Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hasło

SanKylo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż. Wziąłem "Zaloguj przez facebooka" i założyło mi automatycznie konto na plemionach , nie znam hasła na e-mail ani na swoje plemiona, ale mogę się logować na plemiona przez Faceboka, hasło nie jest takie same jak na facebooku ani nigdzie, nie mam jak przypomnieć ponieważ nie znam hasła na e-mail, jest jakaś mozliwość w google chrome albo gdzieś aby odczytać gdzieś to hasło ? ( nie jest nigdzie zapisane w hasłach itp. ) :/

btw. próbowałem zmienić e-mail na facebooku, ale wtedy konto nie chce się połączyć przez fb i nie mam jak się zalogować zupełnie.
A support odpisał, że możliwość odzyskania hasła jest tylko wtedy, gdy znam e-maila, ale wy może wiecie? Na pewno jest gdzieś zapisane pod "F12".

87943057614851321151.png

Wspieram akcje PustaMiska.pl

Opublikowano

Było zakładać konto normalnie , ale widać moda na Facebooka tak wielka , że już nawet się lenią konta tradycyjnie nie chce założyć to tak potem jest.

Jak zapisałeś to musisz mieć w menadżerze haseł , a jeżeli nie to nigdzie go nie ma i w tym celu potrzebny ci adres e-mail niestety.

Lekcja na przyszłość: Zakładać konta normalnie , a nie przez inne portale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...