Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

El Clasico

Gość Testimo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1068992-el-clasico/

Zdecyduj się w którym temacie piszesz. Po co umieszczasz takie filmiki - żeby prowokować kibiców Realu? Równie dobrze każdy może Ci podać ostatnie kilka mecze Realu przeciwko Barcelonie gdzie w Pucharze Króla na Camp Nou było 3-1, kilka dni później w La Lidze 2-1 a w rundzie jesiennej 2-2. Nie zapominając o superpucharze Hiszpanii wygranym przez Królewskich. Mecz na pewno będzie ciekawy, pierwsze starcie nowych trenerów, nowe gwiazdy w obu drużynach. Zobaczymy.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1068992-el-clasico/

Zdecyduj się w którym temacie piszesz. Po co umieszczasz takie filmiki - żeby prowokować kibiców Realu? Równie dobrze każdy może Ci podać ostatnie kilka mecze Realu przeciwko Barcelonie gdzie w Pucharze Króla na Camp Nou było 3-1, kilka dni później w La Lidze 2-1 a w rundzie jesiennej 2-2. Nie zapominając o superpucharze Hiszpanii wygranym przez Królewskich. Mecz na pewno będzie ciekawy, pierwsze starcie nowych trenerów, nowe gwiazdy w obu drużynach. Zobaczymy.

Miałem laga i nie chcący mi się tak zrobiło ? o.O

Tak właśnie po to umieszczam :) To wrzuć mi te filmiki ;) Chętnie na nie odpowiem innymi <3 I nie chodzi o sam wynik tylko zachowanie Realu i jak to powiedział komentator :

,, Wstyd '' ,, Trzeba umieć przegrywać '' Zachowanie Ramosa i faul diarry ( czy jak to tam sie pisze ) .

O i w 11:16 to o czym mówi komentator ,, ze Camp Nou skanduje . '' Chodzi o puta real . ( to tak dla nie wtajemniczonych . Bez spin )

Opublikowano

No i mam nadzieje, że dostaną z 2: albo 3:1. Każdy wie jak gra Barca, nie ma co spinać dupy, że ktoś z Realu symuluje, bo Barca robi to dużo częściej i taka jest prawda ;-) Oczywiście wygrana Madrytu :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Real 2-1 Barcelona.

Ten faul to była parodia - zółta kartka była by odpowiednia. Co do samego spotkania,obie drużyny miały w tygodniu niezłe przetarcia przed El Clasico.

Wynik myślę nad 2:1 lub 1:1.

Radzę zapoznać się z sędziowaniem chociaż trochę. Była to decyzja sędziego, na pewno przepchnął w nieregulaminowy sposób i kartka nie unikniona. Zobaczymy jutro. Poza tym HAHAHAHA, hipokryzja poziom maksymalny jak kibice FCB piszą, że sędzia pomaga Realowi, no cholera.. Chelsea? Liga mistrzów? Hipokrytyzm! :D

Jutro tutaj wejdę i napiszę o tym, jak Real wygrał! :D

Opublikowano

Tak czytam sobie wypowiedzi (wypociny) wyżej i jednej rzeczy nie ogarniam, paranoja. Bo Barca symuluje częściej to jak ktoś inny będzie symulował - olać to, bo to nie Barcelona, no kurwa bądźcie konsekwentni.

Opublikowano

Real 2-1 Barcelona.

Radzę zapoznać się z sędziowaniem chociaż trochę. Była to decyzja sędziego, na pewno przepchnął w nieregulaminowy sposób i kartka nie unikniona. Zobaczymy jutro. Poza tym HAHAHAHA, hipokryzja poziom maksymalny jak kibice FCB piszą, że sędzia pomaga Realowi, no cholera.. Chelsea? Liga mistrzów? Hipokrytyzm! :D

Jutro tutaj wejdę i napiszę o tym, jak Real wygrał! :D

Czekam.

Opublikowano

Ładny mecz ! Visca el Barcelona

Mecz był na poziomie, lecz sędziowie zepsuli cały urok, dwa karne, które powinny zostać podyktowane... symulki ze strony i Barcelony i pobłażliwe podejście do piłkarzy Barcy...

Porażka

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mecz był na poziomie, lecz sędziowie zepsuli cały urok, dwa karne, które powinny zostać podyktowane... symulki ze strony i Barcelony i pobłażliwe podejście do piłkarzy Barcy...

Porażka

Tak ? A na sędziego już nic nie mówiliście w meczu z Juventusem ?

Pobłażliwe ? Ramos już dawno mógł zejść z boiska z 2 żółtymi kartkami , więc mi tu nie pierdol .

http://www.youtube.com/watch?v=TRGcAmPLh08

Pierdolone katalońskie ścierwo...

Nie wyzywaj już matki dziecko a jak masz zamiar dalej tak pisać to wypier*alaj .

http://besty.pl/2673071

PS . Już się nie poniżaj ... Zobacz jakich warunków jest marszczerano a jakich ronaldo . on powinien się jeszcze od niego odbić ;)

Opublikowano

To było do przewidzenia,że Barcelona wygra,bo zagrała zdecydowani lepszy mecz no i ta bramka Sancheza (Cud miód malina)

Ja nie wiem jak prezes Realu mógł zatrudnić Ancolettiego przecież on zupełnie się nie zna ...

Można porównać zeszłoroczny Real do tego w tym roku :)

W tym sezonie Barcelona będzie walczyła o ligę z Atletico jestem tego pewien w stu procentach no i wiadomo która drużyna wygra tą rywalizację.

VeB !

805491408806070489277.png

Opublikowano

No i teraz kibice Realu będą wszystko zwalać na sędziego,jak zawsze.

Jak już tak się czepiacie tego to przypomnę wam również mecz z Elche no i z Juventusem.

Co do karnych tym z Adriano to bym się uśmiał jeśli by był,ale o starciu Macherano z Ronaldo tutaj można było by się kłócić.

VeB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...