Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer sam sie wylacza.

Ziela

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam taki problem iz jak cos robie na komputerze czy gram, czy jestem na internecie to sam z siebie wylacza sie komputer. Jest to roznie czasami co godzine czasami co pol godziny. Jest to irytujace i przeszkadza. Co zrobic?

Z gory dzieki

Pozdrawiam.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasilacz sprawdzisz zdejmując jedną ze ścianek bocznych obudowy, jest to skrzynka zazwyczaj umiejscowiona na górze lub dole z tyłu budy.

Co do temperatur, ściągnij HWMonitor i daj screen z tego co pokaże, najlepiej po chwili grania

Opublikowano

Miałam taki sam problem mój laptop wyłączał się co jakiś czas, okazało się że był zakurzony wentylator i wystarczyło zwykłe czyszczenie sprężonym powietrzem.. Jeśli posiadasz laptopa ważne też by była dobra cyrkulacja powietrza dlatego warto zainwestować w specjalną podstawkę pod laptop

Opublikowano

Na początku zmierz temperaturę procka jakimś programem, sam parę lat temu miałem taki sam problem okazało się, że komputer dochodził do bardzo wysokiej temperatury.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Zmienilem paste oraz odkurzylem teraz mam inny problem gdyz jak wlaczam komputer to on sam sie wylacza. Mysle ze jest to problem z zasilaczem. Co zrobic teraz?

Opublikowano

TaFIK Jak mam to sprawdzic jak nie wiem kiedy mi sie wylaczy komp.

Haitz jak to sprawdzic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...