Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Public] Hacks Giveaway

Athlas

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Wiesz irokushou to na upartego tez moge sie czepnac ze wprowadzasz offtop do tematu gdyz zamiast wniesc cos na dany temat to opisujesz kto za co wyrywa warna ;P poza tym czepiajac sie takich smiesznych szczegolow "gasisz" ludzi ktorzy cos w miare wartosciowego wnosza na te forum... Ale zeby mi sie nie dostalo to piszcie kto na jakich action probowal robic slow delaya i z jakim skutkiem ja probowalem na swingP1 i niestety ciagle d/c :s

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano
Wykładam na ciebie kiełbaske, wgl. Nie wiem dlaczego dostałem moderatora forum, przecież i tak nic nie wnosisz. Tylko zamykasz tematy newbie itp.

Ty bedziesz mnie pouczac co mam robic? wybacz, kim dla ciebie jestem? Kolegą? Nie wydaje mi się... Nie robię spamu, sprawdź co ci napisałem na profilu...

Pozdrawiam, i plax nastepnego warna za spam :)

Ty dostałeś?

Po za tym ja nic nie wnoszę, dobry jesteś, gdybym nic nie wnosił to na pewno nie dostał bym moderatora. Popatrz na moje poprzednie posty to się przekonasz czy na prawdę nic dla tego działu nie robiłem...

Co do drugiego, według mnie to był spam, nic nie wniosłeś tymi postami do tematu, i to nie zdarzyło się pierwszy raz. Jeśli coś Ci się nie podoba, pisz PM do Mlodego.

Wiesz irokushou to na upartego tez moge sie czepnac ze wprowadzasz offtop do tematu gdyz zamiast wniesc cos na dany temat to opisujesz kto za co wyrywa warna ;P poza tym czepiajac sie takich smiesznych szczegolow "gasisz" ludzi ktorzy cos w miare wartosciowego wnosza na te forum...

Nie muszę nic wnosić do tematu... Gdybyś nie zauważył, to mam taką śmieszną rangę pod avatarem, która pozwala mi na pisanie takich postów, to jest informacja.

Nie pasuje wam że jestem moderatorem, proszę bardzo, piszcie do Mlodego. Ciekawe tylko kogo wybierzecie na następnego moderatora...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Wiesz ta ranga pod twoim avatarem jest tak zabawna ze ostatnio za czesto sie napinasz jak dupa na mrozie >.<.... To ze masz moderatora to mi szczerze mowiac mi to osobiscie lata bo tak samo ostrzezeniem swoim robisz syf w temacie jak ja teraz tym postem i inni spamujacy w pozostalych tematach.... Bo zamiast pisac ostrzezenia w temacie wystarczylo by zebys dal warna wyslal powod warna na pw i tyle...

PS chce warna za tego posta :]

Mówisz - masz.... Tylko żebyś później nie płakał i nie skarżył się Adminom.

Po za tym, nie tobie jest oceniać moje posty. Nie muszę się tobie tłumaczyć.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

wezcie lepiej usuncie ten temat bo sie syf robi

a poza tym z tym slow delayem nic nie zrobicie bo sie nieda kazde niskie delay jest d/c

jedyne co w tym temacie jest dobre to patcher do svaca

slow nodelay -d/c

godmode-banuje

svac-semi patched

auto cs czy cc-niedziala dobrze

Opublikowano

Slow Nodelay - jeżeli nie umiesz sie nim posługiwać to się nie baw

GodMode - Nie banuje

Svac - Działa 100%

Auto CS - Działa 99%

Korzon pozdro...

reflink

Opublikowano

Brawo Athlas za Tutorial, nie wiem czy wszystko dziala bo nie jestem na biezaco (kto mnie wprowadzi? :3)

@offtop

Guess who's back people :)

Nie zgadniecie

Radze spojrzec na zbior tutoriali i znalezc w jednym z nich moj nick (kto szuka nie bladzi itp)

Athlas

co do ciebie....

W sobote idziemy na sniezki : D najprawdopodobniej, wybijasz? bedize ekipa z TME wiec pewnie kogos poznasz (planuje wziac Kasie x3)

Tak tak priv tematy na poscie na forum publicznym xD

@korzon

nie usuwajta tematu bo sie przyda, jak sie zestarzeje po update to moze pare pytan i tak i tak rozwiazac...

Athis, wiedziałem... //Roku

^^^^Kocham Cie <3 :* ^^^^^

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

Czy ktoś mógłby zedytować mi skill wz. (skill Slash Blast) bo jakoś sam sobie nie mogę z tym HaRepackerem poradzić :/ Jak ktoś chciałby mi pomóc niech pisze na gg 20146878. Zapłacę 2mln mesos.

Opublikowano

Żal używam tego CS i jak ustawie np .na 60 uderzeń Delay= 8000 to po wyjściu z CS mam dc do pulpitu bez żadnego komunikatu

@ edit

a czy ten CS działa też dobrze np .na 60 uderzeń czy trzeba mieć 30 ??

jyh.jpg
Opublikowano

Przepraszam mam pytanko co do sVac'a czy mógłby ktoś zrobić screeny gdzie stoja Killa Bee na mapce ; > ?

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

jak zle robisz> tak

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Pomocnik
Opublikowano

Vace? okresl sie troche. Jezeli mowisz ze Svac cie banuje to chyba jak expisz to na siebie samego reporta wysylasz.... Ja uzywam svaca od 0.58 i bana nie dostalem : P

Opublikowano

moze mu chodzilo ogolnie o Vac'e ogolnie wszystkie jakie daja bana a jakie nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy moze ktos zrobic slow delaya na lucky seven bo mi nie wychodzi ;(

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...