Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PBE - Znamy wygląd awatarów na Harrowing!

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby nie wymagali aż tak dużo za 1 avatar, zawsze jest jeden łatwy chociaż zamieniłbym vilemawa z książką, zdecydowanie bym to zrobił. Riot.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szczerze, moim zdaniem powinniście być wdzięczni, że riot robi takie ikony, które łatwo zdobyć mogli by to zostawić.

Rozumiem, że ikonki nie podobają się wszystkim, ale nie rozumiem już krytyki w stronę riotu.

Jak dla mnie skiny są dobre.

Opublikowano

Szczerze mi podoba się tylko przedostatni avatar i akurat go będę mieć (jutro z samego rana kupuję skórkę: Dyrektorka Fiora) aww... ale to będzie epickie, bić ludzi linijką po ... (tutaj pozwolę aby poniosła was wasza wyobraźnia)

ps: A wiesz może jaki avatar będzie na koniec sezonu? (za brąz)

Bo niestety silvera już chyba nie dam rady wbić.

(zbyt późno zacząłem grać w lola)

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Ogólnie w zeszłym roku były o wiele lepsze (mam z nich trzy haha <3), ale te też ujdą. Problem polega na tym że wszystko zrobiłem a ani jednego nie dostałem ;x Mam nadzieję, że dodaj mi je za kilka dni.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Sorki, że odświeżam, ale dziwna sytuacja. Za zagranie na Twisted Treeline dostaje się tego avatara Image+119.jpg ta? Ja zagrałem na Twisted i dostałem tego Image+118.jpg a żadnej skórki do wardów nie kupiłem. To jest bug czy błędnie podpisaliście avatary w temacie?

Opublikowano

@Up: w czasie Harrowing dodali nowe, darmowe skiny do wardów, więc nie trzeba kupować skórek wardów, by odblokować wyżej wymienioną ikonkę ;p Wystarczy je "założyć" i zagrać z nimi mecza ;)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Ja kupiłem Underworld TF'a i dostałem tego avatara, którego niby dostaje się za zagranie na TT, więc coś pierdolicie, a żadnego meczu na twisted treelane nie grałem.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...