Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fanki 1D i Biebera

Haitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie mam nic do tego, że jedne słuchają One Direction, a inne Bieber'a, serio. Dobijające jest to, jak te dziewczyny się zachowują. Tworzą jakieś sztuczne wojny między sobą, płaczą, krzyczą, obwieszczają na prawo i lewo światu, jak to one bardzo kochają tego i tego... no paranoja jakaś. Słuchają ich muzyki, bo "zakochały" się w chłopakach, a nie dla muzyki, debilizm.

Opublikowano

Pamiętam jaki kiedyś był zgrzyt o Tokio Hotel w Polsce. Że to niby emo są, że to szkopy i tak dalej.

Teraz sytuacja powtarza się z Justinem Bieberem i resztą podobnych. Szczerze? Wisi mi to kto co słucha, póki nie robi jazd do domu że tak się wyrażę.

Opublikowano

Wedlug mnie, to jest Dziewczyna, ktora nie potrafi zyc swoim zyciem, i chce upodobnic sie do Swoich Idoli. Takie cos jest nienormalne, i takie osoby, sa chore psychicznie. Kiedys byl wywiad z znanym profesorem na ten temat, i to jest jedna z wielu objaw wlasnie tej choroby. Z takim czyms osoba powinna isc do Psychologa, porozmawiac..

Jeszcze raz - To jest CHORE

Opublikowano

"Ci co sluchają rapu , rege czy jeszcze innego gówna niech spierdalają"

Ta, tolerancja.

Są fani ale są również pseudo fani a w przypadku Justina niestety jest wiele tych drugich. Problem w tym, że większość hejterów ich nie rozróżnia. Ale niestety niektórzy pseudofani są delikatnie mówiąc wkurzający i przez to co robią tylko niszczą opinie o swoich bóstwach. Trzeba umieć rozróżniać fana od fanatyka/pseudofana.

Każdy może mieć swój gust ale nie powinno się żadnego człowieka traktować jak bóstwo bo to normalny człowiek który je i sra tak samo jak my.

Wiele ludzi gdy widzi fana Justina traktuje go tak jakby miał kisiel zamiast mózgu. Owszem są takie przypadki jak autor tematu pokazał jednak nie ma reguły bo w każdej grupie znajdzie się jakiś debil.

Justin - pseudofani którzy się podniecają na słowo o swoim bóstwie

fanatycy rapu - bezmózgi którzy tylko ćpają i klną

metale - brudasy jedzące koty

Tak samo jest z religią:

katole - mochery które zapłacą i myślą, że są w ten sposób lepszymi ludźmi. Uważają niewiernych za podludzi.

atole - lenie którym nie chce się chodzić do kościoła. Grzesznicy, szataniści

Tak można mówić o każdej grupie bo w każdej z nich znajdzie się jakiś fanatyk ale nigdy nie będzie tak, że cała grupa pasuje do tej reguły.

Jeśli ktoś czegoś nie lubi to niech omija to szerokim łukiem. Po co skupiać się na czymś co nam się nie podoba?

Opublikowano

Pamiętam jaki kiedyś był zgrzyt o Tokio Hotel w Polsce. Że to niby emo są, że to szkopy i tak dalej.

Teraz sytuacja powtarza się z Justinem Bieberem i resztą podobnych. Szczerze? Wisi mi to kto co słucha, póki nie robi jazd do domu że tak się wyrażę.

Hah, ja słuchałam Tokio Hotel, ba! nawet dalej słucham niektórych piosenek, ale wtedy nie było czegoś takiego, jak wojny pomiędzy fanami jednej i drugiej grupy. Nie było takich dziwnych akcji. Wiadomo - jacyś debile zawsze hejtowali i nabijali się, ale to, co się dzieje teraz z 1D i Bieber'em to jakiś kosmos. xD

Opublikowano

Hah, ja słuchałam Tokio Hotel, ba! nawet dalej słucham niektórych piosenek, ale wtedy nie było czegoś takiego, jak wojny pomiędzy fanami jednej i drugiej grupy. Nie było takich dziwnych akcji. Wiadomo - jacyś debile zawsze hejtowali i nabijali się, ale to, co się dzieje teraz z 1D i Bieber'em to jakiś kosmos. xD

Ja pamiętam jak kiedyś ciągle na 4FunTV puszczali na zmianę Tokio Hotel albo 50 Centa. Matko dobre czasy a beka nieziemska. :D Ale fakt, wtedy takich wojenek między grupami fanów nie było. Społeczeństwo się zmienia, ale na głupsze. ;/

Opublikowano

Ja pamiętam jak kiedyś ciągle na 4FunTV puszczali na zmianę Tokio Hotel albo 50 Centa. Matko dobre czasy a beka nieziemska. :D Ale fakt, wtedy takich wojenek między grupami fanów nie było. Społeczeństwo się zmienia, ale na głupsze. ;/

Zdecydowanie. Mnie to śmieszy tym bardziej, że w ogóle nie wiem, co taka wojna ma na celu. Zarówno 1D, jak i Bieber mają na 100% wyrąbane w to, czy te dziewczyny się pozabijają, czy nie. Kłócą się jak przekupy na targu i tylko ośmieszają siebie, a co za tym idzie cały zespół, bo kto pomyśli normalnie o zespole/piosenkarzu, który ma tak idiotycznie zachowujące się fanki? Co więcej - jestem pewna, że gdyby nie ich "STAJ' i "SWAG" to połowa, a nawet więcej nawet nie zaczęłaby ich słuchać. ;)

Opublikowano

Zdecydowanie. Mnie to śmieszy tym bardziej, że w ogóle nie wiem, co taka wojna ma na celu. Zarówno 1D, jak i Bieber mają na 100% wyrąbane w to, czy te dziewczyny się pozabijają, czy nie. Kłócą się jak przekupy na targu i tylko ośmieszają siebie, a co za tym idzie cały zespół, bo kto pomyśli normalnie o zespole/piosenkarzu, który ma tak idiotycznie zachowujące się fanki? Co więcej - jestem pewna, że gdyby nie ich "STAJ' i "SWAG" to połowa, a nawet więcej nawet nie zaczęłaby ich słuchać. ;)

Wiadomym jest, że i Justin Bieber jak i 1D mają na to wywalone... Bo oni na tej wojence kręcą kasę że hej. :P To samo było widoczne w wielu innych przykładach. :D

Opublikowano

mam 13 lat!. Ci co sluchają rapu , rege czy jeszcze

innego gówna niech sierdalają , obsrane dresy i rastamani co jarają

maryhe ćpuny to niech spierdalajcie , zostańcie tylko fani 1D lub JB

przecież to na propsach jest

Opublikowano

Toleruję praktycznie wszystko, ale to.. na prawdę ciężko. Ekscytowanie się na ich widok, przesłuchanie muzyki, noszenie wszystkiego co się da z Bieberem czy One Direction to jest jakaś obsesja, trzeba coś takiego leczyć. Oni tak na prawde swoje fanki mają głęboko gdzieś, liczy się tylko kasa. Pomijając fakt, że dwóch panów z 1D są w związku. Bieber... on nawet pomylił Rosje z Polską, po koncercie w Polsce napisał bodajże "Niesamowity koncert w Rosji" coś ten teges, po prostu nie odróżnia Polski od Rosji. Robi takie głupoty, żeby tylko było o nim głośno. Nie wspominając już o operacjach, botoksie i innych sprawach. :P

Opublikowano

coś dla was hejterzy 1d:

http://www.youtube.com/watch?v=1XjN4W3Bx-E

mam nadzieję, że przemyślicie swoje zachowanie

wow, dziewczyny całują się z dziewczynami, jakie to dziwne :D

#ataknapoważnie

1d i jb to zwykła muzyka tylko z przekazem dla nastolatków wypromowano to tak żeby mieli dużo młodych fanek które powoli będą tworzyć mały chaos. Sami wykonawcy nie są źli, ich menadżerowie każą im się tak ubierać i wyglądać oraz śpiewać tak aby przyciągać dziewczyny.

Opublikowano

Oni na tych wojenkach między fanami trzepią ładną kasę, jestem tego pewny niemalże na 100%. Tak było wiele razy i można tu przytoczyć wiele przykładów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...