Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] [PBE] Kreator drużyn dostępny!

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał po angielsku bo połowa nie skuma o co chodzi a tłumaczyć o tej godzinie mi się nie chce

Mniej więcej:

1) Pojawił się kreator drużyn na PBE

2) Udostępniono splash arta Zwycięskiej Elise oraz animacje kokonu

3) Nowe ramki do zakładek w sklepiku LoLa

4) Zmiany balansujące Sivir, Jinx, Heimer

Zapraszam do źródła, tam dokładniejsze info wraz z obrazkami

Źródło: reddit.com &

http://www.surrenderat20.net/2013/10/1025-pbe-update.html
Opublikowano

uhuhu cos czuje, ze jutro spedze dzien nad pbe :) ciekawe jak sie ten kreator sprawuje.

Dzieki za info.

snikersproject1.png
Opublikowano

Matko to jest cudowne <3 kocham to. czekam aż będzie na głównym serwerze. ciekawe jak rozwiążą sprawę rankedów :)

Opublikowano

Matko to jest cudowne <3 kocham to. czekam aż będzie na głównym serwerze. ciekawe jak rozwiążą sprawę rankedów :)

To będzie tylko na normalach.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

niestety tak jak @up mówi dosyć długo szuka gdyż jest to nie sprawne bo to dopiero beta testy. ;) ale dajmy im czas i na pewno się poprawi :) jeżeli to będzie tylko na normalach to baaaaaaardzo słabo. liczyłem, że rankedy zostaną usprawionę. jeżeli to prawda to duży minus za to dla riot.

Opublikowano

bardzo słabe, ponieważ wybiera się champy już w lobby i dupa z kontrowaniem :)

Opublikowano

@Intense

Na normalach i tak byś nikogo nie skontrował

@Top

Wkońcu normale będą miały jakiś sens bycia :)

BTW. Na rankedy poproszę sam wybór pozycji i strategii :)

Opublikowano

@2UP

Normalne ,że długo szuka w końcu to PBE na którym gra 10% graczy. Na globalnym będzie dużo dużo dużo więcej osób i będzie szybciej szukać.

Co nie zmienia faktu, że midlanerów i tak jest 20x więcej niż supportów. Dysproporcja taka sama jak na PBE - czekasz tyle samo.

I tak nie gram normali i tak głównie gram supportem. Mi to nie będzie przeszkadzać, ale uważam to za hujowy pomysł.

Zmuszanie graczy do grania z metą!? DabliuTiEf

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@Up

Dlatego to jest tylko na normale. Na Diamencie/Challengerze znalezienie gry z tym systemem było by niemal niemożliwe. Wyobraź sobie że pickujesz Zeda mida, oczywiśćie, w przeciwnym teamie (na rankedzie), takiego Zeda być nie może. Za chuj byś nie znalazł w tak małej ilości graczy teamu, dlatego to system na normale. Do tego jeszcze dochodzą bany, nikt o tym nie pomyślał?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

To będzie raczej tylko na Normalach, bo w końcu na rankedach się banuje champów itp. a tutaj czegoś takiego nie było i wątpię by to wprowadzili.
Ogólnie to dobra alternatywa bo często na Normalach nie dawało się wygrac bo cały team czasami wybierał samych mid lanerów, a teraz będzie dobrze wszystko.

siema.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jak to działa, dokładnie

Będzie to raczej dostępne tylko na Normalach.

W tej opcji masz dwie możliwości:

Tworzysz drużynę: Wybierasz swoją postać, linię po czym niżej wybierasz pozycje które potrzebuje jeszcze twój team. Jak już wybierzesz all to zacznie Ci znajdować graczy, którzy ustawili sobie pojedyńcz championa, linię i masz dwie opcje, zaakceptować go do swojego teamu bądź też odrzucić go i czekać na kolejną osobę, która przyjdzie np. z lepszym championem.

Wybierasz Solo: Wybierasz championa którym chcesz grać, pozycje, spelle, runy masterki itp. po czym zatwierdzasz i szuka Ci gry. Jak już znajdziesz, to zobaczysz swój team. Jeśli Ci się nie spodoba to wyjdziesz i poszukasz innego.

siema.

Opublikowano

Jebią mnie normale, kto normalny po 30 lvlu gra normale? :O

Rankedy nadal zostaną "mid or troll".

A co na 30 lvl mam być zmuszony grać tylko rankedy?

A mam pytanie, jak jest rozwiązane z troll pickami ? Typu pickuje Supporta, a bierze i tak mida

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@up No właśnie powstaje ten system żeby nie było żadnych trolli. Chcesz iść na mida to idziesz na mida, chcesz supp-a to idziesz na suppa.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...