Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevios.pl [Dedyk] [Easy]

Inverso.eu

Nevios.pl  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serverze?

• Tak
      208
    • Nie..
      24
    • Mo?e
      81
  2. 2. Chcecie 6/7 bon na servie?

• Tak
      52
    • Tak ale tylko do expa
      157
    • Nie
      95
    • Do pvp
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer Sheilla

Aline2 ( 4 starty , 6 resetow kont , 29 cofek ) = kaput po dwóch tygodniach

Newios ( pewnie od chuja bugow ) = serwer na max półtora tygodnia :)

NIE POLECAM

Człowieku, ty jesteś chory psychicznie ? jaki sheilla? masz jakiekolwiek dowody czlowieku? po gunwo hejtujesz jak nic o tym serverze nie wiesz.Server bedzie dzialal jak najdluzej, wejdziesz na server i zobaczymy czy znajdziesz od chuya bugów.

@Topic to nie jest żadne aline tylko reaktywacja Neviosa z nowym team.

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bogadyr ale czemu tak mowisz? nawet jeszcze nie wszedles na serwer a juz mowisz .Poczekaj do startu bedzie tak to będziesz mógł napisac Mowimy all odbugowane jest + new Administracja Zapraszam Na Serwer [GA]ThailGT

Kolejny serwer Sheilla

NIE POLECAM

No i jaki Sheilla? Wypowiedz się [GA]ThailGT

1382556921-U1029943.jpg

Opublikowano

Kolejny serwer Sheilla

NIE POLECAM

Mylisz osoby stary.. za dużo neta. Wejdź na MPC- media, metin 2 i zobacz, co tworzy Sheila. :) To nie jest jego serwer, to inna administracja..

@AW: Co będzie ciekawego lecieć z tych dyń ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie widze tutaj czegos co by przypominalo 4-fun'a

Easy ? Owszem ale tylko chyba ze skilami i bonami

A tak to raty medium

A co chiałbys osiagnoac wszystko w tydzien max? Zapewne znajdą się osoby które wbija w tydzien maxa Ale ten serwer to zabawa dla wszystkich Cos innego na inych serwerach tylko eq eq .A tutaj wojenki zabawa :) cos przyjemnego [GA]ThailGT

1382556921-U1029943.jpg

Opublikowano

A co chiałbys osiagnoac wszystko w tydzien max? Zapewne znajdą się osoby które wbija w tydzien maxa Ale ten serwer to zabawa dla wszystkich Cos innego na inych serwerach tylko eq eq .A tutaj wojenki zabawa :) cos przyjemnego [GA]ThailGT

Od kiedy ty jestes[GA] ?

Z tego co wiem to jestes TEST adminem ;]

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Od kiedy ty jestes[GA] ?

Z tego co wiem to jestes TEST adminem ;]

Pomylil sie.

Nie widze tutaj czegos co by przypominalo 4-fun'a

Easy ? Owszem ale tylko chyba ze skilami i bonami

A tak to raty medium

Nie przypomina ci nic 4funa? a bronie 75, zbroje u handlarza? to ,że to jest easy - 4fun to nie znaczy ze masz miec na starcie all eq i 5000lvl.

Opublikowano

Mylisz osoby stary.. za dużo neta. Wejdź na MPC- media, metin 2 i zobacz, co tworzy Sheila. :) To nie jest jego serwer, to inna administracja..

@AW: Co będzie ciekawego lecieć z tych dyń ?

- Upiorne Fryzury

- Upiorny Kostium

- Upiorny Lizak

- Upiorny cukierek

- Ulepszacze

- Upiorny Psikus

- Exp

- Yang

Opublikowano

- Upiorne Fryzury

- Upiorny Kostium

- Upiorny Lizak

- Upiorny cukierek

- Ulepszacze

- Upiorny Psikus

- Exp

- Yang

I tak trzymać! :) Mam nadzieję, że nie zwalicie startu.. bo ''pograłbym'' gdzieś w końcu trochę dłużej, niż tydzień.. Jak ten serwer nie wypali to nie gram wcale :x

@AW: żeby nie było, co to jest ''upiorny psikus'' ? :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

powiem tak jak bedzie 6/7 do pvp to zagram jak nie bedzie to nie zagram..Dlaczego? Poniewaz teraz praktycznie na kazdym serwie jest do expa/

erfgreg.png

Opublikowano

Czekamy na start .

Już jutro 18:00 !

Dajcie juz ts ;/ !

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

I tak trzymać! :) Mam nadzieję, że nie zwalicie startu.. bo ''pograłbym'' gdzieś w końcu trochę dłużej, niż tydzień.. Jak ten serwer nie wypali to nie gram wcale :x

To pograsz wreszcie dłuzej :)

A co do psikusa? idziesz do npc i otrzymujesz nagrode :) Przemyslane :) [TGM]ThailGT

1382556921-U1029943.jpg

Opublikowano

tak jak ktoś tam wypowiedział się wyżej potwierdzam to nie jest 4fun :) tylko co najwyżej easy :)
na 4fun powinny być lepsze rzeczy w sklepach i lepszy exp :P
więc to jest easy, hm zagram wygląda ciekawie jeśli ma być tak jak w prezentacji i sądząc
z wypowiedzi prowadzących serwer :)

Ps Marcinek1968 żałosne jest to że się podpisujesz "[TGM]" a dlaczego ? bo to są takie przechwałki
że jest się kimś na tym serwerze i ja osobiście za to bym cię już wypierdolił z teamu :) a dlaczego ?
bo taki ktoś się tak wywyższa na serwerze że uhhh i graczy traktuje jak nikogo jak by to gracze
byli tam dla niego a to TY kurwa jesteś dla graczy.

Ps 2 proszę nie odpowiadać na mój post ponieważ zachowaj sobie pan opinie na ten post
dla siebie :)

Opublikowano

tak jak ktoś tam wypowiedział się wyżej potwierdzam to nie jest 4fun :) tylko co najwyżej easy :)

na 4fun powinny być lepsze rzeczy w sklepach i lepszy exp :P

więc to jest easy, hm zagram wygląda ciekawie jeśli ma być tak jak w prezentacji i sądząc

z wypowiedzi prowadzących serwer :)

Ps Marcinek1968 żałosne jest to że się podpisujesz "[TGM]" a dlaczego ? bo to są takie przechwałki

że jest się kimś na tym serwerze i ja osobiście za to bym cię już wypierdolił z teamu :) a dlaczego ?

bo taki ktoś się tak wywyższa na serwerze że uhhh i graczy traktuje jak nikogo jak by to gracze

byli tam dla niego a to TY kurwa jesteś dla graczy.

Ps 2 proszę nie odpowiadać na mój post ponieważ zachowaj sobie pan opinie na ten post

dla siebie :)

Przepraszam ale musze się do tego wy[owiedziec co do podpisywania sie dostalem info zeby tak pisac i zebyscie widzieli ze jest ktos na okrągło ze ktos odpowiada na wasze pytania To nie jest dla cb 4Fun? Stroje wszystko w grze mozna zdobyc .I ja sie nie przechwalam powtarzam .I jakbym graczy traktował za nikogo bym nie siedział na okrągło tu i nie odpisywał graczom

1382556921-U1029943.jpg

Opublikowano

Przepraszam ale musze się do tego wy[owiedziec co do podpisywania sie dostalem info zeby tak pisac i zebyscie widzieli ze jest ktos na okrągło ze ktos odpowiada na wasze pytania To nie jest dla cb 4Fun? Stroje wszystko w grze mozna zdobyc .I ja sie nie przechwalam powtarzam .I jakbym graczy traktował za nikogo bym nie siedział na okrągło tu i nie odpisywał graczom

I jeszcze raz powtarzzam gdybym graczy miał za nic olewał bym sobie ich pytania itp :( a jak widac siedze na okrągło i staram się wszystkim odpisywac Jezeli ktos ma pytanie problem zawsze odpisze i nie czuje się wyższy od inych graczy .

1382556921-U1029943.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...