Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Przycisk zgłoś

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak... Ale jak dajmy na to Moderator innego działu zobaczy, że użytkownik zaczyna masowo wklejać reklamy zbanuje go od razu, by nie rozrzucał więcej śmieci, a przecież jeśli nie ma moda w dziale w którym są reklamy to ich nie usunie. Lepiej to zgłoś niech pozostanie.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jestem za dodaniem tego, że jak już jakiś post został zgłoszony to koło niego jest "Ten post został już zgłoszony"(albo coś w tym stylu, tak żeby od 1 posta nie było 5 raportów).

Też jestem za dodaniem automatycznego nadawania rangi "Banned".

Opublikowano

Jestem za dodaniem tego, że jak już jakiś post został zgłoszony to koło niego jest "Ten post został już zgłoszony"(albo coś w tym stylu, tak żeby od 1 posta nie było 5 raportów).

Też jestem za dodaniem automatycznego nadawania rangi "Banned".

Również mam takie zdanie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To na pewno odpada.
Opublikowano

Jestem na Tak

@offtop

poco dajecie własnie sugestje jak mamy tą rozważyć ?

...

Opublikowano

Niby nick gościa zbanowanego jest innego koloru + nie da się kliknąć, ale jestem na tak.

Poza tym jak ktoś wspomniał wyżej - dobrą sprawą będzie dodanie "Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość".

727881401622271220780.jpeg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomysł odpada z tego względu, że często po nadaniu perma zostają reklamy lub inne nieregulaminowe treści, które należy usunąć, a zrealizować udaje się to właśnie dzięki raportom użytkowników.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...