Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [MPC] NoMenu weeedx v1.0

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spróbuj kliknąć prawym na injector > właściwości > zgodność i uruchom w trybie zgodności z Windows 7 (jeśli jest) lub Win XP Service Pack 3. I nie działa w jakim sensie? Nie pokazuje się w ogóle nic, failed to inject czy co?

Opublikowano

wywala z gry. Pozdro

Pod każdym hackiem to piszesz...

Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010. I z adminem nie chodzi o to ze na koncie admina masz byc tylko prawym myszy na injector i uruchom jako administrator (mozesz o tym wiedziec ale dla pewnosci mowie)

Powinno pomóc ;)

Opublikowano

Sorry tutaj nie wywala, tylko że hack na viscie 64 nie działa, ani przez admina ani nic innego nie pomaga poprostu nie działa mimo to ze w injectorze napisane jest ze załadowane poprawnie.

Opublikowano

Bo tutaj nie pokaże Ci się menu. Wejdź do gry i naciśnij na przykład Control. Tutaj masz listę pod jakim przyciskiem jest dana funkcja:

SuperJump - Ctrl
Speed hack - 1 2 3 0 na klawiaturze numerycznej (0 - wyłącza hacka)
Scope - Prawy przycisk myszy
HeadShot - jest ustawiony pod prawym lewym przyciskiem myszy, co oznacza że zawsze będzie headshot
5 slot - pojawia się dopiero po wejściu do gry i wybraniu postaci, wtedy klikamy ` i 5 slot jest włączony
SuperNoSpread - jest włączone na stałe
NoRecoil - jest włączone na stałe
NoFallDamage - jest włączone na stałe

Opublikowano

stary umiem czytać napisałem że nie działa to oznacza to że sprawdziałem to wcześniej.

mlody to musisz miec cos nie tak jak zaden Ci hack nie dziala jak oba dzialaja, dziekuje.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Witam Zrobiłem wszystko tak jak mówiliście injector itp.. niby wszystko działa ale jak próbuje. Wchodzę do gry wyrzuca mnie za każdym razem co mam zrobić ?

w injector naeron mam failed to inject

Opublikowano

Witam Zrobiłem wszystko tak jak mówiliście injector itp.. niby wszystko działa ale jak próbuje. Wchodzę do gry wyrzuca mnie za każdym razem co mam zrobić ?

bo injector i plik dll musisz zrobic taka sama nazwe np w injectorze hack a w pliku dll tez hack. Jesli tak masz to uruchom injector jako administrator.Jesli wszystko zrobiles tak jak napisalem i dalej wywala to hack jest wykrywalny :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

bo injector i plik dll musisz zrobic taka sama nazwe np w injectorze hack a w pliku dll tez hack. Jesli tak masz to uruchom injector jako administrator.Jesli wszystko zrobiles tak jak napisalem i dalej wywala to hack jest wykrywalny :)

mam wszystko tak zrobione

czyli lipka troche ;/

Opublikowano

Proszę bez spamowania, jeśli wam nie działa proszę podać system, jaki macie problem, dorzucić screena, w innym razie posty będą traktowane jako spam

Jeśli działa to proszę napisać jaki system, czas testowania, co Ci się podoba co nie itd. w innym razie posty będą traktowane jako spam

PS: Podziękować można like'iem albo PW.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli tak masz i zrobiłeś powyższe zalecenia to juz mogę Ci powiedzieć ze Ci nie zadziała bo prawdopodobnie masz system na którym takowy hack nie działa ;)

Opublikowano

Jeśli tak masz i zrobiłeś powyższe zalecenia to juz mogę Ci powiedzieć ze Ci nie zadziała bo prawdopodobnie masz system na którym takowy hack nie działa ;)

Posiadam wn7 64bit jak czytałem innym z tym oprogramowaniem działa

Opublikowano

Posiadam wn7 64bit jak czytałem innym z tym oprogramowaniem działa

Jedynie co mogę CI zaproponować to poniższe punkty:

• uruchom hacka jako administrator
  • wyłączyć anty wira
  • wyłączyć zapore systemu
  • zainstalować net framework 3.0 i 4.0
  • zainstalowac microsoft visual c++ 2010 redistributable package (x86)
  • wyczyścić pc ccleanerem
  • uruchomić hacka ze zgodnascia z xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...