Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim

bodziec12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem gdy uruchamiam skyrim-a to gdy (chyba) załaduje się ten symbol to wyłącza grę. Przy instalacji był problem z instalacjo "Simpack error! I can not create the file" jest to plik "atimgpud.dll" raz zainstalowało bez błędu tylko po reinstalacji tak jest ;/. Dodam też, że patrzyłem z tymi głośnikami i nie mogłem zmienić :P. Więc liczę na coś innego. Z góry dzięki

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Miałem ten problem i rozwiązał go patch 1.5 ale osobiście polecam patcha 1.9. Dzięki niemu trochę wolniej nabijasz poziomy danych umiejętności a więc gra staje się ciut bardziej wymagająca. Dodatkowo nie ma problemów z instalowaniem wszelkiego rodzaju modów. Jeśli chcesz to wyślę Ci go na PW (nie wiem czy tutaj mogę podać link do strony z nim).

lts2.png

Opublikowano

Polecam kupić grę. Dostajesz wtedy nexus mod manager i workshop. Naprawdę warto. A jeżeli jesteś tak bardzo biedny to polecam lepiej przeszukać torrenty.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cóż.. mój kolega też miał problem ,ale podczas instalacji:P oczywiście pirata ^^ Więc skopiowałem mu od siebie już cały folder z grą-zainstalowaną:D oczywiscie mamy te same sys operacyjne:P cóż-pomogło,i gra mu śmiga jak narazie

-zgrałem mu wersje z patchem 1.9 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...