Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otwieram ponownie . Proszę o wstawienie tego skanu.

Dzięki, wstawiony.

Odnośnie tematu:

Event ZUO zostanie przeprowadzony o godzinie 18.

Aktualnie doświadczenie jest zwiększone o +150%.

Zapraszamy!

Opublikowano

Czemu tak mało graczy? (ok. 200 na str. głównej pokazanych).
Przecież z tego co do tej pory się orientowałem to macie dużo

fajnych dodatków, skille na poziom Ultimate itd. To fake ten licznik

czy nie? :D

P.S: Zagram.

Opublikowano

Czemu tak mało graczy? (ok. 200 na str. głównej pokazanych).

Przecież z tego co do tej pory się orientowałem to macie dużo

fajnych dodatków, skille na poziom Ultimate itd. To fake ten licznik

czy nie? :D

P.S: Zagram.

Taka ironia losu.

Odnośnie skilli U to wejdą dopiero w listopadzie (może wcześniej, ale nic nie obiecuje).

berserk.gif

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na nowości i dobrych ludzi na serwerze (da się pogadać, pomagają nowym).

Jedyny minus to administracja.

Pozdrawiam :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Też polecam, dobry serwer na dłuższy czas.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Taka ironia losu.

Odnośnie skilli U to wejdą dopiero w listopadzie (może wcześniej, ale nic nie obiecuje).

berserk.gif

Berserk U ? :D

Juz sie niemoge doczekac. +100% do otrzymywanych obrazen pewnie bedzie :D Wohou!

Serio, jak ktos zrobi berserka U to chyba sie potne w imie ogarnietych body. Nawet na m2..

Ale efekty calkiem calkiem, tylko ten kolor babelkow IMO brzydki.

Opublikowano

Berserk U ? :D

Juz sie niemoge doczekac. +100% do otrzymywanych obrazen pewnie bedzie :D Wohou!

Serio, jak ktos zrobi berserka U to chyba sie potne w imie ogarnietych body. Nawet na m2..

Ale efekty calkiem calkiem, tylko ten kolor babelkow IMO brzydki.

I tak dalej...

Odnośnie otrzymywanych obrażeń w berserku zostaną one znacznie zmniejszone, więc będzie się opłacało.

Temat:

Doświadczenie zostało zwiększone o +150% na 12 godzin!

Dodatkowo dzisiaj wieczorem seria róznych eventów.

Zapraszamy!

Opublikowano

Też mogę się założyć małej ilości graczy ze względu na logike większej części osób szukających serwera '' Mało osób nie wbijam '' Właśnie dlatego na niektórych serwerach strasznie mało osób jest i przybywa może po kilka osób dziennie. Jak nie będziecie wbijać to wiadomo, że będzie mało. Ja osobiście wbije i zobaczę.;)

Opublikowano

NIC CIEKAWEGO , MAŁO GRACZY :(

Nosz kur... Takiemu to bym od razu ...

Chłopie, jak wbijesz na serwer to będzie o jednego więcej, za 2/3dni powiesz koledze, że tutaj grasz i on zagra z Tobą, a on kolejnych graczy przyniesie. Tak rozwija się serwer...

@Top, Wiecie, niby serwer ładny fajny, ale co z tego, jak ja się nie mogę zarejestrować.

#edit, zobaczymy jak tam nasz kolega Mariusz [The], zawsze miał serwer bardzo dobre, ale po jakimś czasie coś się z nimi działo.

Opublikowano

Nosz kur... Takiemu to bym od razu ...

Chłopie, jak wbijesz na serwer to będzie o jednego więcej, za 2/3dni powiesz koledze, że tutaj grasz i on zagra z Tobą, a on kolejnych graczy przyniesie. Tak rozwija się serwer...

@Top, Wiecie, niby serwer ładny fajny, ale co z tego, jak ja się nie mogę zarejestrować.

#edit, zobaczymy jak tam nasz kolega Mariusz [The], zawsze miał serwer bardzo dobre, ale po jakimś czasie coś się z nimi działo.

Coś robią, mieli skończyć, ale jakieś komplikacje są, niby w nocy ma działać. ;) Ale czuje,że dopiero jutro po szkole pogram. ;d

Opublikowano

W tej chwili trwa przerwa techniczna mająca na celu naprawienie kilku błędów. Serwer zostanie uruchomiony najszybciej jak to będzie możliwe. Zapraszamy :)

[GM]Habi

2chao03.jpg

Opublikowano

i jak dziala juz wszystko?? i jakie bledy poprawiliscie ?

hehe nie czeje tego xD

Piekielna aktualizacja

Przez weekend została przeprowadzona aktualizacja. Dodała ona dość sporo. Lista zmian:

• Nowy dungeon "Piekło" od 150 poziomu
  • Naprawieni władcy w Niebiańskiej Krainie
  • Nowy set zbroi na 220 poziom
  • Nowy hełm na 225 poziom

a max lv 99 Pozdro :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kolejny problem. Zarejestrowałem się, gra mi się zaktualizowała, loguje się, chce zrobić postać i nie można. Tak wpadłem na taki pomysł, że nick był zajęty, aczkolwiek robiłem z 5nicków typu "fjashuasd" i też nic. To jest problem z mojej strony, czy adm znów coś robi?

Opublikowano

Wszystko jest chwilowo zablokowane, więc proszę się nie dziwić że nie możecie założyć postaci czy tam zalogować się na serwer.
Jest to pierwsza przerwa techniczna od ponad 5 miesięcy, która trwa drugi dzień.
Niedługo serwer zostanie uruchomiony i wszystko wróci do normy.
Administrator zrobi co ma zrobić, może to trochę trwa ale lepiej poczekać, niż wyłączać co chwilę serwer w celu naprawienia drobnego bugu czy tam błędu.

Pozdrawiam,
Carpe.

Opublikowano

i jak dziala juz wszystko?? i jakie bledy poprawiliscie ?

hehe nie czeje tego xD

Piekielna aktualizacja

Przez weekend została przeprowadzona aktualizacja. Dodała ona dość sporo. Lista zmian:

• Nowy dungeon "Piekło" od 150 poziomu
  • Naprawieni władcy w Niebiańskiej Krainie
  • Nowy set zbroi na 220 poziom
  • Nowy hełm na 225 poziom

a max lv 99 Pozdro :D

Wszystko działa normalnie :> Max lvl na serwerze to 240. Dungeon od 150 t.j jest napisane

Serdecznie zapraszam na serwer, narazie trwa przerwa techniczna ponieważ THE(administrator) ulepsza swój serwer. Taka przerwa zdarzyła się pierwszy raz od bardzo długiego czasu.

Pamiętajcie ! W listopadnie wprowadzają skille na "U" pierwszy polski serwer z takimi skillami !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...