Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROJEKT] MixHost. - Szukam ogarniętej ekipy!

WalkerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli go przyłapią, to On płaci nie Ty, więc nie masz się o co martwić ;)

Walker masz PW ;)

A jeśli go nie przyłapią to będzie żerował na oszustwie podatkowym i podatki moich rodziców będą korygowały tą dziurę. I tak to poniekąd mój problem, bo jeśli widzę firmę "krzak" to ją zgłaszam.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Kolego Mr Fan

Właśnie tymi postami zniesławiasz mnie, jeżeli nie przestaniesz sprawa ta zostanie rozstrzygnięta na sali sądowej.

Wszystko będzie się odbywało legalnie (założenie Firmy, odprowadzanie podatków itd..)

Więc tak jak w/w proszę o zaprzestanie oczerniania mnie i czekam na dalsze zgłoszenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego Mr Fan

Właśnie tymi postami zniesławiasz mnie, jeżeli nie przestaniesz sprawa ta zostanie rozstrzygnięta na sali sądowej.

Wszystko będzie się odbywało legalnie (założenie Firmy, odprowadzanie podatków itd..)

Więc tak jak w/w proszę o zaprzestanie oczerniania mnie i czekam na dalsze zgłoszenia.

Pozdrawiam

Proponuję zapoznać się z pojęciem zniesławienia, jeśli chcesz możemy się spotkać na sali sądowej ;).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Żeby mnie zgłosić do prokuratory nie potrzebujesz moich danych, wystarczy podać forum, wskażą mnie po moim IP, chociaż nie bo nie miało tu miejsce przestępstwo, a ty możesz wykorzystać moje dane w celach chociażby marketingowych.

Opublikowano

Po pierwszym zdaniu "Człowieku masz coś z głową?" przestalem czytac bo zrozumialem ze to dyskusja z 12 latkiem , wiec zegnam lepiej idz grac w swojego minecraft i temat juz gdzies był z platnymi zleceniami no chyba ze myslisz ze ktos ci bedzie pomagac za darmo :) I widze ze dopiero rano dodales chyba parametry serwera bo ich nie bylo z tego co pamietam :)

Myślisz że 12-katek potrafił by coś takiego napisać?

Opublikowano

Wiesz że już odpowiadasz za swoje czyny?

Może rozmowa? Na TS3/Skype?

Bo widze że masz jakiś problem.

Mam tego pełną świadomość (Jak wynika z wiedzy o założeniu działalności jednoosobowej, chyba bardziej niż Ty [W sumie w rozumieniu ogólnym jako działalności gospodarcze].) . Chcesz rozmowy? Proszę bardzo, tylko o czym? Nie wiem kto tu ma problem.

Opublikowano

Witam

Widzę że osoby tutaj piszące są nie dojrzałem - jeśli was nie interesuje dana sprawa to po co posty nabijacie aż tak wam się nudzi?

56840125339251985018.png

Opublikowano

Przeczytaj twoje wszystkie posty i zadaj sobie jeszcze raz pytanie:

Kto tu ma problem?

Ja wytłumaczyłem kilka niezbędnych czynników potrzebnych do założenia legalnej działalności, a Ty nagle poczułeś się Tym wielce oburzony i uznałeś, że Cię zniesławiam. Więc tak, Ty masz problem.

Witam

Widzę że osoby tutaj piszące są nie dojrzałem - jeśli was nie interesuje dana sprawa to po co posty nabijacie aż tak wam się nudzi?

Niektóre posty są kluczowe, niektóre nie. A z drugiej strony po co Ty nabijasz posta? Nudzi Ci się. Dojdziemy w ten sposób do paranojii.

@Down To właśnie nabijanie postów ;) Zazdrościć czego?

Opublikowano

Nie dokuczanie się czy zazdrość, a jeżeli jesteśmy świadkami popełniania/usiłowania popełnienia przestępstwa to jako prawi obywatele powinniśmy nakłonić do zaprzestania bądź zgłoszenia incydentu do odpowiednich służb.

A jeśli go nie przyłapią to będzie żerował na oszustwie podatkowym i podatki moich rodziców będą korygowały tą dziurę. I tak to poniekąd mój problem, bo jeśli widzę firmę "krzak" to ją zgłaszam.

Pomogłem Ci jeżeli masz z tym problem.

Dobra koniec bo robi się SPAM.

Koniec waszych mądrości nie zamierzam tu pisać o sprawach związanych z US tylko szukam ekipy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pomogłem Ci jeżeli masz z tym problem.

Dobra koniec bo robi się SPAM.

Koniec waszych mądrości nie zamierzam tu pisać o sprawach związanych z US tylko szukam ekipy.

Pozdrawiam.

jeżeli jesteśmy świadkami popełniania/usiłowania popełnienia przestępstwa to jako prawi obywatele powinniśmy nakłonić do zaprzestania bądź zgłoszenia incydentu do odpowiednich służb.

Jeżeli Ty takie działanie, uważasz za zazdrość to naprawdę jesteś ograniczoną osobą. Kończę tą dyskusję, bo widzę że rozmówcy nie mają pojęcie o podstawach prawa czy chociażby działania aparatu państwa i gospodarki.

Opublikowano

Specjaliści, prawnicy, sami eksperci na tym gimboforum. Jak żyć.

Wracając do tematu tworzenia hostingu: OVH ssie.

Jeśli chcesz być naprawdę profesjonalnym resellerem / chcesz prowadzić porządny hosting VPS, to idź do sensownego DC / kolokacja.

Generalnie to OVH z tańszych ofert (z czego ta Twoja to po specyfikacji stwierdzam, że mSP32G z HDD - 300 zł miesięcznie z rozwiązaniem profesjonalnym) jest naprawdę cienkie. ; P

Atmany, nawet hetznery, mają o niebo lepsze oferty.

Co do samego tematu, to zacznijmy od podstaw:

1) Kogo konkretnie szukasz, czego oczekujesz

1b) co oferujesz wzamian

2) Jaki typ wirtualizacji dla serwerów?

2b) W jaki sposób sprzedajesz serwery? Jesteś profesjonalnym hostingiem, czy *profesjonalnym* (dajesz adresy IP użytkownikom, czy przydzielasz porty, a użytkownicy korzystają z jednego adresu? :>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...