie botnet i mining, ale tutaj wymagane są duże umiejętnośvi.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

@Dragon33,na miningu mozna zarobic lecz musial by miec z 15-20k botow online nonstop zeby chociaz te 100+ lub 1BTC dziennie wpadl.

No chyba ze minowal by LTC lub co innego,lecz jak narazie nie ma LTC GPU minera,wiec to kolejny wydatek okolo 1k+ jesli napisany w cpp.

Tak samo kryper dobry nie w jebanym .NET custom coded kosztowal by go 500$tygodniowo,wiec bez kasy na poczatek nie bierz sie za botnet mining.

Opublikowano

w wieku 12 lat powinieneś się uczyć a nie myśleć o zarabianiu w necie ew rodzicom pomagać.. biznesmen się znalazł :)

Ciekawe co Ty robiles w wieku 13 lat, nie chce osadzac ale pewnie wszystko dostales od rodzicow i juz.

To, ze mlody chce zarobic to o nim bardzo dobrze swiadczy.

Tak jak ktos wyzej pisal mozesz sprobowac odsniezac komus podworko :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeśli nie masz żadnego pojęcia o zarabianiu w internecie to po co się udzielasz?

To dobrze, że myśli o zarabianiu i chce sobie dorobić i mieć na własne przyjemności nic w tym złego nie widzę więc ty wracaj do rodziców i wyciągaj od nich kasę będąc pizdą mającą mieć wszystko na tacy.

Opublikowano

@Up. W 100% się zgadzam :D

2x @Up. Teraz jest 20 stopni więc chyba tylko liście pozagrabia.

Spokojnie, teraz ma byc jedna z najbardziej srogich zim :D

Wiec pewnie bedzie co do roboty :D

Sam latam po osiedlu by odgarnac droge :D Za 1 domek nawet 100 zl sie trafia :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

za 1 h zaobiłem tylko 28 zł bo była jednodniowa nisza i póżno zacząłem , więc i można spokojnie spotękować ten zarobek .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Ciekawe co Ty robiles w wieku 13 lat, nie chce osadzac ale pewnie wszystko dostales od rodzicow i juz.

To, ze mlody chce zarobic to o nim bardzo dobrze swiadczy.

W wieku 13 lat chodziłam do szkoły i uczyłam się by w wieku 20+ lat nie siedzieć na utrzymaniu rodziców a im pomagać :)

Jeśli nie masz żadnego pojęcia o zarabianiu w internecie to po co się udzielasz?

To dobrze, że myśli o zarabianiu i chce sobie dorobić i mieć na własne przyjemności nic w tym złego nie widzę więc ty wracaj do rodziców i wyciągaj od nich kasę będąc pizdą mającą mieć wszystko na tacy.

Nie "wyciągam kasy" od rodziców .. pomagam im bo już dawno jestem samodzielna i zarabiam na siebie sama :) owszem w wieku 13 lat rodzice mnie utrzymywali jak i każdego z nas i Ciebie również i jest to normalna kolej rzeczy.. a "pizdą" za przeproszeniem jesteś Ty bo nie potrafisz się wypowiedzieć jak człowiek cywilizowany, jedziesz na kogoś kogo nie znasz tylko dlatego ze ma odmienne zdanie :) kulturki brakuję bo najwyrazniej w wieku 13 lat również myślałeś o kasie a nie o wykształceniu .. Gratulacje dla Ciebie :)

Opublikowano

W wieku 13 lat chodziłam do szkoły i uczyłam się by w wieku 20+ lat nie siedzieć na utrzymaniu rodziców a im pomagać :)

Nie "wyciągam kasy" od rodziców .. pomagam im bo już dawno jestem samodzielna i zarabiam na siebie sama :) owszem w wieku 13 lat rodzice mnie utrzymywali jak i każdego z nas i Ciebie również i jest to normalna kolej rzeczy.. a "pizdą" za przeproszeniem jesteś Ty bo nie potrafisz się wypowiedzieć jak człowiek cywilizowany, jedziesz na kogoś kogo nie znasz tylko dlatego ze ma odmienne zdanie :) kulturki brakuję bo najwyrazniej w wieku 13 lat również myślałeś o kasie a nie o wykształceniu .. Gratulacje dla Ciebie :)

Ty to nie znaczy on. Jesli chce sobie dorobic to nie wiem co w tym zlego widzisz. Gorzej jakby poszedl krasc ale uczciwie zarobic sobie na swoje marzenia? Bo jak mniemam chce sobie kupic motor a wielu chlopakom w tym wieku sie to marzy takze odpusc sobie ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przepraszam, ale od rodziców nigdy nie dostawałem kieszonkowych, sam zarabiałem na własne potrzeby odkąd pamiętam więc nie pieprz mi głupot. Co do autora tematu, jeśli na poważnie chcesz zarabiać poszukaj i poczytaj poradniki i dowiedz się czegoś więcej.

Opublikowano

Ty to nie znaczy on. Jesli chce sobie dorobic to nie wiem co w tym zlego widzisz. Gorzej jakby poszedl krasc ale uczciwie zarobic sobie na swoje marzenia? Bo jak mniemam chce sobie kupic motor a wielu chlopakom w tym wieku sie to marzy takze odpusc sobie ;)

Nie napisałam ze to zle :) po prostu na wszystko jest swój czas który trzeba wykorzystać..

I co niby mam odpuścić? Napisałam swoje zdanie bo wolno każdemu , Tobie również .. zadałeś mi pytanie - odpowiedziałam .. wiec ? Może Ty sobie odpuść ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...