Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lagi EUNE

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest do jasnej ... z tymi cholernymi lagami? Pytam każdego w teamie a także u przeciwnika i u każdego to samo, wszyscy mają lagi, nie powinno być za to kur.. jakiejś rekompensaty w postaci RP czy coś? Przez takie coś ze strony Riotu przegrałem rankeda o promo.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP

ale stary nie chodzi mi że cały dzień, minute temu skończyłem rankeda, wszyscy z przeciwnej drużyny jak i z mojej narzekali na cholerne lagi więc pytam o co kurwa chodzi, bo to tak troche głupio stracić serie z powodu Riotu. Bo chyba nie wystąpił nietypowy przypadek że każdy miał problem z netem ;)

Opublikowano

Nie łudźcie się że dostaniecie jakąś rekompensatę, West przez tydzień miał stałe problemy, lagi, gry nie startowały, nie dało się zalogować, wyłączyli nawet serwer na kilka godzin chyba 2-3 razy w ciągu tamtego tygodnia ale nic nie dostaliśmy więc raczej za jeden incydent nic wam nie dadzą ;)

Opublikowano

Nie łudźcie się że dostaniecie jakąś rekompensatę, West przez tydzień miał stałe problemy, lagi, gry nie startowały, nie dało się zalogować, wyłączyli nawet serwer na kilka godzin chyba 2-3 razy w ciągu tamtego tygodnia ale nic nie dostaliśmy więc raczej za jeden incydent nic wam nie dadzą ;)

Opublikowano

Tak, okolo 2 godziny temu kazdy narzekal na lagi. Kazdy mial powyzej 200 pingu i co chwile ”... Left game" "... Has reconnected" no i gierka trwala grubo 60 min :D

Opublikowano

Dzis jak raz gralem to 21k pingu mi wyjebalo, i reconnect... Watpie ze bedzie rekompensata...

Chuj, że od 3 miesięcy są problemy z serwerami. Riot ma to w dupie, teraz na EUW nie działają rankedy. w/e

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Na Nordicu to raz na miesiąc może ma się przez Riot laga, pograj na Weście to rozpierdolisz klawiature o sufit po tygodniu grania rankedów.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ja mam 0 lagów nigdy nie miałem na nordicu lagów a jak miałem to raz na ruski rok. Kupcie lepsze internety.

Opublikowano

Ja mając tylko internet 10mb/s wczoraj grając około 5h ( tak nolifer ) nie doświadczyłem żadnych lagów. Pozdro.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Lololo ja mam 0 lagów czasami skoczy do 200 bo ktoś z domu korzysta z neta i tyle.Kupcie lepsze internety potem płaczcie ze Riot ma słabe serwery.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Zależy na jaki serwer pojdzie twoja gra , więc wszystko zalezy od tego ile masz tzw. szczęścia. Riot nad tym pracuje ale co to da , a o rekompensacie bym nawet nie marzył.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

ja wczoraj przegralem 6 rankedow pod rzad.. rano mialem 100 pkt i gralem promo, wieczorem skonczylem z 0 pkt na koncie.. blizej spadku niz awansu.. laggi caly czas.. ping cos kolo 60 ale caly czas 4 zolte kwadraty, a to chyba gorzej dziala niz ping 1

Opublikowano

0 lagów tylko idiotyczne teamy. Twój net,

120mb/s download, oraz 50mb/s wysył i mam mieć problemy z połączeniem przy 29 pingu w LoL'u? Śmieszne..

Wczoraj między 19-21 miałem lagi związane z cofkami, lub lekkimi opóźnieniami. RIOT niestety wytłumaczy się, że to jest nie z ich winy, tylko z serwerów i postarają się to naprawić, oraz nie chcą słyszeć o jakiejkolwiek rekompensacie za związaną sytuację.

8372383248.png
Opublikowano

Lololo ja mam 0 lagów czasami skoczy do 200 bo ktoś z domu korzysta z neta i tyle.Kupcie lepsze internety potem płaczcie ze Riot ma słabe serwery.

Nie mam do was siły, człowieku przeczytaj co w temacie. Czy ty mi chcesz powiedzieć że cała moja drużyna jak i drużyna przeciwna miała słaby internet? Osobiście mam 20mb/s ping ok.30 , a lagi w *** były. To poprostu jakieś problemy ze strony Riotu.

120mb/s download, oraz 50mb/s wysył i mam mieć problemy z połączeniem przy 29 pingu w LoL'u? Śmieszne..

Wczoraj między 19-21 miałem lagi związane z cofkami, lub lekkimi opóźnieniami. RIOT niestety wytłumaczy się, że to jest nie z ich winy, tylko z serwerów i postarają się to naprawić, oraz nie chcą słyszeć o jakiejkolwiek rekompensacie za związaną sytuację.

Dokładnie ;)

Opublikowano

Bezsensu jest pisac ze to jest wina waszego internetu, choc niektore przypadki wlasnie sa przez chujowego dostawce internetu.

Problem tkwi z serwerami RIOTU, zazwyczaj sa w nocy ale pod wieczor tez mi sie zdazalo, ze wywalilo mnie i kogos jeszcze z lola, przeciez napewno jest to dziwne kiedy nagle wywali 4-5osoby nie.

Aha i jeszcze jedno, na zadne rekompesaty nie liczcie.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...