Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Czyżby madredy wróciły do gry? + inne

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
https://www.facebook.com/CLGDoublelift/posts/544722835609018

Po wpisie doublelifta na fb który opowiada o tym że z 4/0 spadł do 4/10, zauważyć można 2 rzeczy

Jest to serwer z sezonem 4, jak i Z MADREDAMI, które MASTER YI ma zakupione. Czyżby to był powrót?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak powróci, to WW, Volibear i reszta świata wraca do gry z baaaaaaaaardzo pozytywnym skutkiem. Nie zapominajmy, że to PBE. Wycofali się z reworku skarnera to nie wiadomo czy to jeszcze wróci. Dali na próbę.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście ale tam na tym screenie parę itemów jest jeszcze zamazanych.

Pozwala to przypuszczać, że szykuje się więcej powrotów. Inaczej nie byłyby zakryte. :)

Mimo wszystko najprawdopodobniej i tak pasywka Madredów ulegnie małemu nerfowi albo zostanie całkowicie zmieniona bo inaczej zestaw Hurricane + Madredy będzie zbyt mocny.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

czuje hoga.

I pewnie masz rację. Leona i Sona zbyt dużo kasy wyciągnęły więc nie może być inaczej. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

wyczuwan fona i better nerf irelia

nah, fon odpada. singed już dawno by go miał. :/

Opublikowano

zdaje się, że madredy są nowym itemem w jungli.. a stare madredy zastąpił nowy item i jest to Botrk ale to wszyscy powinni widziec.. :c

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jeden z najlepszych itemsow w sezonie 2 . Poogladajcie sobie filmiki warwicka czy kog mawa z madredem .

Teraz brakuje ogolnie ad + armor itemka (latarnia ssie na solo topa )

ps. wydaje mi sie ze zrobil to przypadkiem , prawdopodobnie ezreal tez ma zamazanego madreda a swojego zapomnial zamazac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kocham madredy ale bardziej mnie zainteresowały ilości Golda u supportów w porównaniu do innych postaci ;) Nono już się nie mogę doczekać 4 sezonu ale najpierw muszę wbić platynkę <3 (Może wórci i Hog <3333 )

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda ale podobno supporci w 4 sezonie mają dostawać więcej golda ale mieć mniejszy damage ;p

Informacja na reddicie :

Stats are:

Atk speed, Atk dmg, 40% increased gold from killing creeps, and bonus dmg based on how many creeps youve killed with bloodrazer.

Confirmed on manclouds stream.

dla nieogarow

szybkosc ataku , ad , 40% zwiekszony gold za zabicie creepa , bonusowy dmg zalezny od tego ile creepow zabiles majac madreda

potwierdzone na streamie mancloud

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

40% wiekszy gold za creepa i bonus dmg za creepa? mam nadzieje, ze jakis limit ( cos jak w bt ) bo z tego co wyglada to troche OP będzie, rushowany na początku jak najszybciej jak sie feedniesz zeby po prostu snowballowac ostro... za op;(

Opublikowano

40% wiekszy gold za creepa i bonus dmg za creepa? mam nadzieje, ze jakis limit ( cos jak w bt ) bo z tego co wyglada to troche OP będzie, rushowany na początku jak najszybciej jak sie feedniesz zeby po prostu snowballowac ostro... za op;(

cos mi sie wydaje ze inne staty beda beznadziejne . W kazdym razie na moc itemka z sezonu 2 nie ma co liczyc.

Na szybkie kupowanie tez nie masz co liczyc bo itemek kosztowal tyle co trinity czy ie czyli 3800

imo sezon 4 zapowiada sie dziwnie jak support ma wiecej kasy niz wyfarmiony mid

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu nerf, był dobry ale riotowi nie podobało się to, że tyle dawał. Potem weszły dziwactwa typu hurricane chociaż na Jinx to miazga, i to straszna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...