Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nowa jungla i powrót madredów ? :)

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

News

Powrót madred's blood razor do gry? + lokalizacja dodatkowa campa w jungli ;)

1917051541172934783553547938176039209110
Jak już powiedziałem na wstępie, grupa "pro gamerów" (między innymi Doublelift, Misaya, Krepo, Snoopeh) została zaproszona do biura Riot Games w Ameryce aby móc przetestować planowane zmiany w Sezonie 4. Doublelift postanowił pochwalić się screenem, na którym widać nasze ukochane Madred's Bloodrazor, znane jeszcze z Sezonu 1 i 2 które zbudował Meteos.
1715830797105954393220799099421851722054
Ponadto, w prawym górnym rogu screena na minimapie zostały zaznaczone miejsca, w których pojawi się dodatkowy, czwarty camp w jungli, który ma "poprawić płynność dżunglowania i zapewnić dżunglującym alternatywne możliwości jungle route".

Cóż, tak czy owak dżungla przeżywa swój kolejny rework (miejmy nadzieję, że wyjdzie na dobre) natomiast tak przedstawiały się staty Madred's Bloodrazor podczas testowania:

- bonusowy AS
- bonusowe AD
- 40% więcej golda za zabite creepy
- bonusowe obrażenia zależne od tego, jak dużo creepów zabiłeś mając Madred's Bloodrazor.

Ciekawie to wygląda, prawda? Fakt faktem, w mojej skromnej opinii item w obecnej formie daje zbyt dużego kopa do obrażeń i do golda i uważam, że stałby się on core itemem nie tylko dla junglerów, ale także dla AD carry, wszelkiej maści toplanerów i bruiserów na mida / topa i mam cichą nadzieję, że przedmiot ten zostanie jeszcze odpowiednio "dopracowany", aby nie stał się kolejnym OP itemem w grze.

Co wy o tym sądzicie ? :)

źródło leagueoflegends.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...