Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NYX Online | 100cap | Balanced | Job War | Low Rate | LongTerm!

Bendek18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki max lv na serwerze? Dużo ludzi gra, bo na stronce albo nie widze tego :( albo tego nie ma :).

Pobieram już jbc.

BlackEvil kojarzę, btw jakiś tsik? :)

Opublikowano

Tylko mi nie działa ? , klikam start i nic sie nie dzieje

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Serwer świeżo po otwarciu powinien pochodzić około 1 - 2 tygodnie a dopiero potem niech kombinują z przeróbkami. Bugów zbyt wiele nie było, jak były to niezauważalne.

Na startcie jest 200 online lecz widać jak gm ma za przeproszeniem "w dupie" wszystkich graczy.

I on chce żeby serwer miał dużo ludzi? Teraz zostanie około 70 graczy z tego 1 gracz ma w przybliżeniu 2-3 postacie? Więc co to ma znaczyć?

Pozdrawiam Semi

Opublikowano

Wy jak zwykle płaczecie tutaj, że coś robią z serwerem. Czy to kurwa takie trudne, że inwestują swój czas, żeby Wam grało się lepiej? Użyjcie jeden z drugim mózgu zanim coś napiszecie, a jak nie to wypierdalać do książek.

Opublikowano

Wy jak zwykle płaczecie tutaj, że coś robią z serwerem. Czy to kurwa takie trudne, że inwestują swój czas, żeby Wam grało się lepiej? Użyjcie jeden z drugim mózgu zanim coś napiszecie, a jak nie to wypierdalać do książek.

poczekamy zobaczymy czy server chociaz 1-2 tygodnie bedzie...

Opublikowano

Po co się udzielasz aby se tylko posta nabić...

Ja mowię jak jest, skoro ktoś otwiera serwer, chce na nim zarobić, mieć zyski, oraz miło spędzić czas - to nie otwiera serwera na 3 dni (po 3 dniach chore akcje restarty checki i wgl) tylko na dłużej. Zreszta daje dla serwera czas do wtorku, jak się nie rozkręci, jak nie bedzie tak jak bylo 200 online. To pierdole silka...

Pozdrawiam "To tylko moje zdanie, proszę powstrzymać się od zbędnych komentarzy do tego co napisałem"

Opublikowano

Po co się udzielasz aby se tylko posta nabić...

Ja mowię jak jest, skoro ktoś otwiera serwer, chce na nim zarobić, mieć zyski, oraz miło spędzić czas - to nie otwiera serwera na 3 dni (po 3 dniach chore akcje restarty checki i wgl) tylko na dłużej. Zreszta daje dla serwera czas do wtorku, jak się nie rozkręci, jak nie bedzie tak jak bylo 200 online. To pierdole silka...

Pozdrawiam "To tylko moje zdanie, proszę powstrzymać się od zbędnych komentarzy do tego co napisałem"

Se nabijam posty", a co. Uwierz mi, że to, czy garstka polaczków będzie na serwerze, czy też nie będzie, to nic nie zmienia. Toteż Twoje udzielanie się dotyczące serwera jest zbędne, bo i tak każdy ma to w dupie. To, że nie macie czego innego do roboty, niż tylko narzekanie na serwer to już wasz mankament. Nikt Cię nie zmusza do gry tutaj, ale ludzie się napracowali nad serwerem, więc nie masz prawa pisać, że padnie po tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...