Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PBE - Znamy wygląd awatarów na Harrowing!

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tak, tak.. Dzisiaj poznaliśmy wygląd nowych awatarów na PBE związanego z Harrowing. Wiemy także za co będziemy mogli je dostać. Przedstawiają się one w taki sposób:

Image+116.jpg Ikona za podarowanie tajemniczego prezentu dla znajomego.

Image+119.jpg Za zagranie na Twisted Treeline.

Image+118.jpg Do odblokowania po wyposażeniu się w nową skórkę dla wardów.

Image+117.jpgZa zakupienie skórki związanej z Harrowing.

Image+107.jpg Ikona będzie dostępna, po zdobyciu wszystkich czterech poprzednich awatarów.

Co o tym sądzicie? Według mnie, RIOT nie postarał się troszkę, wygląd awatarów nie powala. Czekam na wasze komentarze ;)!

Pamiętajmy także, że PBE jest to serwer testowy, gdzie zmiany są wprowadzane tylko w celach testowych. Awatary mogą podlec zmianie, lecz raczej nie będzie takiej potrzeby..

8372383248.png
Opublikowano

Do odblokowania po wyposażeniu się w nową skórkę dla wardów.

Ona będzie do kupienia czy po prostu będzie można sobie takowy skin założyć w opcjach ?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Fajnie że jeden można zdobyć praktycznie bez wysiłku

Dokładnie, rok temu to trzeba było wydać dużo RP, aby odblokować jakieś lepsze awatary.. Ale nie oszukujmy się, rok temu awatary za RP wyglądały o wiele, wiele lepiej..

8372383248.png
Opublikowano

Not bad ale 1, 2, 3 mogłyby być lepsze. Ciekawe czy znów będzie bug i każdy dostanie za cokolwiek ten 5 avek tak jak było w święta z avkiem barona. Jeżeli avka można dostać za odblokowanie wyglądu warda to jeżeli na koniec sezonu dostanę skin do niego to zaliczy mi to i da mi avka? Anyway, nie mogę się doczekać :D

Opublikowano

A kiedy bedzie ten Harrowig?

31.10? Wtedy się halloween zaczyna ale chyba w tym tygodniu powinni dodać.. i dont know

ALL BĘDĄ MOJE, POTWIERDZONE.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

31.10? Wtedy się halloween zaczyna ale chyba w tym tygodniu powinni dodać.. i dont know

ALL BĘDĄ MOJE, POTWIERDZONE.

MI MOŻESZ PODAROWAĆ TAJEMINCZY PREZENT NIE POGNIEWAM SIĘ.AVATARY STRASZNIE ŚREDNIE.(DZISIAJ DZIEŃ CAPS LOCKA SORKA :s)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Beznadziejne, ale i tak zbiore je wszystkie. Juz kupowalem psc, bo spodziewalem sie avkow za rp #YOLO SWEGG. Te sa zbyt easy i wgl lipa.

BEKA

Opublikowano

Nie ma to jak najlepszy avatar, który najłatwiej można dostać #Vilemaw #Twisted #Treeline #Free #TT #SWAG

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...