Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Urgot

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Główną rolą supporta jest bronienie swojego Adc, jak on go obroni przed śmiercią ? Napewno nie jest to dobry support. Po za tym na ulta ma dość duże CD. Dlatego dla mnie jest on tylko na topa gdzie może ładnie nękać przeciwnika , szczególnie jak jest melee. Ult naprawdę jest do niczego i nawet średnio pasuje do postaci kata. Więc jakby mieli reworkować to W czyli tą tarcze i R,

No wiesz ,czym taki thresh może bronic swojego adc? Właśnie tutaj na takiej samej zasadzie ma działać urgot ,urgot ma zabić enemy adc zanim on zabiją twojego ;]... Według mnie to całkiem całkiem support ,na YoloQ ,gdyż ma jako taki dmg ,a jeśli przeżyje takie zcastowanie ulty to potrafi nawet działać jak solo toper.

Opublikowano

No wiesz ,czym taki thresh może bronic swojego adc? Właśnie tutaj na takiej samej zasadzie ma działać urgot ,urgot ma zabić enemy adc zanim on zabiją twojego ;]... Według mnie to całkiem całkiem support ,na YoloQ ,gdyż ma jako taki dmg ,a jeśli przeżyje takie zcastowanie ulty to potrafi nawet działać jak solo toper.

Kolego . thresh broni swojego ADC latarnią, chwilowym stunem z Q i spowolnieniem, dodatkowo daje tarcze dlatego uchodzi za jednego z najlepszych supportów. , więc widzę ,że nie znasz do końca tej postaci.

Lol

Opublikowano

hahahahahahhahahaahhahaha, jak tak czytam to nie wiem czy tu brązy czy nawet silverki piszą. Ale do rzeczy, "URGOT" jak sama nazwa wskazuje został stworzony na prawie all linie prócz supporta rzecz jasna. Lecz gdyby się tak zastanowić wyszedł on dawno a do tego czasu już sporo champów wyszło więc ma on cienkie szanse z wieloma adc, jednakże jeżeli ktoś nim gra od dłuższego czasu i grać umie to nic nie stoi na przeszkodzie by wygrać mecz, a jeżeli chodzi o wygrywanie to bez dobrego supa nic nie zrobisz ^^ ;D

Opublikowano

Urgot to range bruiser, jego zadaniem jest wykluczeniem przeciwnego carry z gry poprzez karanie go za próbę farmy. Jego late zależy od gracza, czy idzie pod obrażenia czy robi z siebie durable tanka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...