Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer sam sie wylacza.

Ziela

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam taki problem iz jak cos robie na komputerze czy gram, czy jestem na internecie to sam z siebie wylacza sie komputer. Jest to roznie czasami co godzine czasami co pol godziny. Jest to irytujace i przeszkadza. Co zrobic?

Z gory dzieki

Pozdrawiam.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku zmierz temperaturę procka jakimś programem, sam parę lat temu miałem taki sam problem okazało się, że komputer dochodził do bardzo wysokiej temperatury.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

TaFIK Jak mam to sprawdzic jak nie wiem kiedy mi sie wylaczy komp.

Haitz jak to sprawdzic?

Opublikowano

Zasilacz sprawdzisz zdejmując jedną ze ścianek bocznych obudowy, jest to skrzynka zazwyczaj umiejscowiona na górze lub dole z tyłu budy.

Co do temperatur, ściągnij HWMonitor i daj screen z tego co pokaże, najlepiej po chwili grania

Opublikowano

Miałam taki sam problem mój laptop wyłączał się co jakiś czas, okazało się że był zakurzony wentylator i wystarczyło zwykłe czyszczenie sprężonym powietrzem.. Jeśli posiadasz laptopa ważne też by była dobra cyrkulacja powietrza dlatego warto zainwestować w specjalną podstawkę pod laptop

Opublikowano

Zmienilem paste oraz odkurzylem teraz mam inny problem gdyz jak wlaczam komputer to on sam sie wylacza. Mysle ze jest to problem z zasilaczem. Co zrobic teraz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...