Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lagi EUNE

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam lagów żadnych nie odczuwam, nie wiem skąd wy te problemy bierzecie :P

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem tego, w najróżniejszych grach doświadczam sytuacji, kiedy całe serwery narzekają na lagi, a ja się śmieje do kolegi na skypie, bo ich nie mam. Tak samo wczoraj, ZERO problemu. Geez, co jest z wami? :v

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

>Rok 2013

>Oczekiwanie rekompensaty od rajotu
Bambo prośba

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

"Miałem 1 sekundowego laga, chcę wszystkie postacie i skórki (legendarne i wycofane ze sklepu) bo tak." Nie rozumiem jakiej ty chcesz rekompensaty za jedną zlagowaną grę. Ja miałem lagi jak był jeden europejski serwer, a teraz na EUNE gra się płynnie i nie narzeka.

Opublikowano

A ja właśnie dostałem laga i nie tylko ja... net normalnie działa więc cicho tam..

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Teraz padło wszystkim. Na streamach widzę, że padło i mnie też teraz wywaliło ;D

@down teraz całkowicie padły serwery.

P.S Denerwuje cię to ? To dlaczego tu piszesz? Wyjdź w takim razie z tego tematu.

Opublikowano

Ojojoj, jeden lag na EUNE i już tematy, rekompensaty i sraty taty.

Na EUW przez miesiąc nie dało się grać od godziny 18. Skończcie z tymi tematami płaczu, bo to jest po prostu żałosne...

fb.com/myrodj

Opublikowano

Co mam zrobić niby jak mnie wywaliło z rankeda wygrywanego ?

Nic :D Musisz wygrać jeszcze jednego, bo to RIOT.

Sprzedaje konto w 4 sezonie i idę się uczyć Doty. Mam dość tych problemów z serwerami. Wieczorem, w nocy, w dzień. Codziennie. Noż 'rwa...

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Gratulacje Riot games ! Jesteście kurwa zajebisci wygrany mecz został przez nich przegrany i nie ma żadnego lost prevented czy coś takiego kurwa, -17. Przeciez za to powinna byc rekompensata no japierdole , jak tak można .

Opublikowano

wszyscy którzy stracili LP piszcie do supportu ;d niech sie kurwy od spamu zamęcza ;D a jak odpowiedzą wam coś w stylu " nie mogę panu pomóc" to ciskajcie ich że mają to ogarnąć

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Dopiero co grałem normala i z naszej drużyny wywaliło 3 osoby a z enemy cały team xD Cały czas wywalało komunikat, że gracz się rozłączył

Opublikowano

wszyscy którzy stracili LP piszcie do supportu ;d niech sie kurwy od spamu zamęcza ;D a jak odpowiedzą wam coś w stylu " nie mogę panu pomóc" to ciskajcie ich że mają to ogarnąć

DOKŁADNIE ! Ja już napisałem , tak mnie wkurwili, wczoraj przegrana seria do Gold 2 przez to samo, z tego powodu założyłem ten temat . A dzisiaj kurwa -17 za prawie wygrany mecz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...