Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevios.pl [Dedyk] [Easy]

Inverso.eu

Nevios.pl  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serverze?

• Tak
      208
    • Nie..
      24
    • Mo?e
      81
  2. 2. Chcecie 6/7 bon na servie?

• Tak
      52
    • Tak ale tylko do expa
      157
    • Nie
      95
    • Do pvp
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówię że to jest Fake ludzie, nawet nie nastawiajcie się na ten serwer wspomnicie moje słowa.

Dzisiaj jedyny serwer który startuję i jest dość dobry, i polecam zagrać dla tych do lubią hard to:De

Destories.pl

Zapowiedź: http://www.mpcforum.pl/topic/1070864-destoriespl-dedyk/

Fajnie, że reklamujesz inny serwer w prezentacji Neviosa - Raport :)

Co do serwera to zobaczymy co będzie, raczej wątpię, że dziś będzie start ( o ile wgl będzie ) .

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ok, juz jestem bardzo przepraszam za te opoznienie client juz sie wgrywa na hosty, co do ssow to nie ma ,bo nie mialem mozliwosci wejsc na serv bo technik pracowal!

@Strona i rejestracja 2h przed startem

@ Za tyle lajkow na fb, damy wam wierzcha na 480h z bonusami, i pd na 1h ktory daje 100%

Opublikowano

Ok, juz jestem bardzo przepraszam za te opoznienie client juz sie wgrywa na hosty, co do ssow to nie ma ,bo nie mialem mozliwosci wejsc na serv bo technik pracowal!

z jaką prędkością uploaduje ? i na która godzine ma być? klient ?

Opublikowano

Mówię że to jest Fake ludzie, nawet nie nastawiajcie się na ten serwer wspomnicie moje słowa.

Dzisiaj jedyny serwer który startuję i jest dość dobry, i polecam zagrać dla tych do lubią hard to:De

Destories.pl

Zapowiedź: http://www.mpcforum.pl/topic/1070864-destoriespl-dedyk/

JAKIM PRAWEM HEJTUJESZ TA ZAPOWIEDZ? MASZ DOWODY ZE TO FAKE? NIE SADZE WIEC JAPA KONIU CHCESZ GRAC NA INNYM SERVIE TO IDZ PROSTE
Opublikowano

@Strona i rejestracja 2h przed startem

Powiedz mi jak chcesz startować, skoro takiej Strony wgl nie ma? Podpiętej? Ani Nevios.pl ani Com ani Eu powiedz mi?

Opublikowano

Dacie w koncu te ss'y? Serwer marzenie, ale boje sie ze to spier*olicie takim prostym sposobem...

zrobcie cos bo wywala temat do kosza i sie skonczy zabawa szybciej niz sie zaczela

Opublikowano

Dacie w koncu te ss'y? Serwer marzenie, ale boje sie ze to spier*olicie takim prostym sposobem...

zrobcie cos bo wywala temat do kosza i sie skonczy zabawa szybciej niz sie zaczela

Ssów do publikacji nie trzeba, wiec nie wywala.

Opublikowano

Ssów do publikacji nie trzeba, wiec nie wywala.

ale gracze nie maja pewnosci czy serwer wystartuje, przez co traca zaufanie do was, no coz wasza kasa, wy ja tracicie ;)

Strona Bedzie raczej za 2h client za 30min .I na Start macie wierzcha i Pd na 1h :) które daje 100% expa :)

czyli strona bedzie za 2h, czyt. o 17:00, a klient za 30 minut, czyt. 15:30. Start ma byc o 18, wiec jak wy sobie wyobrazacie? o reje nic nie wiadomo, Ci co maja slabszy sprzet zostana w tyle. Nie ogarniam was troszeczke, no ale coz, jesli serwer wystartuje bede w Shinsoo pod nickiem Pronupekkkkk :D

Opublikowano

przełóżcie start na 20-21.. jak mam kur* klienta pobrać w tyle czasu ? ( Przy moim necie to niemożliwe ) .

nie mozemy przełozyc startu był planowany na 18 więc będzie :) dasz rade :)

z czego masz internet?

z czego masz internet?

chyba w 4h dasz rade

1382556921-U1029943.jpg

Opublikowano

Jebac was biedaki polaki kupcie interneta, 200 innych odob nie bedzie czekalo bo wy nie mozecie pobrac clienta w 3 h.

~~Dyrektor Interneta. Greed.

Opublikowano

z czego masz internet?

chyba w 4h dasz rade

z matematyki najlepszy raczej nie jestes :D

w 4h pobrac klienta hmm? klient ma byc 15:30 tak? tak

czyli 2,5h na pobranie, a nie jak rzekomo pisales 4h.

nie dosc ze naraz bedzie pobieralo 200+ osob to Ci, ktorzy maja gorszy internet nie maja nic do gadania ;d

Jebac was biedaki polaki kupcie interneta, 200 innych odob nie bedzie czekalo bo wy nie mozecie pobrac clienta w 3 h.

~~Dyrektor Interneta. Greed.

ech, jak pobiera 200+ osob to chyba logiczne ze predkosc powalajaca nie bedzie, wiec wiesz.

p.s. mi czasu na pewno nie zabraknie, ale nie mysle o sobie teraz ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...