Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Powrót do NosTale

HaruTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opłaca ja wróciłem mam juz 19 poziom i gra jest wyśmienita :D a nad tym pytaniem to też się zastanawiam..

polecam server trzeci jak coś gram pod nickiem 'scen' :P

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

A jeżeli wydałbym te 50zł psc i miał te 150ND to co miałbym kupić?

Pudło sp i 2 eliksiry inicjalizacji.

opłaca ja wróciłem mam juz 19 poziom i gra jest wyśmienita :D a nad tym pytaniem to też się zastanawiam..

polecam server trzeci jak coś gram pod nickiem 'scen' :P

Ja natomiast uważam, że lepiej grałoby się mu na S1 niż na S3. Na Avalonie gra więcej ludzi- łatwiej znaleźć towarzyszy do wspólnej gry, łatwiej coś kupić itp :p.

Opublikowano

Najwiecej dostaniesz za pudło ale możesz też kupic krzaka ale to długo schodzi. Nie wiem jak jest na avalonie ale potrzebują też pereł itp najlepiej napisz że

Sell 150nd Lub możesz ancki perfumy

0dqn.png
Opublikowano

A na avalonie za pudło + te 2 eliksiry ile by było i co za to kupić czy lepiej czekać i kupić później elvina (elvina się pisało nie xD? ten miecz na 45 dla woja.)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

A na avalonie za pudło + te 2 eliksiry ile by było i co za to kupić czy lepiej czekać i kupić później elvina (elvina się pisało nie xD? ten miecz na 45 dla woja.)

Aktualne ceny:

Pudło- 7,3kk

Eliksir- 2,1kk

W sumie 11,5kk.

Tak, pisze się elvin, a pełna nazwa to Miecz rycerza elvin ;).

Poczekaj do 45 lv, na 45 kup elvina :D.

Opublikowano

A sprawa ze wcześniejszym eq? Kupować jakieś u5+4 czy coś w tym stylu czy też jakieś wymogi przed tym 45lvlem? I jaka zbrojka ?

Tak, kupuj słabe, bez osłonek.

Potem kup lepszą zbroję na 46 lv- Pancerz moralności.

Opublikowano

Pudło sp i 2 eliksiry inicjalizacji.

Ja natomiast uważam, że lepiej grałoby się mu na S1 niż na S3. Na Avalonie gra więcej ludzi- łatwiej znaleźć towarzyszy do wspólnej gry, łatwiej coś kupić itp :p.

Masz rację mówiąc serwer trzeci miałęm na myśli 3-ci w wyborze .. sorrka za pomyłkę..

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...