Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk w uchu u chłopaka

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko krowy i dziewczyny noszą kolczyki :x (bez urazy)

Hmm, moim zdaniem jeśli chcesz poznać normalną dziewczynę to musisz sam być normalny, może kolczyki u facetów są jakieś wyróżniające/hipsterskie, ale to tylko moda która powoli mija, już lepiej zrobić sobie jakiś mały tatuaż niż przebijać uszy.

Tak trudno zaakceptować odmienność innych? Ludzie zawsze mają z tym problem, ponieważ uważają swój sposób bycia czy swoją kulturę za nadrzędną. Jeśli chodzi o dziewczyny. Skoro sam reprezentuje inny styl bycia, niż my to logiczne, że będzie szukał dziewczyny, która takowy akceptuje, lub sama jest jego częścią. Nie sądzę by dziewczynę reprezentującą inny styl życia niż my można było nazwać nienormalną.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Atomek nie obraź się, ale mnie tunele odrzucają na kilometr. Dla mnie to wszystko(tunele, kolczyki na wszystkim) to jest tylko oszpecanie samego siebie.

@up

tak bardzo trudno. Jak ktoś łazi z całą twarzą w kolczykach to można mdłości dostać.

graphic.png

Opublikowano

Atomek nie obraź się, ale mnie tunele odrzucają na kilometr. Dla mnie to wszystko(tunele, kolczyki na wszystkim) to jest tylko oszpecanie samego siebie.

@up

tak bardzo trudno. Jak ktoś łazi z całą twarzą w kolczykach to można mdłości dostać.

Temat to "Kolczyk w uchu u chłopaka". Nikt o całej twarzy nie mówi, ale mimo to nie uważam by było to coś szczególnie odstraszającego.
Dzisiaj "Nie oceniaj książki po okładce" można tylko usłyszeć praktycznie w stosunku do jakieś dziewczyny, a przekaz tych słów można donieść właściwie do wszystkiego i zawsze będzie miał sens. :)

Opublikowano

Temat to "Kolczyk w uchu u chłopaka". Nikt o całej twarzy nie mówi, ale mimo to nie uważam by było to coś szczególnie odstraszającego.

Dzisiaj "Nie oceniaj książki po okładce" można tylko usłyszeć praktycznie w stosunku do jakieś dziewczyny, a przekaz tych słów można donieść właściwie do wszystkiego i zawsze będzie miał sens. :)

BZDURA! Kolczyki noszą ciapaci czyt. kozojebcy, pedały i hipsterzy . Żaden szanujący się chłopak - mężczyzna nie przekłuje sobie ucha

aFMA3pg.png

Bywalec
Opublikowano

spytaj sie koleżanki o nicku † co o tym sądzi

To tak.

Osobiście nie lubię kolczyków u kobiet, jak i u mężczyzn.

Kobieta może posiadać max. 2 kolczyki, jeden w lewym uchu, drugi w prawym.

A chłopak - 0.

Pozdrawiam.

Krzyż.

Opublikowano

BZDURA! Kolczyki noszą ciapaci czyt. kozojebcy, pedały i hipsterzy . Żaden szanujący się chłopak - mężczyzna nie przekłuje sobie ucha

Subkultura subkultura i jeszcze raz kurwa subkultura.

A nawet jeśli gejowsko to wyglada to pod moimi długimi kudłami kolczyka i tak by nie było widać, chcę go po prostu mieć bo fajne.

shoob.png

Opublikowano

Subkultura subkultura i jeszcze raz kurwa subkultura.

A nawet jeśli gejowsko to wyglada to pod moimi długimi kudłami kolczyka i tak by nie było widać, chcę go po prostu mieć bo fajne.

Skoro masz takie podejście to idź skocz z 12 piętra bo fajnie..

aFMA3pg.png

Opublikowano

Skoro masz takie podejście to idź skocz z 12 piętra bo fajnie..

Skoro to takie fajne to kurwa wypierdalaj z tematu bo spam robisz.

Potępiam zachowanie w stylu "mam kolczyk więc wiem co to ból" , noszenie rurek, grzywek itp, no ale kurwa nie sądzę.

A może idź wszczykiwać marihune bo ktoś z forum chce sobie kolczyk zrobić, weź szczelbe i sie zastrzel czy coś.

Zachowanie dzieciaka.

"Chcesz zrobic kolczyk? Skocz z 12 piętra!"

shoob.png

Opublikowano

A co, jeżeli jestem w subkulturze i moja dziewczyna też jara się przebijaniem twarzy i wszystkiego? :x

No właśnie, rad życiowych dot. szukania dziewczyny mi nie potrzeba xD

Ah to mpc, zapytaj się w którym uchu kolczyk nosili homoseksualiści, dostawaj rady na temat 'jaka dziewczyna jest normalna" :I

Nie po prostu, są pewne obyczaje, tradycje i granice rozsądku, kilkadziesiąt lat temu jakby ktoś przebił ucho i założył kolczyk (facet) to nie byłoby to stosowne i by powiedzieli - zgłupiał, teraz to jest jakaś obojętność na pedalstwo, homosów, gejosów, facet to nie choinka żeby zawieszał wszystko na wszystkim.

#WIĘCEJ GODNOŚCI DLA SIEBIE I INNYCH#

Opublikowano

Skoro to takie fajne to kurwa wypierdalaj z tematu bo spam robisz.

Potępiam zachowanie w stylu "mam kolczyk więc wiem co to ból" , noszenie rurek, grzywek itp, no ale kurwa nie sądzę.

A może idź wszczykiwać marihune bo ktoś z forum chce sobie kolczyk zrobić, weź szczelbe i sie zastrzel czy coś.

Zachowanie dzieciaka.

"Chcesz zrobic kolczyk? Skocz z 12 piętra!"

Tak bardzo mi cię szkoda.. Po pierwsze naucz się czytać ze zrozumieniem. Po drugie możesz sobie nawet zajebać kutasa zamiast nosa na twarzy ja będę mial na to wyjebane Lecz wiedz jedno nigdy nie spotkasz się z całkowitym szacunkiem bo każdy ma swoje zdanie - tak samo ty je posiadasz , tak samo ja je posiadam - wyrazilem swoja opinie na ten temat i wedlug mnie tak to wyglada. A tlumaczenie sie tym że się jest w subkulturze lub tym ze "to jest fajne" jest ponizej jakiejkolwiek krytyki

aFMA3pg.png

Opublikowano

Chcesz to rób nie chcesz to nie rób.

Według mnie 1 kolczyk u chłopaka w uchu nie jest niczym złym

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak bardzo mi cię szkoda.. Po pierwsze naucz się czytać ze zrozumieniem. Po drugie możesz sobie nawet zajebać kutasa zamiast nosa na twarzy ja będę mial na to wyjebane Lecz wiedz jedno nigdy nie spotkasz się z całkowitym szacunkiem bo każdy ma swoje zdanie - tak samo ty je posiadasz , tak samo ja je posiadam - wyrazilem swoja opinie na ten temat i wedlug mnie tak to wyglada. A tlumaczenie sie tym że się jest w subkulturze lub tym ze "to jest fajne" jest ponizej jakiejkolwiek krytyki

Zauważ że piercing jakiejkolwiek formy jest w subkulturze metalowej szanowany itp.

I tyle właściwie mnie obchodzi.

BO TEMAT TO KURWA NIE JEST "CO SĄDZICIE O KOLCZYKU U CHŁOPAKA" tylko w którym uchu kolczyka mieli homosie.

@up

to samo... .-.

shoob.png

Opublikowano

To i tak nieważne w którym uchu sobie zrobisz i tak znajdzie się grupa ortodoksyjnych "polaków" którzy będą chcieli Ci najebać za sam fakt posiadania go. :)

Opublikowano

To i tak nieważne w którym uchu sobie zrobisz i tak znajdzie się grupa ortodoksyjnych "polaków" którzy będą chcieli Ci najebać za sam fakt posiadania go. :)

I prawidłowo, pedalstwo powinno się tępić.

Opublikowano

Pseudo dresy się wypowiadają ;_;

#smuteg i rzal

śmieszy mnie też autor tematu, co to ma do znaczenia w jakim uchu? ja pierdole

Biorąc pod uwagę, że kiedyś homosie nosili kolczyk na prawym (wg odpowiedzi w temacie) a hetero na lewym... domyśl się.

@2up

zawsze mogą próbować.

inna sprawa że trudno taki kolczyk zauważyć w przypadku dłuższych włosów.

@up

tęp się, lewaku.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...