Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Plików serwerowych minecraft !

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~Easy, możliwe lecz widze że jest parę plików serwerowych/ gracze, userzy tego forum nawet piszą abyś je dodał a ty totalne zero, olewasz to.

EDIT: To sądzisz że pliki które dodałeś 5 miesięcy temu będą aktualizowane co chwilkę ? Dodaj coś nowego. inne pliki a nie te same.

A w sprawie konta, ja chociaż mam przyszłość a nie 24h przed mpc. Nie chce wchodzić w kłótnie. Zamykamy temat.

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co ankiet. Chcesz wiedzieć które są lepsze a które gorsze? Po za tym miałeś zrobić jakąś mini paczkę w swoich plikach jak bd miał 1k lajków i co jakoś paczki nie zrobiłeś im ;p

~Aktualizacja

oDYVDfv.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajne

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Pobiorę wszystkie xD . I dorobię do mojej paczki ;>

=========================================================

Szukam skryptera  ;) .

Pisać na PW ..

=========================================================

Opublikowano

xD fajne przyda sie

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Rozumiem, że jeśli wykonam paczkę to zgłaszam ją tutaj i Ty ją dodajesz, czy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...