Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeCraft - Marzenia sie spelniaja! [Sv+Fr][Dedyk][200 slotow][Mila administracja][II Edycja][Start: 27.10 18:00]

MerrZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3xtm.png

4p2g.png

zielona-migajaca-strzalka.gif Start: Niedziela 27.10.2013 Godzina: 18:00

zielona-migajaca-strzalka.gifIP: svfr.lecraft.pl

zielona-migajaca-strzalka.gifII Edycja

zielona-migajaca-strzalka.gifZwierzeta: ON

zielona-migajaca-strzalka.gifPotwory: On

zielona-migajaca-strzalka.gif PVP: ON

zielona-migajaca-strzalka.gif WhiteList: OFF

zielona-migajaca-strzalka.gif Sloty: 200

94oy.png

Właściciel: Kik21_PL

Mod: Wayne

Mod: krysa1122

KidMod: Kubix00

l2fb.png

Rekrutacja na dzień dzisiejszy jest Otwarta !

Poszukujemy:

2x KidMod

Co oczekujemy?:

KidMOD:

-Ukonczone 14 lat

-TeamSpeak 3 +Sprawny mikrofon

-Znajomosc komend w 80%

-Dobrego Kontaktu

-Kultury osobistej, samopoczucia

- Ogarniecie serwera.

-Siedzenie przynajmniej 2h dziennie na serwerze (Wiadomo moze cos sie stac i wtedy osoba jest z tego zwolniona)

Kontakt:

GG: 5418317

Email: svfr.lecraft.pl

WZÓR Podania:

Nick:

Imie:

Na jakie stanowisko skladasz podanie:

Posiadasz TS3/Sprawny mikrofon?:

Posiadasz premium?:

Kontakt:

Ile godzin dziennie postarasz sie spedzac na serwerze?:

W skali 1-10 na ile ogarniasz komendy?:

Coś od siebie (badz kreatywny!):

Rekrutacja zamknieta

w95s.png

Niespodzianka

xwpl.png

Odpowiednio dobrane aby współpracowały ze sobą :)

dklz.png

Zapraszamy na serwer. Jest tutaj miła atmosfera, administracja pomocna, z czym wiąże się to, że w każdej chwili zostanie udzielona ci pomoc :)

IP TS3: ts.lecraft.pl

sl06.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze o zamkniecie tamtego tematu, gdyz to byla ZAPOWIEDZ.

Jezeli nie dziala ci IP:

svfr.lecraft.pl
svfr.lecraft.pl:25565

Wejdz na serwer poprzez:

94.23.217.125:25505

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

halloween.gif

Event Dyniowy!

Rozpoczynamy event dyniowy! Od dziś, do jutra (1.11.2013 roku)

na serwerze odbywa się event DYNIOWY.

Polega on, na tym, że kto najwięcej zbierze dyń, do jutra, godziny 18:00 i odda

Właścicielowi: Kik21_PL

Zdobędzie na serwerze VIPA !

Zapraszamy do zabawy

//ref co 24h, nie wcześniej.

Opublikowano

Jak to widze z punktu Km hmmm... Kika prawie ciagle nie ma na serwerze. Krysa zrezygnowal z moda pozniej tylko wprowadzal tylko serwer w bagno

Serwer dnoooo duzo slotow a nawet chyba 20 graczy na serwie nie bylo nigdy ;)

Opublikowano

@Up

Tylko ciagle jako KidMod slyszalem Od ciebie Ze mnie nie ma. Tylko pomysl, ze ja wchodze Wieczorem 18/19 i jestem na serwerze do 24/1 w nocy..

A co do ciebie, ty jako KidMOd nie siedziales nawet 15 minut dziennie. Bez komentarza.

Opublikowano

@Up

Tylko ciagle jako KidMod slyszalem Od ciebie Ze mnie nie ma. Tylko pomysl, ze ja wchodze Wieczorem 18/19 i jestem na serwerze do 24/1 w nocy..

A co do ciebie, ty jako KidMOd nie siedziales nawet 15 minut dziennie. Bez komentarza.

jak ty od 18/19 do 24/1 jestes to chyba zegarka nie masz ... jestem ciagle na serwerze zrobilem sobie eq prot 4 meiczyk sharp 5 i fire pro 2 a to 1 dzien nie trwa + jeszcze gildie budowalismy wielka 2 dni siedzialem od 13 do 22-1 w nocy wczoraj nie siedzialem od 21 poniewaz mnie glowa bolala poszedlem spac a ciebie widzialem na ts/mc z 4/5 razy od startu wiec pozdrawiam + jeszcze grifowalismy inna gildie pytaj graczy ile siedzialem na serwie i potem wroc pozdrawiam sie serdecznie i powodzenia :)

Opublikowano

@up

Polecam Isc do Szpitala Psychiatrycznego. Wytlumaczylem ci na TS ze nie wpisalem powodu i jest automatyczny taki powod.

Opublikowano

@up

Polecam Isc do Szpitala Psychiatrycznego. Wytlumaczylem ci na TS ze nie wpisalem powodu i jest automatyczny taki powod.

Potwierdzam poprawiles powod jak widac na ss ale dlaczego obrazasz gracza ?

Opublikowano

To ze powiedzialem ze Powinienes isc do Szpitala Psych. To nie mialo akurat na celu cie obrazic :)

Jakbym chcial cie obrazic to napislbym ze jestes "Chory Psychicznie", ale tak nie powiedzialem.

Pozdrawiam.

@PS

Pewnie wszyscy beda sie zastanawiac czemu tak próbuje upokorzyć serwer. Dlatego, że został wyrzucony z administracji, Proste, nieprawdaż :) ?

Opublikowano

Dobrze grało sie na serverze przez jakies kilka dni..

no wlasnie kilka dni , 2 raz mnie zawiodłeś Kik ...

Dla ciebie najważniejsze żeby było full graczy na serverze , i żeby miał kto kupywać vip'a ...

Nieważne co dzieje sie na servie , że typek ma claim 1k kratek -.-

nawet nie sprawdziłeś jak to możliwe , od razu otrzymuje odpowiedź " niewiem"

W sumie do samego Kik'a nie mam takich wielkich pretensji bo go polubiłem , ale administracja

(oprócz Kubixa i Wayne ) czyli Kid modzi to jeden wielki syf .

Może było w tym troche mojej winy bo na początku gry trochę ich trollowałem , ale zachowanie takiego (Faarcik'a) to poprostu masakra -.-

Server zlagowany , niby jakieś tam działania zostały podjęte , ale dzięki tym lagom straciłem calego powera xD

Nie mam zamiaru grać na takim servie , i ostrzegam wszystkich graczy ....

JEŻELI CHCECIE NA DŁUŻEJ POGRAĆ SOBIE NA SERVERZE , nigdy nie wybierajcie własnie takich...

co z tego że 200 slotów ? , nic już lepiej grać na 50s i cieszyć się z gry .

chyba zainwestuje w minecrafta i zacznę gre na skkf bo takie servery jak ten przyszłości wielkiej nie mają .

Pozdrawiam Cię Kik i mam nadzieję że już wiecej się nie spotkamy , po raz drugi mnie zawiodłeś , po raz drugi zawiodłem swoją drużynę, trzeciego razu nie będzie ;p

Pzdr dla wszystkich tam grających , szczególne osób z TTD , oraz Rezis !

Opublikowano

Osobiście nie polecam servera. Oto kilka argumentów.

1. Właściciel to dzieciak, który nie umie nic zrobić dobrze, oraz ma dziecinne zachowanie. Widzę, że po banie, zrobił sobie multi, bo powód dalej zostaje :Dhttp://www.mpcforum.pl/topic/1070321-7dpublikator/ Śliczne pw co nie?

2. Hasła zapisują się w logach. Dowiedziałem się o tym przypadkiem jak byłem jeszcze Administratorem, Kik kazał mi coś sprawdzić w logach. Normalnie powinien być log, że dana osoba się zalogowała, a tam dodatkowo wchodzi dosłownie /login <hasło>

3. Lagi, server jest postawiony na słabej i niestabilnej maszynie, przez co aż odechciewa się grać.

4. Nie własne skrypty i pluginy. Tutaj każdemu pisze i mówi, że skrypty i niektóre pluginy sam pisze. Znak w znak, wszystkie skrypty jakie ma, znalazłem w google.

5. Team nie ogarnięty, składający się z dzieci poniżej 13 lat (właściciel sam ma 12/13 lat)

Co więcej, pewnie teraz dziecinka będzie się bulwersować, czemu wydałem prawdę o serverze, ale mnie to nie obchodzi :D Powodzenia we włamywaniu się na inne servery.

ps. Macie spawn, który w 90% budowałem Ja i Azawan, ktoś wam pozwolił go podpierdolić?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

1. Właściciel to dzieciak, który nie umie nic zrobić dobrze, oraz ma dziecinne zachowanie. Widzę, że po banie, zrobił sobie multi, bo powód dalej zostaje :Dhttp://www.mpcforum.pl/topic/1070321-7dpublikator/ Śliczne pw co nie?

2. Hasła zapisują się w logach. Dowiedziałem się o tym przypadkiem jak byłem jeszcze Administratorem, Kik kazał mi coś sprawdzić w logach. Normalnie powinien być log, że dana osoba się zalogowała, a tam dodatkowo wchodzi dosłownie /login <hasło>

3. Lagi, server jest postawiony na słabej i niestabilnej maszynie, przez co aż odechciewa się grać.

4. Nie własne skrypty i pluginy. Tutaj każdemu pisze i mówi, że skrypty i niektóre pluginy sam pisze. Znak w znak, wszystkie skrypty jakie ma, znalazłem w google.

5. Team nie ogarnięty, składający się z dzieci poniżej 13 lat (właściciel sam ma 12/13 lat)

Co więcej, pewnie teraz dziecinka będzie się bulwersować, czemu wydałem prawdę o serverze, ale mnie to nie obchodzi :D Powodzenia we włamywaniu się na inne servery.

ps. Macie spawn, który w 90% budowałem Ja i Azawan, ktoś wam pozwolił go podpierdolić?

1. Ja mam dziecinne zachowanie? Mam ci przypomniec twoj tekst? Cytuje:

"Wiesz tak naprawde ja umiem wszystko, kazdy plugin umiem tylko nie chcialem abys nie wykorzystywal" pfff.

Sam na TS'ie przyznaleś się do tego ze "Glupie dzieci" nabieraja sie na twojej poradniki, a ty je tylko tlumaczysz i tyle. I kto ma takie zachowanie?

2. HAHAHHA Ej, jebłem jak to czytałem, sory. Nigdy nie miales dostepu do FTP, i nie dostalbys bo nawet nie znasz kome ndy na zarejstrowanie gracza jak ma juz konto na 1 IP. Nie no, beka pięna.

3. Tlumaczyles sie, ze masz slaby komputer z drewna i teraz placzesz ze masz lagi, no coz...

4. Kiedy komus powiedzialem ze mam Autorskie pluginy? Ej no, bo zaraz spadne z krzesla.

Teraz cie upokorzę:

"Wiesz, jak mialem dziewczyne to ja bralem w dupe, az nie mogla wytrzymac, i lubila mi lizac Stopy." To jest zachowanie twojego wieku? Zostawię to bez komentarza.'

5. Chyba cie dawno nie bylo na serwerze, bo Jak ty odszedles to juz "Takiego Glu***" nie bylo, przykro. No i co z tego ze mam to 15 lat? Nie mam takiego zachowania jak ty, z ktorego wynika ze masz 12 lat. Potrafie cos osiagnac, ty niestety nic. Potrafisz wyzywac, oczerniac serwer. Userzy spytaja dlaczego? A wiec tak. KichaMCPL, zostal zdegradowany na moim serwerze z powodu tego, ze za duzo sobie pozwalal, i rozdawal rangi ADMIN na serwerze, wiec poswiecilem troche czasu i napisalem PERMISJE dla admina, i jak on sie dowiedzial ze juz nie moze wszystkiego to dostal furi jak chory, i wyzywał wszędzie :)

Co do twojego PS.

I co z tego ze wy go budowaliscie? Budujac na moim serwerze, jest to MOJE. Nigdy nie powiedziales zeby go usunac :)

Opublikowano

Uwazasz ze Administracja ma 12 lat , jak sam zachowujesz sie jak dzieciak z tym swoim Azawanem , wbijasz na ts i zaczynasz wszystkich wyzywać -.- idioci...

Opublikowano

1. Ja mam dziecinne zachowanie? Mam ci przypomniec twoj tekst? Cytuje:

"Wiesz tak naprawde ja umiem wszystko, kazdy plugin umiem tylko nie chcialem abys nie wykorzystywal" pfff.

Sam na TS'ie przyznaleś się do tego ze "Glupie dzieci" nabieraja sie na twojej poradniki, a ty je tylko tlumaczysz i tyle. I kto ma takie zachowanie?

2. HAHAHHA Ej, jebłem jak to czytałem, sory. Nigdy nie miales dostepu do FTP, i nie dostalbys bo nawet nie znasz kome ndy na zarejstrowanie gracza jak ma juz konto na 1 IP. Nie no, beka pięna.

3. Tlumaczyles sie, ze masz slaby komputer z drewna i teraz placzesz ze masz lagi, no coz...

4. Kiedy komus powiedzialem ze mam Autorskie pluginy? Ej no, bo zaraz spadne z krzesla.

Teraz cie upokorzę:

"Wiesz, jak mialem dziewczyne to ja bralem w dupe, az nie mogla wytrzymac, i lubila mi lizac Stopy." To jest zachowanie twojego wieku? Zostawię to bez komentarza.'

5. Chyba cie dawno nie bylo na serwerze, bo Jak ty odszedles to juz "Takiego Glu***" nie bylo, przykro. No i co z tego ze mam to 15 lat? Nie mam takiego zachowania jak ty, z ktorego wynika ze masz 12 lat. Potrafie cos osiagnac, ty niestety nic. Potrafisz wyzywac, oczerniac serwer. Userzy spytaja dlaczego? A wiec tak. KichaMCPL, zostal zdegradowany na moim serwerze z powodu tego, ze za duzo sobie pozwalal, i rozdawal rangi ADMIN na serwerze, wiec poswiecilem troche czasu i napisalem PERMISJE dla admina, i jak on sie dowiedzial ze juz nie moze wszystkiego to dostal furi jak chory, i wyzywał wszędzie :)

Co do twojego PS.

I co z tego ze wy go budowaliscie? Budujac na moim serwerze, jest to MOJE. Nigdy nie powiedziales zeby go usunac :)

1. Ciekawe kiedy takie zdarzenie miało miejsce :D Powiedziałem ci kiedyś, że nie umiem, bo by było "Kicha to, Kicha tamto"

2. Osobiście mi podałeś FTP więc nie zmyślaj kotq.

3. Jebłem, tylko to nie ja co 2 dni pisałem "Nie będzie mnie przez 4 dni bo komp się popsuł".

4. No mi cały czas próbowałeś to wmówić :D

5. Widać, że masz 13 lat jak nie mniej. Od kiedy rezygnacja admina, za którym idą wszyscy moderatorzy i robią to samo, nazywa się degradacją?

A czy ja coś mówię? Miej sobie moją pracę, tam są moje pułapki i cmd blocki z trollem. Dziś zmienię IP i wbiję, bo ban za nic to też twoja zasługa :D Ech. O 15 (tak + -) wbiję. Lepiej poszukaj przycisku połączonego z commandblockiem, który daje komendę /gamemode @a 1

Ja nic nie osiągnąłem? To nie ja na szybko pliki z paczki br3nd'a i nasza niedokończona mapa wrzuciłem, bo zagrozili, że usuną server skarbie.

Tak wgl. to same neo u was grają, wbiłem na chwile na ts i głos jak w 3 podstawówki. To raczej jest wstyd nie osiągnięcie.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...