Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ZAKTUALIZOWANY!

Dodano AUTORSKI plugin na antyloga. Teraz gdy wylogujesz się podczas walki zginiesz, a z twojego ciała poleci FAJERWERKA

Przetestujcie to sami! Zapraszam!

Minecraft to moje życie ;!

Opublikowano

Serwer ma straszne lagi przy wiekszej ilosci osob ich automessage poprostu tak spamia ze nie widac co sie napisalo do kumpla pare minut temu Nie polecam gry

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Serwer ma straszne lagi przy wiekszej ilosci osob ich automessage poprostu tak spamia ze nie widac co sie napisalo do kumpla pare minut temu Nie polecam gry

Nie wiem kiedy ostatnio grałeś, ale widać w tym dużo niechęci. Serwer lagów nie ma, nawet przy większej ilości graczy. Ostatnio usunęliśmy zbędne pluginy, które takowe lagi rzeczywiście generowały.

Co do Automessage to on pisze raz na 30 sekund. i w to 30 sekund jest więcej wiadomości odnośnie śmierci, a także rozmowy innnych graczy na czacie.

Polecam spróbować wejść jeszcze raz, bo sporo się zmieniło.

Jestem zainteresowany posadą moderatora.

No to powiedz mi proszę ile masz lat, jak stoisz z czasem i czy grałeś już na moim serwerze :-)

Opublikowano

No to myślę, że powinniśmy porozmawiać. Zapraszam na TS'a (minecraft-pvp.pl) lub prościej na skypie: Animo2233

Opublikowano

Usprawniliśmy działanie pluginu na niewylogowywanie się podczas walki... Teraz wraz ze śmiercią można się od razu wylogować.

Opublikowano

Toś mnie przestraszył... Nie wiem co się działo jak wszedłeś, ale ja nie mam żadnych lagów ani cofek... zobacz jeszcze raz.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...