Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Gold + Trochę spostrzeżeń

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary nie musisz ,to tylko gold :)

@Kate

Jak widzisz mogłem ;p , wiem że jest to żałosne ale będę starał się ją poprawiać ,tak jak mówiłem może być to wina tego ,że dużo siedziałem na innych liniach , więc w sumie tak rekompensowałem straty w farmie

Cieszę się bardziej moim challenger niż goldem. :/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@exe

Taki jaki jest grania w wszelkie gry na czitach - fun , każde ułatwienie jest nie sprawiedliwe wobec innych , a mimo wszystko ich używamy

@Vanosh

aa tam czo ty za głupoty gadasz to ja nie wiem ;/ gold>czalendżer

Opublikowano

@exe

Taki jaki jest grania w wszelkie gry na czitach - fun , każde ułatwienie jest nie sprawiedliwe wobec innych , a mimo wszystko ich używamy

@Vanosh

aa tam czo ty za głupoty gadasz to ja nie wiem ;/ gold>czalendżer

Szczerze nigdy nie czitowałem , a jeżeli czitowałem to tylko w grach SP , bodajże GTA San Andreas.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Wolałbym siedzieć przez 10 sezonów w Bronzie V i na ten 11 sezon dobić sam Golda, niż w 1 wbić go na BoL'u.
Zero satysfakcji + sam sobie na wyższych dywizjach nie poradzisz bez Bola.

siema.

Opublikowano

Czy ja wiem żeby był taki skok umiejętności między S2 - G5 ? raczej nie ,w sumie nie długo się przekonamy ,nowy sezon zweryfikuję ;)

Opublikowano

A w s4 jak już bedzie można spaść z tieru i zaczniesz grać sam to wylądujesz w brązie bo poziomy wrócą tak jak na starym elo(2k elo to już byles kozak mocno).

Opublikowano

Myślę że wyląduję w G5 /S1 bo na takim poziomie grałem ,oczywiście spróbuję bez BOL'a żeby wam pokazać ,że potrafię bez niego grać :)

Opublikowano

Myślę że wyląduję w G5 /S1 bo na takim poziomie grałem ,oczywiście spróbuję bez BOL'a żeby wam pokazać ,że potrafię bez niego grać :)

ROAD TO BRONZE

vayne.png

Opublikowano

Silver2 i Silver1 to najgorsze gówno jakie może być, bo grasz z kupami z golda5-4 z mmr jak silver3, którzy trollują/są na poziomie brązu, a do golda weszli przez przypadek... Co nie zmienia faktu, że bez bola spokojnie da się wyjść (mainuj champa like riven i dadam)... Kij, że sam w s2 siedzę od 3tyg, prawie miesiąca :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Trzymamy Cię za słowo ;)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Dlaczego osoby wyzywające ludzi od cheaterów, na forum o cheatach nie dostaną bana?
Tak czy siak, nie ma takiej możliwości by dostał bana, bo nie da się sprawdzić tego, czy używa BoL'a, choć byś wysłał supportowi z 20 screenów.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

@up O ile pamiętam wtedy Garen cerrował a nie ja

@Vanosh

W supporcie chciałeś powiedzieć , czekam z niecierpliwością ;***

A za nim oni odpowiedzą polecam :

5b723cf64f939e563eb0085ebe6fd7e6_origina

Gimbusy poznały stwierdzenie "ból dópy" i teraz zgrywają luzaków. Osiągnąłeś gówno, to komentarze też są gówniane. Pamiętam, że gdy ja grałem na bolu gry były łatfe, ale przestałem bo było to cholernie nudne. Poza tym reszta twoich meczy jest... emm średnia..

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...