Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę polecasz i jakie były twoje początki ? ;)

czepion91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, więc jak w tytule ;) Ja polecam NosTale a początku były bardzo trudne, ponieważ Gra była mało rozbudowana na początku i trudno się zdobywało itemki :) Jeśli też chciałby ze mmną pograc w NosTale to polecam

Opublikowano

Last Chaos. ^^ Świetne MMO, ale na chwilę obecną (przynajmniej na serwerach globalnych) jest dość sporo rzeczy do ogarnięcia względem tego, co było parę lat temu, więc przyda się ktoś, kto jest obeznany z normami gry. ;f Ja stosunkowo szybko nauczyłam się grać i miałam łatwiej, kiedy zaczęli wprowadzać nowości. Teraz nauczyć się wszystkiego... troszkę zajmuje. :D

Opublikowano

tibia silkroad, metin2 counter strike, lol

szczególnie tibia do pewnego patcha kochałem te grę nigdy mi się nie nudziła nawet jak tylko we 2 z kumplem grałem na serwie :)

<>

Opublikowano

Taką pierwszą, a pierwszą to był metin2 i potrafiłam przy nim spędzić nawet całe dnie, co było okropnym błędem. Potem wyszło 4story w 2009r. gra była świetna, ale teraz ją zepsuli, więc nie zamierzam tam wracać. Według mnie powinni tworzyć więcej takich gierek jak 4story, podobna grafika, questy itd.. i mniej nowości.. tutaj tego tyle napchali, że patch 4.2 to totalne ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...