Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ]2 EDYCJA PODWODNY SURVIVAL [MULIPLAYER][SEGREGACJA ITEMOW][DROP Z KAMIENIA I BRUKU][VIP ZA 11.07 NA ZAWSZE][CZĘSTE EVENTY]

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, jak najbardziej polecam, ogarnięta administracja, częste lecz nie przesadzone eventy, świetny klimat i spoko gracze. ;)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Zaprosili mnie na server, po krótkim okresie server mi sie spodobal, wiec kupilem VIP'a. Atmosfera przyjemna, miła i doswiadczona Administracja, bardzo fajny system eventów i loterii. Polecam ten server.

Pozdrawiam Frikos

sygna_frikos.png

Opublikowano

@refesh + Informacja:

31 października w godzinach 7-10 na serwer zostanie dodana WL w celu dodania 3 rzeczy:

- 1 sklep specjalny dla graczy.

- SurvivalGames

- TheWalls :)

Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Serwer jest zajebistyy. ;) Podwodny Survival to to czego szukałem.

Miła administracja rzadkością się zdarza tutaj własnie ona jest ! Ogarnięta miła przyjemna. Z Administratorami można popisać i nie być spiętym ^^ .

Bardzo ciekawe pluginy. Brak lagów ! Polecam serwer ponieważ jest godny uwagi.

image.png

Opublikowano

Z przykrością muszę poinformować, iż TheWalls nie będzie, gdyż wywala wtedy serwer. Zrobimy dla Was inną mini grę. Pamiętajcie, że nadal mamy SurvivalGames! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...