Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Gold + Trochę spostrzeżeń

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż dziś udało mi się wbić upragnionego golda na solo Q , o to są moje uwagi jakie do tej pory spostrzegłem :

Po pierwsze jeżeli samo pojęcie elo hell jest poprawne , to jest właśnie tutaj - w silverze , od S5 do S2 biłem bez bola(Niestety nie miałem za dużo czasu na grę , co było chyba decydującym czynnikiem który popchnął mnie do tego zła - BOL :D ) , ale nie miało to większego sensu bo jeżeli ty nie carrowałeś , to nikt tego nie carrował , a do tego dochodzili jeszcze afk i trolle .

Po drugie samo wbijanie dywizji nie jest ciężkie , zacząłem od września , zaczynając od S5 (na szczęście ominął mnie brąz) czyli 2msc grania parę gierek w tygodniu (4-8) i ma się już golda.

Po trzecie BOL NIE ROBI Z KAŻDEGO PRO ELO KOKSA!!! dużo osób myśli że jak ściągną bola to już diament na nich czeka , niestety to nie jest prawda , jeżeli nie macie mózgu to nawet te skrypty wam pomogą

A teraz łapcie ss i hejtujcie za ryza :D

http://www.lolking.net/summoner/eune/24654819
Opublikowano

W s4 pewnie przesiądę się na smartcasty , są lepsze od bola bo czasami w tf są różne priorytety , których bol nie da rady ogarnąć

Opublikowano

W s4 pewnie przesiądę się na smartcasty , są lepsze od bola bo czasami w tf są różne priorytety , których bol nie da rady ogarnąć

jak ogarniesz konfigurację, bol ogarnie

Opublikowano

Tylko że w sytuacjach gdzie np: mam ADC full hp i jungler udyra który padnie na jedno combo w zasięgu skilli (pamiętając że przed tf dałem priorytet adc na pierwsze miejsce) Bot nie ogarnie , i rzuci się na adc , a jungler gdzieś mi ucieknie , dlatego smartcasty są lepsze bo nie we wszystkich sytuacjach skrypt jest najlepszy , a effekt mają taki sam

Opublikowano

To jest prawda, ja właśnie taką przesiadkę zrobiłem ;)

Opublikowano

Tak to jest prawda. Nie trzeba mieć mózgu aby wbić golda patrząc po twoich meczach.

Nie miałbym nic przeciwko jak by ktoś wbił tego golda na bolu umiąc grać. Ale jak patrze na twoje mecze... Chujowe buildy a farma jeszcze gorsza.

Nie gratuluje.

Opublikowano

Tak nie dostanie bana , gdyż za bola nie ma . Riot o tym doskonale wie i nikt jeszcze nie dostał

Pierwszy raz widzę taką wiadomość od riotu. BYE BYE GOLDZIK.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Vanosh ranking z trójek był grany wczoraj dla beki , zagrałem pierwszy raz w życiu 3vs3 (łącznie 2 mecze ), więc nic poważnego - dlatego też taki słaby wynik (rozegrali oni wcześniej 3 be zemnie , oczywiście mieli loose)

Co do moich umiejętności , niestety nie są na poziomie bronzu jak piszesz ;) , jak pisałem do s2 biłem bez żadnych wspomagaczy , niestety brak czasu i szkoła wymusiły na mnie to czysty zło które zwiecie LOL :D

Ale racja muszę ci się przyznać że strasznie lamie jeżeli chodzi o farmę , i nie wiem czemu , staram się last hitować jak tylko potrafię , ew. farmić z ulta , a i tak jest jej mało ;/ trudno będzie trzeba pooglądać trochę streamów (ale też myślę dlatego tak słaba bo często schodzę z lini na topa/bota)

I jeszcze tak dodam od siebie , to nie jest temat dla fejmu ,że jaki ja nie jestem dobry w lola z bolem , chodzi mi tutaj głównie o spostrzeżenia jakie zdobyłem grając dotychczas w lola , na pewno przydadzą się nie jednej osobie ;) (jak coś pw)

@MeTech

Niestety nie są w stanie stwierdzić że mam i używam skryptów , a ss może podrobić każdy :). A nawet jak dostanę bana nie będę płakać , dobrze wiedziałem jakie będą tego konsekwencje , jak coś daj nam ss odpowiedzi

Opublikowano

Zaid, nie długo widzimy się w trybunale.

@ A nie, takie bany nie są tam. Ups.

Opublikowano

@up O ile pamiętam wtedy Garen cerrował a nie ja

@Vanosh

W supporcie chciałeś powiedzieć , czekam z niecierpliwością ;***

A za nim oni odpowiedzą polecam :

5b723cf64f939e563eb0085ebe6fd7e6_origina

Opublikowano

@up O ile pamiętam wtedy Garen cerrował a nie ja

@Vanosh

W supporcie chciałeś powiedzieć , czekam z niecierpliwością ;***

A za nim oni odpowiedzą polecam :

5b723cf64f939e563eb0085ebe6fd7e6_origina

Tak, na prawdę Ci zazdroszczę tego golda :D

Opublikowano

Stary nie musisz ,to tylko gold :)

@Kate

Jak widzisz mogłem ;p , wiem że jest to żałosne ale będę starał się ją poprawiać ,tak jak mówiłem może być to wina tego ,że dużo siedziałem na innych liniach , więc w sumie tak rekompensowałem straty w farmie

Opublikowano

Ty to jesteś jednak !

Jak można grać w taką łatwą grę na czitach , powiedź mi jak.

Zer0 satysfakcji w wbicia golda , a tylko inni lepsi gracze będą cierpieć z Twojego powodu , bo oni grają fair ,a taki bronzowy n00bek gra w goldzie...

Ogólnie sam się cieszyłem i miałem satysfakcje z wbicia silverka.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...