Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeCraft - Marzenia sie spelniaja! [Sv+Fr][Dedyk][200 slotow][Mila administracja][II Edycja][Start: 27.10 18:00]

MerrZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ty na prawde jestes chyba jakis chory. Od kiedy ty miales dostep do FTP? Tobie sie chyba kotq serwery pomylily. Nigdy takiemu nieukowi bym nie dal dostepu do FTP, jak ty nawet nie wiesz jak nazywa sie plugin na rejstracje.

Kto poszedl za toba? Azawan? Ja go wyrzucilem, bo nie wchodzil i nie pomagal.

A co do 1.

Co ty umiesz? Nic. Tlumaczysz tylko z angielskiego i mowisz ze twoje pluginy. Smieszne.

@Ref

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A masz dowód, że tak robię? Czemu się nie przyznasz, że napisaliśmy obaj rezygnację, za mną poszedł wacek i faarcik, którym podobno dupę wylizałeś by zostali.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

"Marzeniem każdego gracza jest znalezienie serwera który będzie się różnił od innych obecnie dostępnych, serwera gdzie panuje ład i dobrobyt, serwera którego pilnuje dojrzała administracja, serwera unikatowego, serwera który wnosi coś nowego, trudnego a zarazem łatwego" - TeamMeum

//TeamMeum

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Dobrze grało sie na serverze przez jakies kilka dni..

no wlasnie kilka dni , 2 raz mnie zawiodłeś Kik ...

Dla ciebie najważniejsze żeby było full graczy na serverze , i żeby miał kto kupywać vip'a ...

Nieważne co dzieje sie na servie , że typek ma claim 1k kratek -.-

nawet nie sprawdziłeś jak to możliwe , od razu otrzymuje odpowiedź " niewiem"

W sumie do samego Kik'a nie mam takich wielkich pretensji bo go polubiłem , ale administracja

(oprócz Kubixa i Wayne ) czyli Kid modzi to jeden wielki syf .

Może było w tym troche mojej winy bo na początku gry trochę ich trollowałem , ale zachowanie takiego (Faarcik'a) to poprostu masakra -.-

Server zlagowany , niby jakieś tam działania zostały podjęte , ale dzięki tym lagom straciłem calego powera xD

Nie mam zamiaru grać na takim servie , i ostrzegam wszystkich graczy ....

JEŻELI CHCECIE NA DŁUŻEJ POGRAĆ SOBIE NA SERVERZE , nigdy nie wybierajcie własnie takich...

co z tego że 200 slotów ? , nic już lepiej grać na 50s i cieszyć się z gry .

chyba zainwestuje w minecrafta i zacznę gre na skkf bo takie servery jak ten przyszłości wielkiej nie mają .

Pozdrawiam Cię Kik i mam nadzieję że już wiecej się nie spotkamy , po raz drugi mnie zawiodłeś , po raz drugi zawiodłem swoją drużynę, trzeciego razu nie będzie ;p

Pzdr dla wszystkich tam grających , szczególne osób z TTD , oraz Rezis !

Opublikowano

@Up.

Ty uwazasz ze zalezy mi tylko na "Kupnie Vipow". Nie znasz sytuacji od srodka. Nie mam nic do ciebie, znam cie z poprzednich serwerow, ale zastanowilbys sie czasem nad swoim zachowaniem. Wchodziles na TS na kanaly, trolowales wszystkich Wyzywales Wacka, bo co? Bo ma pelno Powera i ma Duzy teren gildi? Nie umiesz przegrywac. Na poprzednim serwerze bylo to samo. Gildie ci rozwalili, to odszedles mowiac ze do dupy serwer. I to jest zaufanie godne ciebie? No to jest przesada. Lagi mialy 2/3/4 osoby na 500 ktorzy wbili na serwer. To chyba nie jest przypadek, prawda? Polecam zainwestowac w internet/Komputer. To ze znam cie najlepiej praktycznie nie znaczy ze beda sie tylko toba zajmowal, nieprawdaz? Ja mam na glowie inne sprawy, np. Inni gracze, Pluginy, spawn. Nie mozna zawsze myslec tylko na swoj temat.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam, czesc.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Kik , jesteś oszustem , nie mozliwe zeby gracz mial 1000 power , trollowalem osoby tydzien temu ,. i wiecej teraz mi tu nie sciemniaj , a lagi mam tylko na twoim serwerze

Opublikowano

Kik, jesteś oszustem i nie ściemniaj tu nikogo, server pod kasę, w ch*j bugów, a ty masz server dla szpanu. Pewno ci twoi kidmodzi to szkolne osiłki, którzy powiedzieli "Nie pobijemy cię za moda na twoim servie"

Jesteś żałosną dzieciną, server pod kasę, a ten świetny cytat z ts "Super, że jest 20 osób już 2 dnia i 1 vip, może za tydzień już się server sam spłaci" co udowadnia lagi. Pewnie na server nawet 1 GB nie przypada, bo po co inwestować w syf? Nawet admini serverowni całej się z ciebie śmieją.

Żenada i tyle. Dodatkowo "LeCraft - Marzenia się spełniają" ktoś wchodzi a tu dosłownie gówno. Śmieszne :P

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@UP

PRzesadziles. MAsz tak bujna wyobraznie ze to jest Szok. Z tego co wiem, to sam sie zaliles ze ciebie bija w szkole. Moich kidmodow/Modow nigdy nie widzialem na oczy, wiec nie sciemniaj.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Uspokój się dziecinko. Lecisz na kasę i tyle. Mówisz, że mnie biją w szkole? Ciekawe skąd to wziąłeś. Skoro tak mówisz, to sam tak masz.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pisali do mnie z prośbą o zrobienie plików serwerowych hah xD odmówiłem ale podesłałem wam moje skrypty pod serwerek i nwm czy on ustoi długo haha :D specjalnie podziurawiłem kod.

@EDIT

http://lecraft.pl/

Jakiś typek dział dzieciakom kawałek maszyny aby na niego zarabiali :D wcześniej było jeszcze kilka serwerów a mianowicie

SkyBlock

Hardcore

Opublikowano

Pisali do mnie z prośbą o zrobienie plików serwerowych hah xD odmówiłem ale podesłałem wam moje skrypty pod serwerek i nwm czy on ustoi długo haha :D specjalnie podziurawiłem kod.

@EDIT

http://lecraft.pl/

Jakiś typek dział dzieciakom kawałek maszyny aby na niego zarabiali :D wcześniej było jeszcze kilka serwerów a mianowicie

SkyBlock

Hardcore

aAa, to wiem kik, czemu te niby "Twoje" skrypty się tak bugowały :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@NeqGPlay

Tobie musialo sie cos pomylic. Ja nigdy na serwerze nie mialem Technika. Moze chodzi ci o serwer SV.Lecraft.pl ??

Ten serwer upadl, i po prostu jest przekierowanie na IP svfr.lecraft.pl

Prosze o nie wypowiadanie sie tak, jezeli masz zamiar klamac.

@KichaMCPL

Nie chce widziec twoich komentarzy w tym temacie. Moglby jakis MOD sie ruszyc i nadac ostrzezenie? Pisałem niewiadomo ile razy aby uspokoic gracza, gdyz zasmieca mi temat.

@Up

Jak kolejny? mc.lecraft.pl to nie jest Surv+Frakcje, lecz FB+SV+FR+ cos tam jeszcze.

Ref

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie. No może prezentacja kiepska, ale da się żyć, ale mam jedno pytanie:

LeCraft - I twoje marzenia się spełniają - nie przesadzasz? :P

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

@NeqGPlay

Tobie musialo sie cos pomylic. Ja nigdy na serwerze nie mialem Technika. Moze chodzi ci o serwer SV.Lecraft.pl ??

Ten serwer upadl, i po prostu jest przekierowanie na IP svfr.lecraft.pl

Prosze o nie wypowiadanie sie tak, jezeli masz zamiar klamac.

@KichaMCPL

Nie chce widziec twoich komentarzy w tym temacie. Moglby jakis MOD sie ruszyc i nadac ostrzezenie? Pisałem niewiadomo ile razy aby uspokoic gracza, gdyz zasmieca mi temat.

@Up

Jak kolejny? mc.lecraft.pl to nie jest Surv+Frakcje, lecz FB+SV+FR+ cos tam jeszcze.

Ref

Ty jesteś śmieszny, daj podpunkt regulaminu, na jakiej podstawie miał bym dostać warna? Nie spamuje, bo piszę na temat. Po to jest prezentacja, by wyrażać opinię, zadawać pytania i mówić jak widzisz ten server. Dostałem bana za nic, ukradłeś mapę, którą w 80% robiłem Ja i Azawan, żebranie o skrypty, które są niedopracowane, wyzywanie każdego od "Pojebów" jak tobie się coś nie podoba. Lagi jak nie wiem co, oraz ten śmieszny dopisek po nazwie "i twoje marzenia się spełniają". To jest moja opinia i mam prawo ją wyrazić, czy tego chcesz czy nie. Śmieceniem tematu to nie jest, gdyż wnoszę dużo. Każdy kto to przeczyta, wie, że nie warto wejść skoro takie rzeczy się dzieją. Śmiecenie, to pisanie rzeczy, które jak ktoś przeczyta, nie wie nic o tym co gracze odczuwają.

Poza tym, jedziesz z 2 kont na raz (~Publikator~ i MerrZ)

A tymi zgłoszeniami, że ci śmiecę temat, zawracasz tylko dupę moderacji :D To, że opinia ci się nie podoba, nie znaczy, że łamie regulamin.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@Up

998 - Polecam numer, gdyz jestes lekko chory na mozg. Twojego brzydkiego spawnu juz nie ma, nikogo nie prosze o skrypty, a jak juz to o pomoc.

@PS

Nowy spawn, zapraszamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...