Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientacja seksualna.

binguj_1

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz na temat osób innej orientacji?

• Nie mam nic do osób innej orientacji.
      7
    • Przeszkadzaj? mi takie osoby, brzydz? si? ich.
      2
    • Niech sobie ?yj?, ale nie afiszuj? si? z tym (publiczne trzymanie si? za r?k?, ca?owanie itp.)
      17
    • T?pi? peda?ów, transwestytów i innych zbocze?ców.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nie odpowiada

W miejscu publicznym nie mam ochoty oglądać ani całującej się parki hetero ani homo

Homo.. zrozumiałbym ale hetero? Hmm nie wiem narobi Ci ochoty i uświadamiasz sobie, że Ty nikogo nie masz czy jak? Bo nie rozumiem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Główne problemy forever alone XDD (żarcik taki).

Mnie tam też trochę odpycha, gdy idę sobie parkiem, a tu się każdy całuje, nie ważne czy to hetero czy homo, po prostu rzygam tą miłością jakość ._. Sam się nie całuję z nikim w miejscach publicznych, nie umiałbym jakoś

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Wiesz...Na mnie nie robi to wrażenia, chcą niech się afiszują z swoją wzajemnością. Mnie to zwisa i powiewa... Dlaczego?

Bo przestałem wierzyć, że miłość istnieje... To tylko chory wymysł według mnie... Jak widzę jakąś zakochaną parę, to wzruszam ramionami i idę dalej...

Opublikowano

Wiesz...Na mnie nie robi to wrażenia, chcą niech się afiszują z swoją wzajemnością. Mnie to zwisa i powiewa... Dlaczego?

Bo przestałem wierzyć, że miłość istnieje... To tylko chory wymysł według mnie... Jak widzę jakąś zakochaną parę, to wzruszam ramionami i idę dalej...

Miłego życia życzę. :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...