Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Przewidywane zmiany w sezonie 4

Tiqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowe kampy będą w dobrych miejscach, serio :)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Mogli by zrobic mape Fun 10vs10 i 2x szybszy gold na start 1200golda. Taka mapa fun do testowania buildow ale by musialabyc duża mapa ;P taka z 5 liniami.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja sie bardzo ciesze z tych zmian. Riot proboje dodac cos nowego, urozmaicic gre a wszyscy placza... jakby nie robili zmian to by gra sie powoli nudzila. Boje sie tylko ze riot cos spierniczy i wtedy bedzie zle

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Riot coś zmienia = nerf. Nawet gdyby dodali 3 nowe tryby gry, większość by napisała nerf. Wszystko w tej grze jest nerfione?

Opublikowano

4 obóz wsciekle wiewiorki ;d 10 malych wiewiorek po 300 hp :DxD w s4 zapewne dodadza wiecej itemow ap/ad czyli hybryd , kiedys pisali ze bedzie wiecej :) .

Support mam nadzieje ze w koncu tak jak w dawngate 1 free ward co 180s ... Hahah dobra wiem wiem unreal xD .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

WC33jNf.png

Podobno tutaj mają być campy, w sumie to zrozumiałe. Pewnie RIOT doszedł do tego po tym jak jedna drużyna (góra) nie ma przy czym farmić. Sądze, że to będzie tak jak w przypadku REDa, taka zaścianka półokrągła, więc się nic nie zmieni tak naprawdę tylko to, że jedna drużyna będzie miała możliwość też farmienia w przypadku pushu lub freezu. Proste.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Hmm ten nowy camp przy bocie bedzie tylko jedna droga wiec lipa z dive pod tower od tam tej strony :-(

A nie jednak jak spojrzalem nie zmieni to nic ale po co komu 4 camp no moze ze jakis buff na as albo ms

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Moim zdaniem powinni wprowadzić dodatkową punktacje za kille/dedy/asysty. Znam osoby które co mecz mają wyniki 10/2/15 czy 25/8/20, a są w silwerzeV bo osoby z którymi grają mają wyniki 2/15/8. Wtedy pomogło by tym lepszym graczom awansować. Co o tym myślicie??

Opublikowano

Wszystko fajnie jedynie slabo brzmi ta ilosc totemow na gracza. No bo jak ogranicza ze 1 gracz moze np 10 totemow kupic na gre no to co wtedy bedzie?? No bo taki adc ma syzbko full build i totemow raczej nie bedzie mogl kupic, dlatego zazwyczaj wiekszoscia zajmowal sie support i przy okazji samemu sie dokupywalo jak mialo sie kase i wolne miejsce.

Moim zdaniem powinni wprowadzić dodatkową punktacje za kille/dedy/asysty. Znam osoby które co mecz mają wyniki 10/2/15 czy 25/8/20, a są w silwerzeV bo osoby z którymi grają mają wyniki 2/15/8. Wtedy pomogło by tym lepszym graczom awansować. Co o tym myślicie??

To by bylo wedlog mnie bez senu bo juz wogole niebylo by gry druzynowej bo kazdy biegal by solo tylko zeby kile robic i nikt nikomu by nie pomagal ani nie pushowal lini bo by sie nie oplacalo, bo po co skoro czym wiecej kili tym wiecej punktow... pomysl troche

A przy okazji co to jest snowballing??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...