Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Polactwo poziom HARD

Jamnik007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po przegraniu ostatnich 123124123 rankedów ze względu na polactwo, zwracam się do was z pytaniem, czy na wescie jest lepiej niz u nas? Ostatnio poziom polactwa n east przekroczył granice o 300%, grać się poprostu nie da, a wycarrować do platyny to już nie sposób, siedzialem sobie w goldzie 5 i wesolo utrudnialem zycie innym przegrywajac gry zeby to mniej ludzi bylo w goldzie, postanowilem wyjsc, jak rakieta wjechalem na gold 2 w 2 dni, i od jakichs 2 tygodni trafiam takie lebiody ze ja pierdole. Najczęściej polacy, no dobra, zawsze polacy, którzy po 5 gankach na ich lane twierdzą, ze jestem noobem bo nie gankowałem, albo lebiody co składają shena w full ad gdy mamy 3 assasinow w teamie, reasumując poprostu nie da się wyjść. Czy cena elobostow tak strasznie spadła? Czy poprostu nagle ludzie zrobili się tacy fajnie i wchodzą do platyny, diamenty jak chcą? Bo z tego co widze kazda dywizja 2/1 to jakies pieklo, bo trafia sie nooboów z wyższych dywizji którzy trollują bo mają już "djament pjenć". Jak sie wycarrować? Gram dobrze. Na midzie oriana czy ahri robie 300 cs w 25 minut i staram sie pomgać tym frajerom bo ciezko ich inaczej nazwać. Ostatnio uzywam triku "zmasakruj lewaka" czyli na starcie wyciszam 9 osób i gram sobie z muzyką co pozwala mi się bardziej zkupić i zmasakrować lewaków, ale niestety i to ostatnio nie skutkuje. Jesli ktos bylby chetny, to zapraszam osobe o pobonej/wyzszej dywizji co gra naprawde dobrze, to moze uda sie wjechac na diament przez te pozostale 2 tygodnie. Pozdrawiam, jamnik.

Opublikowano

Na west czy jest lepiej? Też są trolle, afkerzy. Ale podsumowując temat kolejny topic do płaczu.

Ty trollowałeś w goldzie V żeby nie wyszli do golda to teraz oni Ciebie trollują tak jak Ty ich.

Zasłużyłeś sobie ^^

Opublikowano

300 farmy w 25 minucie i pomoc po liniach ? Myślę,że takim sposobem powinieneś spokojnie carrować,a na wescie jest mniej Polaków.

Opublikowano

@2up, aczkolwiek są dosyć spore pingi które utrudniają grę i z roli nienawidzących trolli sami możemy stać się tymi znienawidzonymi "trollami".

Opublikowano

Pewnie mało ktoś z was pamięta, ale na początku 2 sezonu, jak dobiłem jakimś cudem 1600 elo, to grało się na takim poziomie, jak obecnie diament 2-1. Jak pozyczylem konto od kumpla na diament 3, to myslalem ze jebne ze smiechu, zagralem 2 mecze, w obu mialem staty X-X (tyle samo dedów ile killi) a jestem tylko "pierdolonym polskim goldem", moze i wtedy nie umialem grac ale to co teraz sie dzieje to jest smieszne. Dzieci nie mają co robić to sprzedają eloboosty po 5 zl i takie tego wyniki....

Opublikowano

Jak nie cierpisz cebulaków którzy swoim zachowaniem psują grę, to zapraszam na westa. To jest serwer gdzie kultura jest na pewno wyższa. Pierdolicie non stop o afkerach/trollach, gdzie tacy ludzie są wszędzie i na nich nie ma rady. East to jest serwer gdzie polak polaka wyzywa od polaczków i gdzie tu logika do chuja??

mqdefault.jpg

Opublikowano

na NA z tego co wiem jest nieco lepiej... Sam wiem jak się gra z niektórymi tzw. "polaczkami" którzy w większości nie widzą co to znaczy "gank"

Mój ostatni przypadek na EUNE: "mid no ss, Eve over here" (Eve grała w jungli....)

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Sam mam już dość polaków na rankedach platyna/diament to poprostu ludzie z umiejetnościami bronzu. Nie dość ze słabo grają to jeszcze wyzwiska szkoda słów . 6 Gier przegranych 1 dnia przez polaków co myślą że są fajni i graja jak nie powiem co...

Opublikowano

Sam mam już dość polaków na rankedach platyna/diament to poprostu ludzie z umiejetnościami bronzu. Nie dość ze słabo grają to jeszcze wyzwiska szkoda słów . 6 Gier przegranych 1 dnia przez polaków co myślą że są fajni i graja jak nie powiem co...

@UP

Narzekasz na "Polaków" a sam w swoim ojczystym języku nie potrafisz napisać słowa, które nie jest Ci obce od podstawówki. Ty na pewno grasz lepiej niż te "bronzy" i Twoje umiejętności są na poziomie challengera ale noob teamy i wiesz ;/

Co to jest "bronzów"? Albo brązów z polskiego albo bronze z angielskiego. Tak bardzo masz dosyć Polaków a sam nie jesteś wzorem do naśladowania.

Zastanówcie się zanim coś napiszecie bo potem śmiech jest jak Polak Polaka opier*ala, że jest Polakiem a potem za granicą nie kojarzycie się z niczym innym niż z flamieniem

Opublikowano

Wiesz co ? Gralem na wescie

Jedyne co mnie zaskoczyło to poziom farmy . Musze przyznać farmienie całkiem nieźle im wychodzi.

A tak to jest tak samo jak na NE . Raz sie trafia tacy co grają dobrze raz tacy co nie, teamplejowcy, solonooby itp

Opublikowano

Mam nadzieję że w s4 będą Ciebie tak trollować, jak Ty ich, i spadniesz do brązu, z takim zachowaniem i logiką że na weście lepiej to zasługujesz już na to drewno 5, gdzie są tacy zasrani toxic gracze jak Ty, gdybyś zasługiwał na poziom wyższy niż g2 byłbyś tam, pozdrawiam i życzę spadnięcia.

Opublikowano

6f4n.jpgJa tam nie wiem gdzie jest problem na tym naszym EUNE :v

Zależy od tego jaki team się trafi, na obu serwerach jest lepiej lub gorzej, ale da się grać.

lmao wycarrowany przez teamy , potem bedziesz lamil w 5 dywizji danej ligii .

Przenies sie na westa tam jest to samo ale nie bedziesz mogl zganic na nup teamy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobrze Ci tak chujku mały kurwa jak trollowałeś gry ,żeby inni nie dostali się do Golda to sam nie masz prawa tam siedzieć powinieneś być co najwyżej w bronzie retardzie jebany. Tyle na temat Elo.

Opublikowano

zalsersonew, dlaczego podpada mi to pod typowy defekt typowego polaczka, który próbuje być chamski, ale mu to nie idzie? You made my day bro. Siedziałem sobie jak nub w S5 na 0 LP, bo poprostu byłem zbyt leniwy, żeby te rankedy grac. Dawno temu wyszedłem z brązu i uznałem, że to pierdzielę. Dwa dni temu stwierdziliśmy z Wilkiem, też na 0 LP w S5, że czas sobie wyjść wyżej, bo sezon się kończy. Jak narazie ten Loss na liście to jedyny przegrany, 11x win streak. Do 5 dywizji w obie strony trochę brak, biorąc pod uwage, że w te dwa dni skoczyłem sobie o prawie dwie dywizje. Wycarrowany przez teamy? Mógłbym być chamski, vice versa, ale nie będę. Support? Cóż, jest coś takiego jak duo. Nie supportuje randomów, którzy nie umieją do 200 cs docisnąć :v

Poprostu, wszystkie serwery są jednakowe, oczywiście może się lekko różnić poziom gry, ale dla przykładu dwie dywizje wyżej na eune jest to co niżej na wescie, a coś co nazywa się trollami i innym gunwem... Jeśli zachowujesz się w porządku i nie sprawiasz, że np. afczą, to nie będą tego robić, a zresztą nawet jeśli za dużo nie robią, to zawsze da się jakoś wygrac myśląc i chodząc z pozostałymi.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Jest jedna rada, którą mogę podzielić się z Wami: NIGDY, PRZENIGDY NIE GRAJCIE RANKEDÓW W PIĄTKI! (chyba, że macie farta, to twój team ujdzie, a przeciwny to sami Polacy,, ale zazwyczaj jest odwrotnie) Cała dzieciarnia odpala wtedy lola, by "odpocząć po ciężkim tygodniu nauki"

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Ja tam wiem że połowa osób z mpc do bronzy/goldy i zawsze będą pisać swoje a teraz dojście do Golda to żaden problem. W s2 było o wiele trudniej

Opublikowano

Na NA jest tak mało trolli. EUNE już mnie zaczyna denerwować, wczoraj grałem rankeda i gościu napisał, że może feedować bo i tak już nie spadnie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...