Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Polactwo poziom HARD

Jamnik007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@zalseeaonew Nie no dałeś czadu. Gości bardzo ładnie się wybija i to taką pozycją gdzie ciężko zdziałać coś na niskich poziomach (choć nie wiem jaką dewizje ma kolega) a Tymówisz że to teamy carruj no litości. Przecież to obala najważniejszą teorię typowego polskiego gracza "powinienm być w platynie conajmniej ale przez nub timy nie da sie wyjść w bronzu"

Opublikowano

@zalseeaonew Nie no dałeś czadu. Gości bardzo ładnie się wybija i to taką pozycją gdzie ciężko zdziałać coś na niskich poziomach (choć nie wiem jaką dewizje ma kolega) a Tymówisz że to teamy carruj no litości. Przecież to obala najważniejszą teorię typowego polskiego gracza "powinienm być w platynie conajmniej ale przez nub timy nie da sie wyjść w bronzu"

Qje ^^ Z brązu wyszedłem pare miesięcy temu, ale nie chciało mi się iść wyżej, bo poprostu nie umiałem, a teraz się za to wziąłem i jakoś idzie w górę. Chodziło mi właśnie o to, że te teamy nie są takie złe i da się wygrać ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Na NA jest tak mało trolli. EUNE już mnie zaczyna denerwować, wczoraj grałem rankeda i gościu napisał, że może feedować bo i tak już nie spadnie ...

Od s4 będzie dało się spadać na 5 dywizji więc luz.

@Autor Tematu

Pierdolisz głupoty, ja w s1 byłem na jebanym 766 elo (to jest niżej niż brąz 5), w s2 dobiłem 1250 elo, w s3 obecnie mam PLATYNE (czyli jakies 1800 elo). Nie da się wybić? Polaczki? NIE! NAUCZ SIĘ GRAĆ!

Opublikowano

zalsersonew, dlaczego podpada mi to pod typowy defekt typowego polaczka, który próbuje być chamski, ale mu to nie idzie? You made my day bro. Siedziałem sobie jak nub w S5 na 0 LP, bo poprostu byłem zbyt leniwy, żeby te rankedy grac. Dawno temu wyszedłem z brązu i uznałem, że to pierdzielę. Dwa dni temu stwierdziliśmy z Wilkiem, też na 0 LP w S5, że czas sobie wyjść wyżej, bo sezon się kończy. Jak narazie ten Loss na liście to jedyny przegrany, 11x win streak. Do 5 dywizji w obie strony trochę brak, biorąc pod uwage, że w te dwa dni skoczyłem sobie o prawie dwie dywizje. Wycarrowany przez teamy? Mógłbym być chamski, vice versa, ale nie będę. Support? Cóż, jest coś takiego jak duo. Nie supportuje randomów, którzy nie umieją do 200 cs docisnąć :v

Poprostu, wszystkie serwery są jednakowe, oczywiście może się lekko różnić poziom gry, ale dla przykładu dwie dywizje wyżej na eune jest to co niżej na wescie, a coś co nazywa się trollami i innym gunwem... Jeśli zachowujesz się w porządku i nie sprawiasz, że np. afczą, to nie będą tego robić, a zresztą nawet jeśli za dużo nie robią, to zawsze da się jakoś wygrac myśląc i chodząc z pozostałymi.

na screenie supportujesz w jednej grze ,w reszcie wygladasz na wycarrowanego jak masz adc 8-8 to podejrzewam ze feedowales potem team ci pare fragow oddal w teamfightach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na screenie supportujesz w jednej grze ,w reszcie wygladasz na wycarrowanego jak masz adc 8-8 to podejrzewam ze feedowales potem team ci pare fragow oddal w teamfightach

Może poprostu gra była ciężka i dla przykładu robiłem dużo, ale zabić było ciężko? Serio, staty o niczym nie świadczą, szkoda że nie robiłem screenów wszystkich tych gier po kolei, bo w połowie miałem np. kogoś z 3/10/0. Nie carrujesz killami, carrujesz MYŚLĄC. Dla przykładu flashując się w ulta nafeedowanej cait i dając jej exhausta, żeby Twój twitch ją zabił :3 (Taric gra druga ^^) Swoją drogą na screenie gram supportem w 3 grach, przy czym we wszystkich mam czysto supportowe i nie najgorsze staty (0/4/17, 6/3/20, 3/4/17 czy coś w ten deseń) więc nie rozumiem Twojego "supportujesz w jednej grze" ^^ Swoją drogą nie gram dobrze adc, pickuję je w momencie kiedy ktoś mi grozi trollowaniem jak nie dostanie mida, z reguły gram mid / top, ewentualnie jungle. ADC gram tylko z kolegą na duo jeśli on supportuje, albo odwrotnie, bo wtedy to ma sens, linia zwykle wygrana.

Aczkolwiek co to tematu, to po dzisiejszych dwóch rankedach stwierdzam, że samo wyjście w góre jest łatwe, bo nie zawsze są trolle i nawet przegrywając taką ilość meczy jak wygrywając idziesz w górę (dla przykładu 25 LP za win i -15 za lose), ale faktycznie poziom ludzi (bo samego trollingu dużo nie ma, poprostu ludzie sobie nie radzą i przegrywają linie, każdemu może się zdarzyć) i to jak bardzo zniechęcają się już po 2 killach w early dla enemy teamu, to masakra.

Opublikowano

Ja pierdole nawet na tym forum są wielcy PROGAMERZY którzy ciskają po rodakach od POLACZKÓW. Kurwa do czego te społeczeństwo zmierza... Zamiast się cieszyć, że masz w teamie polaka z którym możesz się bez problemu porozumieć (chodzi mi to o osoby które nie ogarniają angielskiego) to nie, lepiej napisać POLACZKU.

mqdefault.jpg

Opublikowano

No niestety czasem zalezy od farta wygrana / przegrana. Mi np dzis. dobralo tak zgrany team ( oprocz mida ktory wyszedl po 9 lev) ze udalo sie wygrac 4 vs 5 co mnie bardzo zdziwilo i to z premademi na bocie. A innym razem trafiam premadow ktorzy pierw nafeeduja potem zaczynaja sie klucic trolowac i wychodza z gry.

Dla mnie system dywizji jest nie sprawiedliwy powinno kazdego gracza osobno rozliczac po rozgrywce z tego co zrobil a nie zbierac wszystkich w kupe wtedy druzyny byly by zbalansowane a nie to co teraz sie dzieje jeden wejdzie do wyzszych dywizji bo bd mnial farta a inny ktory gra lepiej bd siedzial w nizszej bo trafia mu samych leszczy

u1lc.png
Opublikowano

Tylko Polacy około 70% na start jada po starych jak widzą jak ktoś jest polakiem szczególnie premade 2 polaków wyzwiska jak gra im nie idzie . I rankedy zgadzam się powinny być od większej ilości wygranych gier albo tylko dla odpowiednich osób z kulturą a nie dzieci co wyzywają po rodzicach itp jak im nie wychodzi . Tyle z mojej strony

Opublikowano

Dlaczego, jak ja byłem gimbusem, potrafiłem się zachować, a te wszystkie... debile, nie będę przeginać ze słownictwem na forum, żrą się o linie, płaczą o ks'y i wychodzą z gry jak padną dwa razy? Nie mówiąc już o tym, że nawet jak takiemu napiszesz po angielsku, że ma przestać flejmić, oraz masz angielski nick, to i tak odpowiedzią będzie "ryj szmato" albo inne tego typu.

Jak już gdzieś pisałem, problematyka Polski w grach online (bo to nie tylko w LoL'u, w każdej grze wymagającej jakiegoś skilla) to dzieci, średnia wiekowa polskich graczy nie przekracza 15 lat. Musimy to znieść, kiedyś dorosną, przyjdą następne karaluchy, my przestaniemy grać, a obecne karaluchy będą mieć ten problem co my. Pozostaje liczyć na szczęście, wczorajszy dzień pokazał, że da się dostac fajne teamy (screen), a nawet jak trafi się jakiś kretyn, to mamy i tak LP na plus, nawet z jakąś wplecioną przegraną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...