Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| World of DarkLord - ASAN | FULL SEASON 2 | | Exp: 6666x - 9999x | Drop: 50% - 80% |

RevoltaAdmin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA JAKOŚĆ PUBLIKACJI, ALE ZOSTAŁO MAŁO CZASU DO STARTU I WSTAWIAŁEM TĄ INFORMACJĘ NA OKOŁO 30 STRON/FORÓW CO ZAJMUJE SPORO CZASU

Witam! Chciałbym wam przedstawić projekt 3 polskich serwerów World of DarkLord Sezon 2!
Każdy z nich został dopasowany do innego "gustu" graczy, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. O to one:

1. ASAN - | Exp: 6666x-9999x | Drop: 50%-80% | Max LVL: 400 | Resets: Yes | WS: Yes | VIP: Yes |
2. ORTA - | Exp: 900x-1500x | Drop: 30%-60% | Max LVL: 400 | Resets: Yes | WS: No | VIP: Yes |
3. LEYSAN - | Exp: 100x | Drop: 20% | Max LVL: 400 | Resets: No | WS: No | VIP: No |

Póki co publikacja dotyczy tylko pierwszego z nich, ponieważ na pozostałe dwa wciąż zbieramy fundusze i mamy nadzieje, że start jednego z serwerów ułatwi to zadanie.

INFORMACJE:

Nazwa: WoD - ASAN
Wersja: FULL SEZON 2

Strona WoD: http://wod-muo.pl/
Strona ASAN: http://asan.wod-muo.pl/

KONFIGURACJA SERWERA:

http://asan.wod-muo.pl/conf.png

conf.png

!ZAPRASZAM!

Opublikowano

Inwazje sa co 4h,za latwo tez byc nie moze :)

Za łatwo być nie może, ale jak na razie handel kuleje. Licznik online też trochę oszukuje.

Opublikowano

mimo ściągnięcia patha dla win8 nie działa :)

tryb zgodności i uruchamianie jako administrator też nie działa :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Jeśli masz strone serwera włączoną to ją wyłącz jeśli masz ten problem "program przestał działać"

Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Za łatwo być nie może, ale jak na razie handel kuleje. Licznik online też trochę oszukuje.

Handel nie jest taki zły :) Invy były co 6h, ale zostały zmienione na co 4h :) daje to 60 goldów jednego typu na dobę czyli łącznie 300 BOKów.. nie można przesadzać ;)

Jest forum serwera na którym można przedstawić dokładnie swój problem i na pewno uda się go rozwiązać :)

Zapraszam na serwer

Opublikowano

1. z wyłączoną stroną nie działa
2. problem taki że włącza gg, skaluje rozdziałke i nic; albo wywala że program przestał działać; albo wywala na startowym menu.
3. owszem macie forum serwera na którym można pisać po aktywacji konta przez administratora..
4. warto poinformować innych którzy mają 8, bo jak w moim przypadku na marne było ściąganie serwera (internet mobilny), skoro nie działa.
5. serv jeszcze nie poleciał do kosza, więc może ktoś coś poradzi jak nie to czeka go delete :D

peace ! :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

2. problem taki że włącza gg, skaluje rozdziałke i nic; albo wywala że program przestał działać; albo wywala na startowym menu.

3. owszem macie forum serwera na którym można pisać po aktywacji konta przez administratora..

4. warto poinformować innych którzy mają 8, bo jak w moim przypadku na marne było ściąganie serwera (internet mobilny), skoro nie działa.

5. serv jeszcze nie poleciał do kosza, więc może ktoś coś poradzi jak nie to czeka go delete :D

Oj znam osoby co mają win 8 i jakoś im działa serwerek.

Aktywacja konta zajmuje chwile jeśli akurat administrator jest na forum.

PS: mam rozumieć że jeśli ty nie pograsz na serwerze to publikacja poleci do kosza? Jesteś śmieszna/śmieszny :)

Opublikowano

1. Zrestartuj kompa.

2. Nie włączaj żadnej przeglądarki ani innych programów.

3. Mam nadzieje że masz zainstalowaną paczkę .net Framework 4.0 (jeśli nie to to zrób i powtórz punkty 1 i 2.

4. Uruchom Maina jako Administrator.

Opublikowano

Oj znam osoby co mają win 8 i jakoś im działa serwerek.

Aktywacja konta zajmuje chwile jeśli akurat administrator jest na forum.

PS: mam rozumieć że jeśli ty nie pograsz na serwerze to publikacja poleci do kosza? Jesteś śmieszna/śmieszny :)

jeśli akurat jest na forum :P

źle mnie zrozumiałeś, poleci z dysku do kosza. (czytanie ze zrozumieniem nie boli, napisałam że serv nie publikacja ;) )

nie mam zamiaru się sprzeczać, piszę tu bo na pewno nie jestem jedynym userem z 8 na mpc :P

a jesteśmy tutaj by sobie pomagać z takimi problemami i jaki widać REVOLTA już jakieś rozwiązanie mi podpowiedział :P

za co bardzo dziękuje i napiszę jak wypróbuje czy działa :)

b6y2zc.png

Opublikowano

Ja mam pytanie czy serwer w ogóle teraz działa. Na stronie licznik pokazuje 22osoby online, podczas logowania pasek zapełnienia serwera absolutnie pusty, rejestracja na stronie nie działa.

Opublikowano

Ja mam pytanie czy serwer w ogóle teraz działa. Na stronie licznik pokazuje 22osoby online, podczas logowania pasek zapełnienia serwera absolutnie pusty, rejestracja na stronie nie działa.

Serwer działa cały czas to że pasek jest pusty nie znaczy że serwer nie działa w tym momencie jestem na serwerze tak jak wielu innych graczy.

Rejestracja również działa bo w tym momencie zrobiłem 2 konto.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer

Marcin zarejestruj się u nas na forum i opisz swój problem a napewno ktoś z administracji postara sie pomóc.

Opublikowano

Często (prawie zawsze) mam tak, że gdy przychodzi do wybrania serwera launcher przestaje odpowiadać i jest automatycznie zamknięty przez system. Jakieś sugestie co do tego?

Opublikowano

Często (prawie zawsze) mam tak, że gdy przychodzi do wybrania serwera launcher przestaje odpowiadać i jest automatycznie zamknięty przez system. Jakieś sugestie co do tego?

A masz wtedy strone serwera odpaloną?

Jeśli tak to wyłącz ją lub przełącz zakładke poprostu jeśli korzystasz z opery.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam serdecznie nowych graczy można powiedzieć serwer praktycznie w całości odbugowany ten kto lubi s2 napewno mu sie serwer spodoba niedługo będzie lepszy balans postaci gracze jak i admini pomocni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...