Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Public] Hacks Giveaway

Athlas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano

Podzielmy ten temat na parę części!

1.Wstęp

2.Slow Delay

3.Auto Cs ( download )

4.GodMode ( download )

5.VAC ( download )

1.Wstęp

Napisałem ten poradnik by jako tako, "ulepszyć" wam granie ( expienie wtr ) Znajdziecie tutaj poradnik jak zrobić Slow Delay, download do Auto Cashshop czyli automatyczne wchodzenie do cashshopu, Godmode na Psych ataki : ], Vac na wszystkie latające stwory ( by ibro )

2. Slow Delay Tutorial :) (by jakan)

a ) Po pierwsze otwieramy harepacker 3.0

b ) Otwieramy Skill.wz

c ) Szukamy ID skilla do którego chcemy dać No delay

d ) Szukamy w nim Action i klikamy na 0, musimy zapamietać jaki jest action. np. Magic5

e ) Zamykamy skill.wz otwieramy Character.wz

f ) Klikamy na 000020000.img

g )Szukamy naszego Action

h ) Otwieramy, i widzimy 0,1,2 w kazdym z tych nr. jest zakładka Delay, klikamy na delay i ctrl + m Zmieniamy content na 9. I tak w każdym nr.

3.Auto CS ( By Blazed )

Download Here http://www.speedyshare.com/files/20665756/Auto_cs.rar

Umożliwia to wchodzenie do cashshopu po uzyciu 30razy ataku.

Jak uruchomić:

1.Otwieramy Injector ( Jako Administrator )

2.Włączamy MapleStory

4. Godmode ( nie przez mnie )

http://www.megaupload.com/?d=IZ10RMWL

5. Vac (ibro)

Download Here : http://www.speedyshare.com/files/20664877/ibro.rar

Działa na wszystkie latające moby.

Pozdro Athlas

@Edit

Piszcie w postach, jak macie zamiar dodać nowe haxy, to "przyłącze" do topica :]

reflink

Opublikowano

Te cheaty są a/b? Sorry że się pytam, ale wieki nie grałem w maple i nie jestem już w "temacie".

368216.png

Pomocnik
Opublikowano

Slow delay powoduje d/c?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@rti

Dostajesz dc jeżeli trzymasz klawisz ze skillem którego no delayowałeś, jeżeli używasz po 0.5 sekundy to nie autobanuje :P

@Korzon123

Zależy czy masz fart. Jedno konto mi zbanował po minucie grania, drugim gram już 2 tyg i nic :P

reflink

Opublikowano

Mam problem .. pobrałem tego Auto CS i ładnie wszystko uruchamiam go jako admin ,.. maple story też wyskakuje mi tabelka ...

dla testu w Atack wpisałem 5 zaznaczyłem \/ (jakim ptaszkiem )

i nie wiem co wpisać w Cs Delay ???

ale po 5 atakach wchodzi mi do CS ale Nie wychodzi dlaczego ??

jyh.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Co do pkt "f" w slow delay to chyba sie o jedno zero za duzo machnoles :P Bo powinno być 00002000.img a jest 000020000 . Taki szczegol mały :>

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Mam problem .. pobrałem tego Auto CS i ładnie wszystko uruchamiam go jako admin ,.. maple story też wyskakuje mi tabelka ...

dla testu w Atack wpisałem 5 zaznaczyłem \/ (jakim ptaszkiem )

i nie wiem co wpisać w Cs Delay ???

ale po 5 atakach wchodzi mi do CS ale Nie wychodzi dlaczego ??

@edit

DOBRA PORADZIŁEM SOBIE

jyh.jpg
Opublikowano

Działa D:!

Dziekuję ci o panie

jest obecnie działający bot? Auto-skill lub auto-attack?

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Athlas nie pisz nic nie wnoszących postów oO Zwrócił Ci uwagę to powinieneś to poprawić, ale nie od razu pisać nowego posta. Jeszcze raz i będzie warn.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Drobny szczegol i juz klotnia :P ale zeby off nie bylo mam pytanie. Jakbym zmienil content z 9 na naprzyklad 20 zmniejszylo by to prawdopodobienstwo d/c?

Opublikowano

@rti

Powinno działać od 8-10 dalej nie próbowałem

@roku

Od czego jest pw?

@Topic

Ale świetnie chłopaki że moge wam pomóc :rolleyes:

reflink

Opublikowano

up /./

mam pytanko

włączam auto CS

i wpisuje np. po 30 atakach zaznaczam ( takim ptaszkiem )

delay =4000

i naciskam PLAY w maple story

postać uderza te 30 razy i mam D/C ?? dlaczego ?

@edit

już se poradziłem xD

najpierw dawałem ptaszek

a potem wpisywałem dopiero delay

jyh.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Slow delay jest nie uleczalny z d/c :P probowalem roznych wartosci w content i nic. Zmniejszalem odpowiednio jak naprzyklad swingP1 ma 300 w 1 to zmienialem na 10 a w 2 mial 150 to zmienialem na 5 a w 3 mial 350 to zmienialem na 12 i dalej d/c bylo :P Trzeba jakis nowy sposob na slow delay ogarnac albo dalej w tym kombinowac :]

Opublikowano
@roku

Od czego jest pw?

Ty będziesz mnie pouczać co mam robić? Koniec dobrego, warn. I nie za to, tylko za spam w tym i drugim temacie(temat o patchera, nic nie wnoszący post, którego usunąłem). I to nie pierwszy raz.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wykładam na ciebie kiełbaske, wgl. Nie wiem dlaczego dostałem moderatora forum, przecież i tak nic nie wnosisz. Tylko zamykasz tematy newbie itp.

Ty bedziesz mnie pouczac co mam robic? wybacz, kim dla ciebie jestem? Kolegą? Nie wydaje mi się... Nie robię spamu, sprawdź co ci napisałem na profilu...

Pozdrawiam, i plax nastepnego warna za spam :)

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...