Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

El Clasico

Gość Testimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i teraz kibice Realu będą wszystko zwalać na sędziego,jak zawsze.

Jak już tak się czepiacie tego to przypomnę wam również mecz z Elche no i z Juventusem.

Co do karnych tym z Adriano to bym się uśmiał jeśli by był,ale o starciu Macherano z Ronaldo tutaj można było by się kłócić.

VeB

Tak jak już napisałem . Różnica w warunkach fizycznych ;)

VeB .

Wiadomo kiedy kolejne el clasico ?

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VeB .

Na przełomie kwietnia z majem

VeB .

Na przełomie kwietnia z majem (Liga)

No chyba,że wcześniej się spotkają w Lidze Mistrzów,Pucharze Hiszpanii czy w Copa.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tak ? A na sędziego już nic nie mówiliście w meczu z Juventusem ?

Pobłażliwe ? Ramos już dawno mógł zejść z boiska z 2 żółtymi kartkami , więc mi tu nie pierdol .

Nie wyzywaj już matki dziecko a jak masz zamiar dalej tak pisać to wypier*alaj .

http://besty.pl/2673071

PS . Już się nie poniżaj ... Zobacz jakich warunków jest marszczerano a jakich ronaldo . on powinien się jeszcze od niego odbić ;)

Bo gejmar się na ramosa nabił jak jakaś aktorzyna? NIE ośmieszaj się...mecz był dla realu, sędzia widział to co chciał widzieć a Ancelotti długo nie pobedzie mam nadzieję... HM

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Spoczko. Pierwszy mecz Mou to było 5:0, a potem wiadomo co było. Tym bardziej że wczoraj druga połowa w wykonaniu Realu nie była zła. Powiem więcej, to Real w drugiej połowie dominował, a to napawa optymizmem. Dajmy czas siwemu chujowi.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Bo gejmar się na ramosa nabił jak jakaś aktorzyna? NIE ośmieszaj się...mecz był dla realu, sędzia widział to co chciał widzieć a Ancelotti długo nie pobedzie mam nadzieję... HM

Nie widziałeś karnego na Fabregasie i nie widziałeś czerwonej kartki

Sergio Ramosa.Widzisz tylko to co chcesz widzieć, a do tego gówno się

znasz na piłce i przepisach.

Opublikowano

Neymar obijał się o Ramosa specjalnie i to było na prawdę żałosne. Real zdecydowanie lepiej zagrał w drugiej połowie, dwa ewidentne rzuty karne niepodyktowane: KLIK. Jak to Laboga skomentował - sędzia miał zaszytą kieszeń z kartkami dla Barcelony. Było tyle przewinień ze strony gospodarzy, a sędzia wyciągał tylko kartki dla Realu. Nie wspominając o końcówce - bramka trzy minuty doliczone, przedłużanie rozpoczęcia, ustawianie murku trzydzieści sekund. Sędzia powinien do tych trzech minut dać jeszcze jedną minutę na wyprowadzenie kontry Królewskich, za to przedłużanie gry, bo dzięki temu dogrywka trwała 1,5 minuty. Co do sędziego z Juventusem to wasze odpowiedzi są na prawdę głupie, bo nie popełnił tam większego błędu a kartka dla Chielliniego to była interpretacja sędziego, na pewno należała się kartka i to od niego decydowało jaką mu pokaże. Barcelona nic, zdecydowanie nic większego od Realu nie pokazała, także się nie emocjonujcie. Zobaczymy co będzie dalej, jeszcze ponad 30 meczy w lidze, potem liga mistrzów i copa del rey.

To było do przewidzenia,że Barcelona wygra,bo zagrała zdecydowani lepszy mecz no i ta bramka Sancheza (Cud miód malina)

Ja nie wiem jak prezes Realu mógł zatrudnić Ancolettiego przecież on zupełnie się nie zna ...

Mówisz, że trener który wygrał dwukrotnie ligę mistrzów, dużo osiągnięć w lidze francuskiej, włoskiej i angielskiej klik się nie zna? Na prawdę? Zdobył zdecydowanie więcej niż Gerardo Martino. Jest początek sezonu, a warto wspomnieć, że zwycięstwo w poprzednim sezonie Realu nad Barceloną nie dało ostatecznie ligi ani pucharu króla, także się tak nie zapędzajcie. Napisz mi jeszcze raz w czym Barcelona zdecydowanie przeważała? Bramka Sancheza była bardzo ładna szczęśliwa, Lopez za daleko wyszedł a Sanchezowi się udało trafić.

W tym sezonie Barcelona będzie walczyła o ligę z Atletico jestem tego

pewien w stu procentach no i wiadomo która drużyna wygra tą

rywalizację.

Na prawdę, z Atletico które już powoli wymięka? Przegrali niedawno mecz w lidze, nie mają kadry i wypadną tak jak rok temu. Potem będzie Barcelona - Real tylko i wyłącznie i zobaczymy kto wygra, bo na razie nic nie wiadomo.

Jak już tak się czepiacie tego to przypomnę wam również mecz z Elche no i z Juventusem.

Sevilla pozdrawia niezaliczoną poprawną bramkę, dzięki czemu Barcelona wygrała mecz. Jeszcze raz przypomnę sprawę w polu karnym z ręką Adriano:

http://www.youtube.com/watch?v=MB7FiUEmtsM

Jeżeli Ramos miałby wylecieć, to Mascherano również i powinien być rzut karny. Brawo, macie się z czego cieszyć, wygraliście pierwsze derby od wakacji zeszłego roku (w dwumeczu i tak Real wygrał Superpuchar Hiszpanii).

Widzisz tylko to co chcesz widzieć

Chyba to było do sędziego tego spotkania z Twojej strony. ;)

Dobry cytat od jednej osoby:

W środe wszyscy pisali, ze sędzia zawsze pomaga Realowi. A juz wczoraj narzekali, ze ciągle mówimy o sędziach. Więc o co chodzi...

Karny po ręce Adriano, karny po faulu Masche na CR, poprzeczka Benze, dwie sety Khediry i CR. Tak, Real nie zasłużył na remis.

Wczoraj również usta zamknęły się osobom, które pisały, że Messi nie nurkuje.

Na koniec:

WOW

WOW

BARCELONA TAKA LEPSZA

WOW

TAK BARDZO NIE RĘKA W POLU KARNYM

WOW

MESSI TAKI NIE NUREK

WOW

TAKA KATALONIA

MES QUE UN CLUB

WOW

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=RBZcHjsG4GM

TO WSZYSTKO WINA SĘDZIEGO ! .

Kupiliscie drewna za 100mln , zime przetrwacie ! .;D Dobra gościu bez spin . Popatrz jakich gabarytów są zawodnicy barcelony , a jakich Realu .

Przy tej akcji w której marszczerona niby sfaulował pedała w polu karnym to on powinien sie od niego odpić . No ale cóż .:)

Opublikowano

Poprawię Ciebie 91 milionów, nie 100. Jeżeli nazywasz drewnem piłkarza, który był najlepszy zaraz po Messim i Cristiano w poprzednim sezonie to Ci współczuję. Gareth wróci do formy jak się zaklimatyzuje w drużynie, tak samo było z Luką Modriciem. Tak, Mascherano przepchnął w nieregulaminowy sposób Ronaldo i należał się rzut karny.

http://www.youtube.com/watch?v=hHsIzHLctgI

Opublikowano

Poprawię Ciebie 91 milionów, nie 100. Jeżeli nazywasz drewnem piłkarza, który był najlepszy zaraz po Messim i Cristiano w poprzednim sezonie to Ci współczuję. Gareth wróci do formy jak się zaklimatyzuje w drużynie, tak samo było z Luką Modriciem. Tak, Mascherano przepchnął w nieregulaminowy sposób Ronaldo i należał się rzut karny.

http://www.youtube.com/watch?v=hHsIzHLctgI

Szukaj dalej przyczyn czemu Real przegrał,zamiast wyluzować i czekać na kolejny klasyk.

Opublikowano

@CrysisAngel

Dla Realu powinien być tylko jeden
rzut karny,bo Mascherano faulował Cristiano , lecz Adriano w
polu karnym niby jak miał tą rękę schować ?

On tego specjalnie nie zrobił,więc tutaj była słuszna decyzja sędziego.

A jak tak piszcie o tych pomyłkach arbitra oczywiście na nie korzyść Realu to radzę obejrzeć to:

Jak widać ewidentny faul Pepe na Fabregasie w polu karnym.

Opublikowano

Nawet w dziennikach katalońskich są podane informacje o tym, że Real powinien mieć dwa karne a Ty nadal swoje. Po dotknięciu piłki ręką jest oczywisty rzut karny. Co do faulu Pepe najpierw wybił piłkę, potem dopiero dostał Fabregas. Również powinien być karny, dwa dla Madrytu i jeden dla Barcelony. O ile obydwie strony by wykorzystały te karne, byłby remis 3-3.

Opublikowano

Nawet w dziennikach katalońskich są podane informacje o tym, że Real powinien mieć dwa karne a Ty nadal swoje. Po dotknięciu piłki ręką jest oczywisty rzut karny. Co do faulu Pepe najpierw wybił piłkę, potem dopiero dostał Fabregas. Również powinien być karny, dwa dla Madrytu i jeden dla Barcelony. O ile obydwie strony by wykorzystały te karne, byłby remis 3-3.

ale nie był i wypierdalaj płakać gdzie indziej . Tak miał frunąć i się nie podpierać się ręka . Szkoda ,ze tak nie narzekałeś na sędziego w meczu z Juve i wiele wiele innych ...

Opublikowano

Słuchaj, ale powiedz mi jakie większe błędy popełnił sędzia w meczu z Juventusem? Przy meczu z Elche mówiłem, że Real nie otrzymał słusznie karnego i tyle. Równie dobrze mogę podać Sevilla - Barcelona, ale Gran Derbi to zawsze mecz o większą stawkę niż pozostałe. Po co te wulgaryzmy, już na prawdę nie wytrzymujesz? :p

Opublikowano

Słuchaj, ale powiedz mi jakie większe błędy popełnił sędzia w meczu z Juventusem? Przy meczu z Elche mówiłem, że Real nie otrzymał słusznie karnego i tyle. Równie dobrze mogę podać Sevilla - Barcelona, ale Gran Derbi to zawsze mecz o większą stawkę niż pozostałe. Po co te wulgaryzmy, już na prawdę nie wytrzymujesz? :P

Już Ci mówie ! .

Karny dość dyskusyjny.

Symulacja Ronaldo , błagam Cię się nawet nie wykręcaj .

Sevilla Barca ? Chodzi Ci o symulacje .? Trudno . Real tez symuluje . Ronaldo , Di Maria . Ten 1 to już wręcz się osmiesza

I skończ już o tych karnych dla realu madryt...

Żadną klepką lub ładniejszą akcją gola nie strzelą :

1 . Wykop

2 . Założenie ,ze fartem piłke zgrają do Ronaldo

3 . Ronaldo nie strzeli

4 . Patrz punkt 1 , 2 , 3 i tak w kółko .

Ronaldo niby taki Cyber mega umięsniony , a jakiś Mascherano go potrafi zatrzymać ? Dno i wodorosty

I wytłumacze Ci może o co chodzi z tymi karnymi

1: Dotknięcie piłki ręką przez adriano :

Jak miał niby uniknąć kontaktu z piłką? Prawa fizyki się kłaniają + zagranie było przypadkowe .

2: Brutalny faul na Ronaldo

Jak taki knypek jak Mascherano , mógł coś takiego zrobić ? Jak niby Ronaldo jest taki super silny i napakowany jak internety mówią .

Dziekuje Dobranoc . Polecam maść na ból dupy .

Opublikowano

Dokładnie jak up.
Ronaldo dodał swoje i głównie dla tego nie odgwizdano tego.A Macherano jest również dobrze zbudowany .

"Żadną klepką lub ładniejszą akcją gola nie strzelą :

1 . Wykop
2 . Założenie ,ze fartem piłke zgrają do Ronaldo
3 . Ronaldo nie strzeli
4 . Patrz punkt 1 , 2 , 3 i tak w kółko .
Tutaj też ma racje,zobacz że od razu go szukali, skrzydłami ile akcji było ?1-2. Do tego 1 przeprowadził Ronaldo .
Ręki Adriano nie było i to każdy dobry kibic potwierdzi nie zależnie za kim jest

A no i jeszcze ta akcja :

http://www.youtube.com/watch?v=1F2Jp9w93sg

Opublikowano

Dokładnie ;) No ale porównując ich obu widać różnice :P.

Możecie się zasłaniać tym co real robił w poprzednim sezonie ,ale zauważcie ,ze Barcelona była bez trenera .

ahh no i odnośnie meczu z soboty . Real grał 5 obrońcami . Nie Ramos nie był defensywnym pomocnikiem tylko obrońcom .

Opublikowano

Śmieszne zapytany Ancielotti o to dlaczego widział karnego z Ronaldo ,a o meczu Juve i czerwonej już się nie wypowiedział "bo nie widział wszystkiego dobrze" , hipokryta ; ) Jeżeli już mówimy o domniemanym karnym , to przypomnę o faulu na Fabsie przez Pepe oraz 2 żółtej ewidentnej kartce dla Ramosa.

Dani Alves zapytany czy zgadza się z opinią Sergio Ramosa, który powiedział, że sędzia Undiano Mallenco zadecydował o wyniku spotkania, odpowiedział z ironią: "Może mówi tak, ponieważ powinien zobaczyć drugą żółtą kartkę. Zawsze jest to samo. Akurat oni powinni jak najmniej narzekać, ponieważ podarowano im parę kolejeczek".

Przypomnę - Juventus , Elche i parę innych. Oczywiście od frajerów łatwo wyzywać jak nie po mojemu , ha !

Ronaldo sam sobie zasłużył , sędziowie go "wyczuli" i jego aktorstwo.

http://www.youtube.com/watch?v=1F2Jp9w93sg

Opublikowano

Lol. Jaki spam ;_;

@Antywarn

Możecie się zasłaniać tym co real robił w poprzednim sezonie ,ale zauważcie ,ze Barcelona była bez trenera .

Mhm, bez trenera. Dwa sezony temu też. Nie odpowiadaj to antywarn ;_;

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jakie aktorstwo Ronaldo? Nic nie wniosłeś, to co pisałem w poprzednich postach. Równie dobrze można podać przykład Barcelona - Sevilla i co to zmienia? No właśnie. Nie, nie chodzi o symulacje, chodzi o nie zaliczoną bramkę prawidłową dla Sevilli. Testimo nie mam zamiaru odpowiadać na reszcie, najpierw naucz się pisać, bo nie da się tego czytać, nie wspominając o interpunkcji.

#Strucel09

Nie komentuje tego posta, taki głupi, że można zmienić nazwisko Ronaldo na Messii jest tak samo.

Odepchnął Mascherano Ronaldo w nieregulaminowy sposób, gdy on biegnął sam na sam przeciwko Valdesowi i karny powinien być zdecydowanie, nawet pieprzone katalońskie szmatławce i madryckie zgadzają się z tym, ale Ty wiesz lepiej. Błagam, nie pisz wykrzyknika i kropki w jednym miejscu, nic bardziej nie irytuje. Mascherano jest dobrze zbudowany, na prawdę? klik

A jak jesteście ślepi i nie widzicie, że w pierwszej połowie Barcelona była lepsza a w drugiej zdecydowanie Real, grał większym pressingiem i po zmianach wyglądało to lepiej to wam na prawdę współczuje.

Tak jak wasz święty Neymar w wywiadzie:

"Akcji nie widziałem, ale chyba nie było karnego" hahahaha, skończcie, błagam bo tym wywiadem Neymar pokazał cały poziom wypowiadających się hipokrytów (piłkarzy z fcb), którzy wcześniej dyskutowali o sędziach jak najęci (mowa min. o Elche i Pique twitter) a teraz nagle, że Real szuka usprawiedliwienia w sędziach, błazenada. Strucel błagam, napisz coś ciekawego, konstruktywnego, porządny argument, cokolwiek bo jak niczym się nie popisałeś, a takim głupim pisaniem to każdy może "niby zabłysnąć".

I skończcie wypominać do cholery jasnej mecz z Juventusem (w którym nie było większych błędów) i Elche, bo równie dobrze można odpowiedzieć meczem z Sevilla, poszcególnymi z poprzedniego sezonu nie wspominając już o piruecie Alvesa i czerwonej za aktorstwo Alvesa dla Pepe albo pana Ovrebo w meczu Chelsea - Barcelona gdzie gdyby nie sędzia blaugrana by się skompromitowała, chodzi tutaj o jeden cholerny mecz a nie poprzednie.

Oczywiście od frajerów łatwo wyzywać jak nie po mojemu , ha !

Nikt tutaj nie obraża, to Ty wbiłeś i zmniejszyłeś poziom wypowiedzi, nie masz nic ciekawego a piszesz głupoty.
Ostatnie, śmieszny Ancelotti? Powiedział po meczu, że nie widział tego i nie chce komentować. Neymar również nie widział a powiedział, że chyba nie było karnego - no to do jasnej ciasnej, kto tutaj jest śmieszny? Przeczytaj to jeszcze raz i się zastanów.

ahh no i odnośnie meczu z soboty . Real grał 5 obrońcami . Nie Ramos nie był defensywnym pomocnikiem tylko obrońcom .

CO?! Jakim obrońcom? Real grał formacją 4-3-3 na początku z DP Ramos a obok Khedira i Modrić, Ty na prawdę masz czelność wypowiadać się nie wiedząc jak grał Twój/przeciwnika zespół? Ale bzdury piszesz, pięcioma obrońcami.. oczywiście. Czyli jeżeli Busquets grał na DP to jest piątym obrońcom, mimo, że formacja zespołu Barcelony to 4-3-3? Oh, funny! Dosyć, nie wypowiadaj się już Testino, bo takie głupoty piszesz, że głowa boli. Według Twojego mniemania obrońca ustawiony na pozycji defensywnego pomocnika jest nadal obrońcą, a wychodzi na to, że zespół grał pięcioma obrońcami i dwoma pomocnikami w środku? Bullshit, skończ.

Opublikowano

Jakie aktorstwo Ronaldo? Nic nie wniosłeś, to co pisałem w poprzednich postach. Równie dobrze można podać przykład Barcelona - Sevilla i co to zmienia? No właśnie. Nie, nie chodzi o symulacje, chodzi o nie zaliczoną bramkę prawidłową dla Sevilli. Testimo nie mam zamiaru odpowiadać na reszcie, najpierw naucz się pisać, bo nie da się tego czytać, nie wspominając o interpunkcji.

#Strucel09

Nie komentuje tego posta, taki głupi, że można zmienić nazwisko Ronaldo na Messii jest tak samo.

Odepchnął Mascherano Ronaldo w nieregulaminowy sposób, gdy on biegnął sam na sam przeciwko Valdesowi i karny powinien być zdecydowanie, nawet pieprzone katalońskie szmatławce i madryckie zgadzają się z tym, ale Ty wiesz lepiej. Błagam, nie pisz wykrzyknika i kropki w jednym miejscu, nic bardziej nie irytuje. Mascherano jest dobrze zbudowany, na prawdę? klik

A jak jesteście ślepi i nie widzicie, że w pierwszej połowie Barcelona była lepsza a w drugiej zdecydowanie Real, grał większym pressingiem i po zmianach wyglądało to lepiej to wam na prawdę współczuje.

Tak jak wasz święty Neymar w wywiadzie:

"Akcji nie widziałem, ale chyba nie było karnego" hahahaha, skończcie, błagam bo tym wywiadem Neymar pokazał cały poziom wypowiadających się hipokrytów (piłkarzy z fcb), którzy wcześniej dyskutowali o sędziach jak najęci (mowa min. o Elche i Pique twitter) a teraz nagle, że Real szuka usprawiedliwienia w sędziach, błazenada. Strucel błagam, napisz coś ciekawego, konstruktywnego, porządny argument, cokolwiek bo jak niczym się nie popisałeś, a takim głupim pisaniem to każdy może "niby zabłysnąć".

I skończcie wypominać do cholery jasnej mecz z Juventusem (w którym nie było większych błędów) i Elche, bo równie dobrze można odpowiedzieć meczem z Sevilla, poszcególnymi z poprzedniego sezonu nie wspominając już o piruecie Alvesa i czerwonej za aktorstwo Alvesa dla Pepe albo pana Ovrebo w meczu Chelsea - Barcelona gdzie gdyby nie sędzia blaugrana by się skompromitowała, chodzi tutaj o jeden cholerny mecz a nie poprzednie.

Nikt tutaj nie obraża, to Ty wbiłeś i zmniejszyłeś poziom wypowiedzi, nie masz nic ciekawego a piszesz głupoty.

Ostatnie, śmieszny Ancelotti? Powiedział po meczu, że nie widział tego i nie chce komentować. Neymar również nie widział a powiedział, że chyba nie było karnego - no to do jasnej ciasnej, kto tutaj jest śmieszny? Przeczytaj to jeszcze raz i się zastanów.

CO?! Jakim obrońcom? Real grał formacją 4-3-3 na początku z DP Ramos a obok Khedira i Modrić, Ty na prawdę masz czelność wypowiadać się nie wiedząc jak grał Twój/przeciwnika zespół? Ale bzdury piszesz, pięcioma obrońcami.. oczywiście. Czyli jeżeli Busquets grał na DP to jest piątym obrońcom, mimo, że formacja zespołu Barcelony to 4-3-3? Oh, funny! Dosyć, nie wypowiadaj się już Testino, bo takie głupoty piszesz, że głowa boli. Według Twojego mniemania obrońca ustawiony na pozycji defensywnego pomocnika jest nadal obrońcą, a wychodzi na to, że zespół grał pięcioma obrońcami i dwoma pomocnikami w środku? Bullshit, skończ.

hahahahahahahaahh , tak tak . Miał taką tylko tak '' na papierze '' ale normalnie zawsze był w polu karnym . Komentatorzy mówili o tym podczas meczu i w przerwie więc skończ :) Dziecko które myśli ,ze real jest zawsze najlepszy ;)

Opublikowano

Skoncz pierdolić o tych symulacjach bo już się robisz nudny .

Zobacz co robi ronaldo . On już się tymi symulacjami ośmiesza , i jak myślisz dlaczego nie dostanie złotej piłki ? A no bo chodzi tu o jego postawe do gry . Jak ktooś go lekko szturchnie to już się wywraca i chce wymusić wolnego / karnego bo myśli ,ze uderzy nie ziemsko zajebiscie a w 85% przypadków to ledwo co w bramke leci . Niech już da strzelać wolne Bale'owi ...

Pepe , ha ! . Ten to jest zabawny . Co on robi ? Chodzi messiemu po ręce ?

Co wasz klub zrobił z Raulem ? Być może najlepszego zawodnika w waszej Historii.

, Chyba znów ktoś zaczyna aktorzyć

Opublikowano

Ehh.. na prawdę? Z sobotniego meczu:

1379850_641595732545777_1671544410_n.jpg

Faktycznie, bardzo symulował. Co zrobił klub z Raulem? Sam chciał odejść by nacieszyć się grą w innym klubie, gdzie będzie mógł grać w wyjściowej jedenastce. Wiedział, że nie będzie miał szans z młodym Pipitą i Benzemą będących wówczas w znakomitej formie.. Nie powinieneś wypowiadać się o legendzie Madrytu, skoro Barcelona jeszcze gorzej potraktowała Abidala. Dostal informację, że jak lekarze wydadzą pozytywną opinię zostanie przedłużony z nim kontrakt, Rosell zmienił zdanie i w chamski sposób pożegnano Abidala, w obawie o właśnie kontuzje. Co teraz? Abidal gra w każdym wyjściowym meczu As Monaco, który ex aeuqo z PSG prowadzi w lidze. Jeju, na prawdę jesteś taki, że będziesz dyskutować o tym co było kiedyś? W tym momencie mogę dać piruety Alvesa, Busquetsa odchylającego ręke czy Valdesa, który dostał w Marcu po meczu czerwoną kartkę i po słowach do arbitra został zawieszony na cztery spotkania. Szczyt hipokryzji, kibice Barcelony wtykają Realowi symulacje, już pomijając ten fakt, że jeśli spytasz się każdego kibica innego klubu, to odpowie Ci, że najwięcej symuluje Barcelona. Jak ktoś go lekko szturchnie to się wywraca? Dałem Ci wyżej zdjęcie, odpowiesz czymś co było w MU może? Akurat Messi zasymulował (tak, ten który niby nigdy nie symuluje) w El Clasico a nie Ronaldo. Ronaldo jak na razie zasługuję bardziej na złotą piłkę niż Messi, strzelił kilka bramek więcej a aktualnie więcej niż Barcelona w lidze mistrzów, także nie powinieneś się na ten temat odzywać. Robisz z siebie wielkiego kibica, a żeby mi odpisać szukasz w google coś negatywnego na temat Realu, oj nie ciekawą masz wiedzę. Ciekawe, czy znasz chociaż 10 zawodników z Barcelony 2001-2006. Anyway, staph.

@PS.

Naucz się w końcu pisać, przed przecinkiem nie robi się spacji i nie powinno się pisać dwóch znaków interpunkcyjnych, jak coś odpiszesz to błagam, poprawnie.

@Edit

hahahahahahahaahh , tak tak . Miał taką tylko tak '' na papierze ''
ale normalnie zawsze był w polu karnym . Komentatorzy mówili o tym
podczas meczu i w przerwie więc skończ :) Dziecko które myśli ,ze real jest zawsze najlepszy ;)

Komentatorzy - mówisz o Ryczelu (aka. Lewandowski?) czy o kim? Aaa! Powiedz mi jeszcze, że zadaniem najbardziej cofniętego defensywnego pomocnika nie jest obrona, tylko bycie jak najbliżej napastnika.

Dziecko, dziecko... już na prawdę nie potrafisz powiedzieć niczego konkretnego. Nic takiego nie myślę ani nie piszę, to Twoje wymysły. Jak na razie swoją umiejętnością składnia normalnych zdań i poprawnnym umieszczaniu znaków interpunkcyjnych się nie popisałeś, a to już powinieneś umieć w podstawówce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...