Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Mine4net - Role Play [Prawdziwe życie!][Zbudowana mapa][System biznesów/frakcji][Gangi][Dopracowane pluginy][1.6.4]

Keesh™

Mine4net  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak!
      29
    • Nie!
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chociaz juz otworzcie ta rekrutacje na liderow.

To chociaż już nie spamuj? To ja decyduje kiedy będzie nabót na liderów.

A ja nie dam like ,bylo bardzo duzo takich projektów poczekam jak wypali chętnie po uczę graczy gry "RP"

Czy ty chcesz wmówić mi i innym osobom, że serwer nie wypali? Grubo się mylisz.

Spretty, Cortez?

Widzę znajome mi twarze, powodzenia życzę! :)

Ciekawe skąd, nie? xD

Opublikowano

Zdecydowanie lepszym pomysłem byłoby zrobienie serwera RP, ale w średniowieczu, bo te wasze RP upadnie po tygodniu albo zmieni się jak reszta serwerów w jedno wielkie gówno, gdzie grają same dzieci, które nie potrafią pisać.

Głupotą jest dla mnie to, że nie można zakładać własnych gangów itp.

A jeżeli ty kacperz123 grasz na serwerach RP 2 lata i ogarniasz RP, to ja jestem prima balerina.

Pomysł na serwer dobry, ale tak jak pisałem nie ta epoka.

Nabalama.png
Opublikowano

Średniowiecznych RP jest dużo, idź na tamte serwery, na których musisz napierdzielać kilofem żeby zarobić na działkę. Gangi będzie można zakładać, ale jeszcze nie teraz. Nie wiemy, czy serwer w ogóle wypali, wstępnie opłacimy go na miesiąc i zobaczymy jak ten serwer będzie funkcjonował.

Opublikowano

Zdecydowanie lepszym pomysłem byłoby zrobienie serwera RP, ale w średniowieczu, bo te wasze RP upadnie po tygodniu albo zmieni się jak reszta serwerów w jedno wielkie gówno, gdzie grajom same dzieci, które nie potrafią pisać.

Głupotą jest dla mnie to, że nie można zakładać własnych gangów itp.

A jeżeli ty kacperz123 grasz na serwerach RP 2 lata i ogarniasz RP, to ja jestem prima balerina.

Pomysł na serwer dobry, ale tak jak pisałem nie ta epoka.

Sam nie umiesz pisac dla twojej pewnosci pisze sie graja a nie "grajom"

Ja nie gralem dwoch lat w sampa RP? Pff. Gralem w SA:MP'a wiec wiem co to jest RP ******. Juz widze co ty umiesz...

Nie podoba mi sie rowniez ze nie mozna zakladac wlasnych gangow.

Opublikowano

No to przecież piszę, ale napiszę jeszcze raz, aby każdy zobaczył.

BĘDZIE MOŻNA ZAKŁADAĆ WŁASNE GANGI, JEST JESZCZE DUŻO CZASU I ZDĄŻYMY WSZYSTKO ZROBIĆ !!

Opublikowano

Widzę serwer na podstawie ls-rp xD

Opublikowano

Sam nie umiesz pisac dla twojej pewnosci pisze sie graja a nie "grajom"

Ja nie gralem dwoch lat w sampa RP? Pff. Gralem w SA:MP'a wiec wiem co to jest RP ******. Juz widze co ty umiesz...

"Dla twojej pewnosci" No po prostu brawo!

Ta może grałeś dwa lata na RP, ale na Mruczniku, który bardziej przypomina serwer DM nie RP.

Jeśli chcesz zagrać RP to zapraszam na serwer, który niedługo wystartuje, a zobaczysz kto nie potrafi odgrywać akcji.

Średniowiecznych RP jest dużo, idź na tamte serwery, na których musisz napierdzielać kilofem żeby zarobić na działkę. Gangi będzie można zakładać, ale jeszcze nie teraz. Nie wiemy, czy serwer w ogóle wypali, wstępnie opłacimy go na miesiąc i zobaczymy jak ten serwer będzie funkcjonował.

Nie wiem na jakich ty grałeś serwerach RP w minicrafta, ale ja jeszcze na żadnym nie spotkałem się z takim czymś jak kupowanie działki... Jeżeli chodzi Ci o te pseudo RP, gdzie administracja skrót RPG tłumaczy jako Role Play Game to jest ich na prawdę dużo, ale takich prawdziwych to nie ma praktycznie w ogóle na polskiej scenie.

Co do utrzymania się serwera to wątpię, że utrzyma się długo, bo takie dzieci nie zrozumieją prostych pojęć i mechaniki gry. Co chwila będzie mylenie czatu OOC z IC, MG czy inne pierdoły, które będą psuły klimat.

-_- no, bo przecież inne serwery RP na SAMP czymś się różnią. Równie dobrze mogę powiedzieć, że serwer na podstawie c-rp...

Nabalama.png
Opublikowano

Serwer ciekawie sie zapowiada, ale troche kicha ze samemu cos nie wymysliles. Jak dla mnie to jest serwer net4play z SA:MP, wszystko to samo. :)

czo mi usuwajo sygny? xD

Opublikowano

Serwer ciekawie sie zapowiada, ale troche kicha ze samemu cos nie wymysliles. Jak dla mnie to jest serwer net4play z SA:MP, wszystko to samo. :)

Brawo! Wiesz, że każdy serwer RP opiera się na tej samej mechanice? No jasne, że nie wiesz...

Nabalama.png
Opublikowano

Mrucznik, ls-rp, n4g, c-games. Wszystko to jedno i to samo.

82949578565395015480.jpeg

By Me.

Opublikowano

Wybaczcie, jestem głupim gościem i laikiem, i jestem tym gorszym od spinacza dupy Nabalama. Ale co ja tam wiem, to stary wyjadacz RP!

Witam, z tej strony KoKi. Ten, który niszczył ls-rp, c-rp i inne serwery.

82949578565395015480.jpeg

By Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...