Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fanki 1D i Biebera

Haitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuńcie ten temat i nie róbcie już więcej takich bo to do niczego nie prowadzi.

Tak w ogóle taki temat już był kiedyś.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

@up

Mi nie chodzi o to żeby ludzie tu pisali "GUWNO KURWA CHUY WYPIERDZIELAĆ Z TYMI PEDALAMI" Tylko bardziej normalną odpowiedź ;_;

graphic.png

Opublikowano

Ale do czego to prowadzi? W każdym temacie tego typu forumowicze się zaczynają kłócić.
Robi się burdel.

I jak już wspominałem wyżej taki temat już kiedyś powstał.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dziewczyny mają różne zainteresowania, o nich się mało dyskutuje.

@up

Mi nie chodzi o to żeby ludzie tu pisali "GUWNO KURWA CHUY WYPIERDZIELAĆ Z TYMI PEDALAMI" Tylko bardziej normalną odpowiedź ;_;

Za takie coś, to możesz warna dostać.

Opublikowano

Każdy słucha tego co mu się podoba, więc ja na takie osoby mam wyjebane.

Podoba ci się zespół D1 - proszę bardzo słuchaj go, ale nie obrażaj przy tym innych ludzi, którym to się nie podoba. Proste.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Bywalec
Opublikowano

Każdy lubi inną muzykę, innych piosenkarzy, inne jedzenie.

Więc co mi do tego co dana osoba lubi? Zajmijcie się wreszcie sobą, a nie innymi, bo idealni nie jesteście.

Opublikowano

Każdy lubi inną muzykę, innych piosenkarzy, inne jedzenie.

Więc co mi do tego co dana osoba lubi? Zajmijcie się wreszcie sobą, a nie innymi, bo idealni nie jesteście.

ty tez. he

Opublikowano

Dziewczyny ogłupione przez zachodnią modę.Tak naprawdę na dłuższą metę nie trzeba się nimi przejmować, bo ich liczba w Polsce jest stosunkowo mała.Co one widzą w tej muzyce, dlaczego podobają im się te chłopaki? Naprawdę ciężko to zrozumieć.Może być to też kwestia wieku, bo najwięcej 1der i beliverek jest właśnie w wieku 10-16 lat.

Opublikowano

Tylko czekać aż będzie kłótnia *.*

Dla mnie to nawet nie jest muzyka to co 1d i Bimber robi, a jak ktoś ich lubi, cóż, jego sprawa.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Ten ask to zwykły trol. A co do psychofanek to niech słuchają tego szajsu, mnie to wali do momentu kiedy ktoś tego nie puści wśród ludzi.

Opublikowano

Jestem Belieberką, może kiedyś mi przejdzie, albo nie. Nie naskakuje na innych, póki oni nie obrażają mnie lub mojego idola. Słucham go już od samego początku i się z tego ciesze, ponieważ to jest mój gust muzyczny. Wiele osób nie wie, jak wiele zrobił. Np. z filmu never say never za jedno odtworzenie szło 1dolar na chore dzieci. Sporo tego jest, naprawdę. Dlatego ja nie obrażam nikogo, bo nie znam po prostu ich historii, a nie chcę kogoś urazić.

Opublikowano

Jestem Belieberką, może kiedyś mi przejdzie, albo nie. Nie naskakuje na innych, póki oni nie obrażają mnie lub mojego idola. Słucham go już od samego początku i się z tego ciesze, ponieważ to jest mój gust muzyczny. Wiele osób nie wie, jak wiele zrobił. Np. z filmu never say never za jedno odtworzenie szło 1dolar na chore dzieci. Sporo tego jest, naprawdę. Dlatego ja nie obrażam nikogo, bo nie znam po prostu ich historii, a nie chcę kogoś urazić.

Bieber to mały gówniarz, którego powinno się zamknąć w pudle by go wyruchali. Sorry nie mam nic do jego muzyki bo każdy ma swój gust itd. ale Justin jest nie wychowanym frajerem, który pluje na fanów, sika do wiadra w drogiej restauracji i wyzywa wszystkich dokoła. Ostatnio nawet było że zaatakował DJ i schował się za ochroniarzami. Sorry dla mnie ten dzieciak zaraz się skończy. Lepiej znajdź sobie innego Idola.

Co was obchodzi czego ta dziewczyna słucha? Niech sobie słuch 1D jak jej się podoba. Kiedyś byli Bitelsi i Spice Girls i jakoś chyba nie było z tym problemu w dodatku gdyby słuchała np. Nitvany był by problem bo jest gimbusem czy innym gównem.

Opublikowano

"Ci co sluchają rapu , rege czy jeszcze innego gówna niech sierdalają , obsrane dresy i rastamani co jarają maryhe ćpuny to niech spierdalajcie , zostańcie tylko fani 1D lub JB " Beka xD

Osobiście nie mam nic do ich, niech słuchają co chcą... W końcu, trzeba być tolerancyjnym, ale nie rozumiem, aż takich pseudo fanek, którzy obrażają inne typy muzyk, bo nie słuchają tych 3D 1D etc.

Moja kuzynka słucha ich, ale jest zupełnie normalna, więc to ,że ich słuchają nie oznacza, że są dziwne lub coś w tym stylu. Niech sobie słuchają, ale niech nie obrażają reggae i innych, no bądźmy tolerancyjni(nawet ta pseudo-fanka nie umiała napisać -.- ), bo w sumie każdy może słuchać czego chce. A palenie ganji jest związane z Ruchem Rastafari, nie z Reggae. ;)

Opublikowano

Bieber to mały gówniarz, którego powinno się zamknąć w pudle by go wyruchali. Sorry nie mam nic do jego muzyki bo każdy ma swój gust itd. ale Justin jest nie wychowanym frajerem, który pluje na fanów, sika do wiadra w drogiej restauracji i wyzywa wszystkich dokoła. Ostatnio nawet było że zaatakował DJ i schował się za ochroniarzami. Sorry dla mnie ten dzieciak zaraz się skończy. Lepiej znajdź sobie innego Idola.

Co was obchodzi czego ta dziewczyna słucha? Niech sobie słuch 1D jak jej się podoba. Kiedyś byli Bitelsi i Spice Girls i jakoś chyba nie było z tym problemu w dodatku gdyby słuchała np. Nitvany był by problem bo jest gimbusem czy innym gównem.

Nie chcę otrzymać warna, ale pozwól, że się wypowiem. Ma dopiero 19 lat, więc możesz uznać, że jest gówniarzem. Każdy przechodzi przez jakiś okres buntowniczy itd.. Justin nie pluł na fanów, ponieważ :

zdjęcie było przerobione, Justin pluł z balkonu, ale anty fani wkleili tam jego fanów z innego miejsca, jak ktoś się przyjrzy to, to widać.

To nie on sikał do wiadra, ponieważ Justin ma rękaw na ręce, a tam tego nie było widać. (z tatuaży)

Nie wszystkich wyzywa, ale też ma prawo. W tej chwili obraziłeś go, że jest frajerem itd.. to też jest obrazą innych. Nie wiem co dokładnie wyszło z DJ, ale prawdopodobnie był pijany, jeszcze jest młody. Jak się wyszaleje to mu przejdzie, sama uważam, że czasem przesadza i ma szczeniackie zachowanie, ale jest dobrym człowiekiem, pomagając dla dzieci.

Opublikowano

Wiek wszystko wyjaśnia tą co podałeś w temacie ma 13 lat jeszcze inna ma 12 a druga też 13 to po prostu są jeszcze dzieci więc nie ma się dziwić. Co do 1D I bieber'a nie słucham ich i nie mam zamiaru ich piosenki mi nie podchodzą.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie chcę otrzymać warna, ale pozwól, że się wypowiem. Ma dopiero 19 lat, więc możesz uznać, że jest gówniarzem. Każdy przechodzi przez jakiś okres buntowniczy itd.. Justin nie pluł na fanów, ponieważ :

zdjęcie było przerobione, Justin pluł z balkonu, ale anty fani wkleili tam jego fanów z innego miejsca, jak ktoś się przyjrzy to, to widać.

To nie on sikał do wiadra, ponieważ Justin ma rękaw na ręce, a tam tego nie było widać. (z tatuaży)

Nie wszystkich wyzywa, ale też ma prawo. W tej chwili obraziłeś go, że jest frajerem itd.. to też jest obrazą innych. Nie wiem co dokładnie wyszło z DJ, ale prawdopodobnie był pijany, jeszcze jest młody. Jak się wyszaleje to mu przejdzie, sama uważam, że czasem przesadza i ma szczeniackie zachowanie, ale jest dobrym człowiekiem, pomagając dla dzieci.

ból dupy fanek ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Wiek wszystko wyjaśnia tą co podałeś w temacie ma 13 lat jeszcze inna ma 12 a druga też 13 to po prostu są jeszcze dzieci więc nie ma się dziwić. Co do 1D I bieber'a nie słucham ich i nie mam zamiaru ich piosenki mi nie podchodzą.

"nie słucham" "nie podchodzą"

Czyli słuchałeś, bo inaczej byś nie miał zdania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...