Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę zareklamować TS3

AramekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat zakładam głównie z pytaniem do administracji forum, czy mogę w tym dziale umieścić reklamę TeamSpeaka3? Chcę by osoby, społeczność MPCForum mogła się komunikować.

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Gdzieś w dziale z ts'a niby można robić reklame ale pewien nie jestemm polecam reklamować na innych serwerach jak to robią albo pod prezentacją serwera

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ja w sumie teraz bede polecal serwer mc to jak chcesz to mozesz ja zrobic lub ja poprostu napisze ze teraz zapraszamy wszystkich uzytkownikow mpc na ten ts :) co o tym sadzisz

Aramek ile tak kosztuja serwery ts3 bo ja potrzebuje ?

Pomogłem daj Lubie To

mca.png

Opublikowano

Serwerów TS3 się nie kupuje, aby mieć serwer TS3 powinieneś posiadać VPS lub maszynę dedykowaną. A jak to już masz to pozostaje tylko instalacja :)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Serwerów TS3 się nie kupuje, aby mieć serwer TS3 powinieneś posiadać VPS lub maszynę dedykowaną. A jak to już masz to pozostaje tylko instalacja :)

Jak się nie kupuje? Wykupuje się usługę hostingową TS3.

#top

Nie na tym forum.

MPC POGADUSZKI TEAM

Opublikowano

Gdzieś w dziale z ts'a niby można robić reklame ale pewien nie jestemm polecam reklamować na innych serwerach jak to robią albo pod prezentacją serwera

Sugeruję czytanie regulaminu lokalnego :)

Wykup reklamę na MPC - jedyna legalna opcja bo jak zareklamujesz to kara musi być xDD.

Nie ma kary, ale nie wolno w dziale TS3.

@top

Na MPC jedyna opcja to reklama na dole strony.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...