Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [MPC] NoMenu weeedx v1.0

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319567765-U339575.png
NoMenu weeedx MPC v1.0
1319567773-U339575.png
Przedstawiam wam mojego pierwszego hacka. Jest on NoMenu, co oznacza że nie posiada menu. Opcje uruchamia się klawiszami:
SuperJump - Ctrl
Speed hack - 1 2 3 0 na klawiaturze numerycznej (0 - wyłącza hacka)
Scope - Prawy przycisk myszy
HeadShot - jest ustawiony pod prawym lewym przyciskiem myszy, co oznacza że zawsze będzie headshot
5 slot - pojawia się dopiero po wejściu do gry i wybraniu postaci, wtedy klikamy ` i 5 slot jest włączony
SuperNoSpread - jest włączone na stałe
NoRecoil - jest włączone na stałe
NoFallDamage - jest włączone na stałe
Zalety hacka:
- bardzo lekki, nie obciąża gry
- 0 / 46 wirusów
- nie crashuje (4 godziny testowania)
- łatwa obsługa

Po wypakowaniu paczki należy dodać do pliku .dll injector, którego nazwę zmieniamy na taką jak pliku .dll
Na windows 7 uruchamiamy grę i hacka jako administrator (PPM - uruchom jako administrator)
1319567775-U339575.png

hack NoMenu
1319567779-U339575.png
Win 7 32 bit
1319567771-U339575.png

https://www.virustotal.com/pl/file/ff331bc4306220d9052f3ec4c25fe93ed7a07714aafb735f02b3d7b325f7e108/analysis/1382892501/

1319567762-U339575.png

http://speedy.sh/WJvY6/NoMenu-weeedx-MPC.rar
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oczywiscie dziala testowany win7 x64

ladnie dziala:)

Ps. Mialem wrzucac jakies swoje hacki no menu bo widze na forum nie ma ruchu a tu zaskoczenie o prosze :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

o.O radek hacki robi :D

Działa też na 64 bitowym win 7.

Popraw trochę, bo download i scan lekko sie przesunęły :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dziś zacząłem bo zaczęła mnie irytować pustka w tym dziale :D
I nie wiem dlaczego ale całość jest w center a te dwa wywala na bok -,-
We wtorek spróbuję sił z D3D :)

@Poprawiło się xD

Opublikowano

pacz przykładowo masz ten hack No Menu weeedex MPC.dll i injector nerona to kopiujesz No Menu weeedex MPC i wklejasz to do injectora ale bez .dll następnie odal hack jako administrator i uruchom warrocka.Jeżeli pomogłem zostaw like

@edit sorrki pomyliło mi sie zapomniałem ,że to nomenu a kto używa hacka to za przeproszeniem pi___

Opublikowano

Wszystko ok gdy wlaczam injector i pisze Waiting for warrock exe , odpalam wr injector znika ale hack nie chodzi , wiecie co moze byc przyczyna ? mam xp-ka

jak hack nie chodzi?to jest hack no menu

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

jak hack nie chodzi?to jest hack no menu

ok wiem , ale nie mam tych opcji wgl w grze , poprostu mi nie smiga :P i nie wiem czy nie mam czegos zainsalowanego czy co ;x

Opublikowano

ok wiem , ale nie mam tych opcji wgl w grze , poprostu mi nie smiga :P i nie wiem czy nie mam czegos zainsalowanego czy co ;x

tu masz czym jakie opcje wlaczyc...

SuperJump - Ctrl

HeadShot - jest ustawiony pod prawym lewym przyciskiem myszy, co oznacza że zawsze będzie headshot

5 slot - pojawia się dopiero po wejściu do gry i wybraniu postaci, wtedy klikamy ` i 5 slot jest włączony

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

tu masz czym jakie opcje wlaczyc...

SuperJump - Ctrl

heh , co ty masz mnie za nubka ? xD oto wlasnie chodzi , ze naciskam to wszystko i nic , nie mam head shot po lewym przyciskiem , nie mam jumpa pod ctrl nie mam nic ;)

Opublikowano

heh , co ty masz mnie za nubka ? xD oto wlasnie chodzi , ze naciskam to wszystko i nic , nie mam head shot po lewym przyciskiem , nie mam jumpa pod ctrl nie mam nic ;)

na injectorze nr 8 z tej stronki wyskakuje failed to inject ,,, juz po tym gdy oczekuje na wlaczenie warrocka

Opublikowano

na injectorze nr 8 z tej stronki wyskakuje failed to inject ,,, juz po tym gdy oczekuje na wlaczenie warrocka

Uruchom hacka i grę jako administrator.

A dodasz może chamsa lub wall hacka ?

Postaram się. Jednak nie w najbliższym czasie.

Na windows 8 nie dziala uruchamialemjako administrator i wylaczylem anty wirusa pomoze ktos jak zrobic zeby dzialal ?

Nie mam jak tego sprawdzić więc nie pomogę za bardzo z win 8

Opublikowano

Uruchom hacka i grę jako administrator.

Postaram się. Jednak nie w najbliższym czasie.

Nie mam jak tego sprawdzić więc nie pomogę za bardzo z win 8

uruchamialem jako administrator i w dalszym ciagu failed to inject :(

Opublikowano

Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010. I z adminem nie chodzi o to ze na koncie admina masz byc tylko prawym myszy na injector i uruchom jako administrator (mozesz o tym wiedziec ale dla pewnosci mowie)

Opublikowano

@up:
1382981826-U688524.jpg

Nie działa?

Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010. I z adminem nie chodzi o to ze na koncie admina masz byc tylko prawym myszy na injector i uruchom jako administrator (mozesz o tym wiedziec ale dla pewnosci mowie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...