Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk w uchu u chłopaka

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kobiety noszą kolczyki i długie włosy.

Prawdziwy mężczyzna ma maksymalnie średnie włosy plus zero jakichkolwiek damskich dodatków. Lansować można się męstwem nie czymś dla kobiet.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Powiedzał gość który chce mieć tunele ;_;

Do mnie to?

kurwa, zamknijcie kurwa morde że oba pedalskie, to, że was dupka boli to nie moja wina. Nie pytam się co wy kurwa sądzicie o kolczykach tylko w którym uchu nosili hetero.

ale nie kurwa, samce alfa lat 14 z MPC to oczywiście wiedzą kurwa wszystko o pedalstwie, męskości i wszystkim.

Beka.

Racja, bekę mam z tych, którzy wyzywają od pedałów chłopaków, którzy potrafią o siebie zadbać, ubierają się modnie i zdobią swe ciało, aby przypodobać się innym... Zazdrość ich zżera, że możemy mieć więcej dziewczyn niż oni >_> Założę się, że 99% hejterów nie straciło jeszcze Cnoty w prawdziwym świecie (cyber sex się nie wlicza ♥)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Do mnie to?

Racja, bekę mam z tych, którzy wyzywają od pedałów chłopaków, którzy potrafią o siebie zadbać, ubierają się modnie i zdobią swe ciało, aby przypodobać się innym... Zazdrość ich zżera, że możemy mieć więcej dziewczyn niż oni >_> Założę się, że 99% hejterów nie straciło jeszcze Cnoty w prawdziwym świecie (cyber sex się nie wlicza ♥)

Nie, Vansy, rurki, pedalskie grzywki dalej są pedalskie.

A gimbusiary na cos takiego lecące... pls.

Nie porównuj jednego kolczyka w uchu do gejozy na poziomie vans/rurki.

A, tunele byłyby fajne gdyby nie to że za chuj się nie zagoi i przejebane bo zostaje na zawsze :/

shoob.png

Opublikowano

Nie, Vansy, rurki, pedalskie grzywki dalej są pedalskie.

A gimbusiary na cos takiego lecące... pls.

Nie porównuj jednego kolczyka w uchu do gejozy na poziomie vans/rurki.

A, tunele byłyby fajne gdyby nie to że za chuj się nie zagoi i przejebane bo zostaje na zawsze :/

W moim wypadku tunele dodają mi większe prawdopodobieństwo, że dostane się na zawód jaki chcę (Tatuażysta, piercer)... Gimbusiary na to lecą, więc czemu pedał? Hipokryta lmao

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Tu się z tobą nie zgodzę. Jak robisz rozsądnie i powoli, to nawet i takie 14mm ci zarosną. Jeśli nie, zawsze pozostaje zszycie ucha, po czym też się ładnie zagoi. :)

@top: W guglach piszo, że niby w prawym ;_;

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Tu się z tobą nie zgodzę. Jak robisz rozsądnie i powoli, to nawet i takie 14mm ci zarosną. Jeśli nie, zawsze pozostaje zszycie ucha, po czym też się ładnie zagoi. :)

@top: W guglach piszo, że niby w prawym ;_;

Mój znajomy robił rekonstrukcje. Zapłacił 400zł i po 40mm nie było ani śladu! Trochę czuć po przejechaniu palcem, ale wizualnie nie możliwe do rozpoznania :)

76561198009257917.png

Opublikowano

W moim wypadku tunele dodają mi większe prawdopodobieństwo, że dostane się na zawód jaki chcę (Tatuażysta, piercer)... Gimbusiary na to lecą, więc czemu pedał? Hipokryta lmao

Pedał =/= homoś

Pedałem może być hetero.

Pedalstwo to wg. mnie sposób ubierania się i zachowania a nie orientacja.

shoob.png

Opublikowano

Pedał =/= homoś

Pedałem może być hetero.

Ty rozumiesz różnicę ale 90% ludzi na forum to piony z klapkami na oczach i używanie takich określeń jak "Pedał" przy nich nagle staje się dwuznaczne.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Pedał =/= homoś

Pedałem może być hetero.

Brawo, jesteś w mniejszości! W takim razie dla każdego słowo "pedalstwo" jest czym innym. Dla mnie pedał to część roweru... ^_^

76561198009257917.png

Opublikowano

Za moich czasów jebało się dziewczyny.

@top

Bez różnicy w jakim uchu, byleby nie różowy ani jakiś dziewczęcy.

Normalna srebrna kuleczka byłaby ok.

Ale jakis pierścień... why not :3

shoob.png

Opublikowano

Kiedyś było tak ,że homoseksualiści ( męska część ) dawała znak poprzez kolczyk w prawym uchu.
Obecnie to nic nie znaczy ja mam w obu uszach kolczyki "fake tunele". Nie spotkałem się jeszcze na ulicy z jakimiś obraźliwymi stwierdzeniami :)
Jeżeli komuś to się podoba to czemu nie?
Nie rozumiem waszej spiny. Jak możecie mówić co jest męskie a co nie?
Co według was jest męskie? Napierdolić się w 4 dupy i pobić kogoś? Nosić dresy?

Opublikowano

Kiedyś było tak ,że homoseksualiści ( męska część ) dawała znak poprzez kolczyk w prawym uchu.

Obecnie to nic nie znaczy ja mam w obu uszach kolczyki "fake tunele". Nie spotkałem się jeszcze na ulicy z jakimiś obraźliwymi stwierdzeniami :)

Jeżeli komuś to się podoba to czemu nie?

Nie rozumiem waszej spiny. Jak możecie mówić co jest męskie a co nie?

Co według was jest męskie? Napierdolić się w 4 dupy i pobić kogoś? Nosić dresy?

Bez przesady, jest różnica między przebijaniem sobie uszu a noszeniu damskich spodni gniocących jaja.

A i nie sądzę, że każdy hejter pedalstwa jest dresem.

@topic

to jak to w końcu jest, prawy to homoś czy hetero.

shoob.png

Opublikowano

Bez przesady, jest różnica między przebijaniem sobie uszu a noszeniu damskich spodni gniocących jaja.

A i nie sądzę, że każdy hejter pedalstwa jest dresem.

@topic

to jak to w końcu jest, prawy to homoś czy hetero.

Są też męskie rurki w których nie ma problemu z jądrami c: No chyba, że masz nienaturalne te jądra, to wybacz...

76561198009257917.png

Opublikowano

Chciałeś być śmieszny? Wybacz, ale żarty na poziomie gimbazy nie są zabawne dla starszych użytkowników. :(

nie nie chciałem być smieszny , ale to wy jesteście naprawdę zajebiście śmieszni jeśli porównujesz mnie do gimbusa to ty jesteś na poziomie przedszkole twierdząc że u faceta normalne są kolczyki . pomyliłeś chyba tematy bo ja na pewno pedsalstwa nie toleruję .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

I taki chuj, bo nie jestem polaczkiem, ponieważ urodziłem się w

Toronto i z Kanadą się utożsamiam, więc błędnie mnie nazwałeś polaczkiem

:)

@Topic

Sam mam już w miarę dużo kolczyków, a gejem nie jestem... Fuck Logic! ._.

To, że osoby z kolczykiem w uchu prawym są uważane za gejów jest powszechnym powiedzeniem, sam się z tym spotkałem. Nie twierdzę, że to prawda, co więcej znam przykład osoby z kolczykiem w prawym uchu, będącej na 100% hetero.

Atomek, przy okazji, zacytuję Twój post z tematu o transseksualistach:

Jestem gejem, ale jestem do tego nastawiony tak: Jest to raczej choroba o

podłożu psychicznym, bo nie akceptują swojej płci i twierdzą, że lepiej

by się czuli w ciele kobiety/mężczyzny... Coś nie halo chyba :c Ale jak

kto woli ^ ^

Zdecyduj się wreszcie.

Opublikowano

nie nie chciałem być smieszny , ale to wy jesteście naprawdę zajebiście śmieszni jeśli porównujesz mnie do gimbusa to ty jesteś na poziomie przedszkole twierdząc że u faceta normalne są kolczyki . pomyliłeś chyba tematy bo ja na pewno pedsalstwa nie toleruję .

zależy też od subkultury, to też trzeba wziąć pod uwagę. Kolczyki w subkulturze np. metalowej, gotyckiej, punkowej są jak najbardziej akceptowane.

ps. Wyzywajcie mnie od pedałów, gejów, jebie mnie to XDDD

"Lubię w dupę mam małego i nie wstydze się wogóle tego."

shoob.png

Opublikowano

I taki chuj, bo nie jestem polaczkiem, ponieważ urodziłem się w Toronto i z Kanadą się utożsamiam, więc błędnie mnie nazwałeś polaczkiem :)

@Topic

Sam mam już w miarę dużo kolczyków, a gejem nie jestem... Fuck Logic! ._.

no to nie spamuj pedalską wschodnią kulturą .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jeśli ktoś lubi to sobie taki kolczyk sprawi i Wam nic do tego. Wywołuje to u Was zdenerwowanie czy nawet oburzenie, ponieważ nie jest to element Waszej kultury. Człowiek ma prawo swoim ciałem wyrażać siebie w dowolny sposób.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tylko krowy i dziewczyny noszą kolczyki :x (bez urazy)

Hmm, moim zdaniem jeśli chcesz poznać normalną dziewczynę to musisz sam być normalny, może kolczyki u facetów są jakieś wyróżniające/hipsterskie, ale to tylko moda która powoli mija, już lepiej zrobić sobie jakiś mały tatuaż niż przebijać uszy.

Opublikowano

Tylko krowy i dziewczyny noszą kolczyki :x (bez urazy)

Hmm, moim zdaniem jeśli chcesz poznać normalną dziewczynę to musisz sam być normalny, może kolczyki u facetów są jakieś wyróżniające/hipsterskie, ale to tylko moda która powoli mija, już lepiej zrobić sobie jakiś mały tatuaż niż przebijać uszy.

A co, jeżeli jestem w subkulturze i moja dziewczyna też jara się przebijaniem twarzy i wszystkiego? :x

No właśnie, rad życiowych dot. szukania dziewczyny mi nie potrzeba xD

Ah to mpc, zapytaj się w którym uchu kolczyk nosili homoseksualiści, dostawaj rady na temat 'jaka dziewczyna jest normalna" :I

shoob.png

Opublikowano

ból dupy , jebac pedałów .

Nie noś w ogóle

Jebać pedałów ;d

Chciałbyś hehehe :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...