Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NYX Online | 100cap | Balanced | Job War | Low Rate | LongTerm!

Bendek18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gowno co wyjdzie z tego servera od otwarcia byly juz problemy a potem te checki. katastrofa. dzieciaki biora sie za robote tych serverow teraz ... brak slow co do publikacji tego opisu z pierwszej strony .... ide na isro .

Opublikowano

rozumiem, że nie ma co ściągać klienta nawet? jak sprawy wyglądają z tym serwerem (ludzi online)? z tego co widzę często check'i?

Opublikowano

Najbardziej wkurza mnie gdy nie szacują czasu do włączenia serwera, tylko cały czas WKRÓTCE, NIEDŁUGO, chu* nam z tego, i tak każdy czeka w ciemno. :D

Opublikowano

pierdolą glupoty, Negative wyraznie napisal ze to nie ddos tylko nie wie i poki naprawiaja serwer jest check. Może to byc naprawione za 10 minut a może to być zrobione za 3 dni.. nie wiadomo

Opublikowano

pierdolą glupoty, Negative wyraznie napisal ze to nie ddos tylko nie wie i poki naprawiaja serwer jest check. Może to byc naprawione za 10 minut a może to być zrobione za 3 dni.. nie wiadomo

moze i tak a moze i nie poczekamy , zobaczymy :)

Opublikowano

tez bys sie nie przyznal ze to ddos, gdybys napisal ze jest 100% ochrona przed ddosem ;p

Opublikowano

@up wiesz ja tam mam wyjebane w to co tam jest nie tak etc. Mają ekipe od tego żeby to ogarniali więc niech użyją komórek i ogarną to raz a dobrze..

btw serw online for test.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...